- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz germinator66 #4984 üzenetére
Töltsd le gépre a Skydrive progi!. Azzal remekül működik minden.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Воланд
titán
válasz germinator66 #4984 üzenetére
nem lehet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
Okés, köszi mindkettőtöknek az infót!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Értem. És vajon normál használat mellett is előfordulhat ilyesmi? pl. sokáik nem rendezem át a csempéket, sokat használom ugyanazokat a progikat (azonos UI elemek mindig ugyanott vannak), stb.
(#4987) germinator66: Lehet, hogy a többi Nokia Symbian-os volt, és a 700-assal keverem. Sok telefont néztem, és főleg Nokiákat.
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
Igen.. AMOLED-nél sajnos előfordul.... De nem mindenkinél jön elő... Ez azért van mert "kiég" a kék led (csökken a fényereje)...
Mint minden beégés ez is csak 5-10 órákig/napokig nem változó kijelzőtartalomnál jön elő, mert ilyenkor nem egyenletes a ledek használata és nem "egyszerre" csökken a fényerejük...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Egyik T-mobile kiállítóteremben azt láttam, hogy a Lumia 800 és más Lumia készülékek kijelzőjébe bele voltak égve bizonyos UI elemek: csempék, szöveg, stb. Fekete és fehér háttér esetén lehetett látni.
Ez minden Amoled kijelzőnél így van?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
germinator66
aktív tag
Egyelőre nálam nagyon minimális a dolog, van, hogy nem is jön elő, és nem túráztatnám magam ismét, hogy a szervíz fölöslegesen üljön rajta 2 hétig, mondván, "a hiba nem található"....
Más: SkyDrive-ban nem lehet megcsinálni, hogy a gépen akárhol kijlelölök egy mappát, hogy azt szinkronizálja? Nekem egyelőre csak úgy megy, ha bemásolom a SkyDrive mappába, de így vagy duplikáltan lesznek meg a dolgok, vagy onnan kell állandóan tallóznom az asztali gépen is.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz stranger28 #4980 üzenetére
A lötyögést visszavonom, inkább csak az érzet olyan, mintha lötyögne azért, mert a nyomáspontja nem jó, ahogy azt leírtam.
"Az ilyen, mivel a fókuszálás is egy állás és aztán a fotózás maga is egy másik. Ezért nem lehet annyira egyértelmű,"
Ebben van igazság, de más telefonnal és fényképezővel azért ez nem ilyen vacak szokott lenni.
-
-
csab2
veterán
válasz stranger28 #4978 üzenetére
Lötyögős, nem olyan stabil mint a másik 3, és a nyomáspontja is ratyi. Míg a felette lévő 3 gomb esetében egyértelmű, hogy mikor van lenyomva a gomb, addig a kameragomb esetében nem lehet normálisan érezni. Olyan mintha egy játéktelefon gombja lenne.
-
csab2
veterán
Baromira tetszik ez a telefon:
- király OS
- király ház
- király festés (nagyon jó a tapintása, nem csúszik és nem gyűjti az ujjlenyomatot)DE!
Föl nem foghatom, hogy egy ilyen prémium készüléknél hogy tudták ilyen szarul megcsinálni a kameragombot, amikor ráadásul a felette lévő 3 gombbal semmi baj!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz germinator66 #4972 üzenetére
Én is bevinném. Nehogymá'.
-
asdke
csendes tag
Nekem zavaró volt a dolog. Én a helyedben minél hamarabb visszavinném.
-
Gabbo
aktív tag
Ha van garancia használd ki! Egy felső kategóriás készüléken ne lötyögjön semmi. Nekem mondjuk nem mozgott, csak kijebb volt. De zavart és a szervizes is elismerte, hogy gáz.
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
mandin
senior tag
Hát remélem nem minden telefonnál fog eljönni...
-
germinator66
aktív tag
Bakker, nem hiszem el...
Nekem is el kezdett kotyogni a kijelző: egyértelműen a bal oldalon csinálja, a kijelző középvonalában nyomva hallható a tompa "kottyanás/cuppanás". Nem oldalsó irányba mozdul el, hanem "befele".Aki járt hasonló cipőben, annak mennyire feltűnő? Azért kérdem, mert jelenleg nem durva, egyelőre talán nem is vinném be.
Egyébként azért is duplán bosszantóak ezek a hibák, mert egyébként a telefon nagyon király, meg vagyok vele elégedve, de mégis itt vannak ezek a dolgok (lsd: lötyögés, kamera), amik belerondítanak a képbe...
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz jookomak #4967 üzenetére
Nem mindenki tárolja SIM-en a névjegyeit, mivel meglehetősen korlátozott befogadóképességgel rendelkezik, ezért ez szerintem nem járható út, csak a legfontosabb kontaktok esetében. Biztos van opció C6-on, hogy exportálja valahova (esetleg csv-be) a névjegyeket, amit utána vagy a Live vagy a Gmail meg tud enni....
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
tylerddd
veterán
Pedig vagy az, vagy semmi! Mivel nem sík a telefon kijelzője, az ilyen hagyományos pár száz forintos cuccok szerintem le fognak róla jönni. Az IS viszont rá fog illeszkedni, olyan intelligens
Egyébként nekem február óta van meg és natúran hordom, a szilikon tokot is levettem róla, mert sokat elvesz a telefon élvezeti értékéből, már ami a taperolást illeti. Simán zsebben hordom és eddig (kopp-kopp) semmi baja, egyedül a kamera körüli krómszerűség karcolódott meg! Persze kulcsot meg hasonlókat ne tegyél mellé!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
jookomak
őstag
válasz madd dogg #4966 üzenetére
A telefonod névjegyzékében, vagy kapcsolatoknál, nem tudom c6-on hogy van. Lényeg, hogy ha van gmail fiókod, azt a telefonod elvileg kezeli, és össze tudja szinkronizálni a névjegyeket.
Ha mást nem, akkor bluetoothon is menni fog majd a két telefon közt, wp7es nokiákra van névjegyáttöltő alkalmazás. De ha szolgáltatónál veszed, és régi sim kártyád van, akkor amikor cserélik micro-simre, akkor kell kérni, hogy másolják át a régit. -
madd dogg
senior tag
Van egy C6-om. Ha cserélem Lumia 800-ra a telót, normálisan tudom majd szinkronizálni a névjegyzékem, üzeneteim stb?
-
Sly189
senior tag
Milyen fóliát ajánlotok a lumia 800-ra? invisibleShield re nem nagyon akarok költeni, esetleg más megoldás ami nektek bevállt? Link sokat segíthet
-
Gabbo
aktív tag
Voltam ma a Budaörsi T pontban, ott van hétvégén is szerviz. Történt ugyanis, hogy a kijelző jobb felső sarka 1mm-re feljött a kerettől! A szervizes emberke megnézte és 72 órás cserébe kicserélte. Korrekt volt, azt mondta még nem látott ilyet.
Teszem hozzá én sem. Remélem ez jól fog szuperálni. Most frissítem, bár az előzőt nem kellett azon a legfrissebb fw volt.
Na majd meglátom.Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Ap3x89
aktív tag
Tudtok nekem olyanban segiteni, hogy filmet hogy tudok a telora rakni?
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
mandin
senior tag
válasz stranger28 #4955 üzenetére
Én mondjuk nem használom a szilikon tokot, szerintem elcsúfítja a telefont nagyon. Nekem sima tokban van.
-
veterán
válasz stranger28 #4955 üzenetére
szerintem a tok tud a telefonon nyomot hagyni - de ez szerintem letakarítható -, mert a tok "sorjája" látszik nekem is a telefonon ...
-
stranger28
addikt
Azt gondoltam, hogy le tudja szedni, de hogy csinál _foltot_ egy porszem?
(#4954) Ap3x89: Szilikonból van, sosem fogja bántani a felületet önmagától. Csak akkor, ha hagysz alatta valamit. Tehát, ha tiszta telefonra rakod rá, akkor nem okoz marandó gondot szvsz. Nekem szerintem valami pára volt, ahogy fogtam, vagy nem tudom, mert az eltűnt. Vagy esetleg kicsit megfogta a tok, de ennek nem sok esélyét látom.
[ Szerkesztve ]
-
Ap3x89
aktív tag
válasz stranger28 #4952 üzenetére
nem tudom valami ilyesmit írtak feljebb. tehát nem maradandó sérülések lesznek rajta?
-
mandin
senior tag
válasz stranger28 #4952 üzenetére
Lekarcolja festéket róla gondolom.
-
Ap3x89
aktív tag
látom sokan írták a szilikon tok utáni pöttyöződést vagy foltozódást. akkor ne használjam rá azt a tokot?
-
stranger28
addikt
Nem lehet telepíteni a régió miatt.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Nescafé
őstag
válasz Don't Panic #4938 üzenetére
Biztos jó mert invisible shield.
zsìrsámán: köszi megnézem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
zsírsámán
senior tag
válasz Nescafé #4937 üzenetére
Én most egy Nokia CP-553-at használok. Eleinte kicsit féltem, hogy nehéz lesz ki be rakosgatni a telefont, de semmi probléma nincs vele. Jó az anyaga is, jól is néz ki (szerintem), nem csúszkál benne a teló, nem nyúlik ki, nem repedezik (egyenlőre). Remélem ilyen is marad sokáig.
-
gainwardgs
veterán
Festett a cucc na ne már, mennyire hangoztatják h nem..istenem ez már megint fail
-
-
zsírsámán
senior tag
válasz polonic #4933 üzenetére
Elhasználódástól szerintem nem kell nagyon félned jópár hónapig. A festékes dolgon pedig én is meglepődtem, mikor egyszer csak levvettem a tokot és ottvolt. A festés alatt is fekete a készülék, de a foltok feltűnőek. Eleinte azt hittem, hogy csak kosz, de semmilyen tisztítószerrel nem jött le, utánanéztem több fórumon is és kiderült hogy nem vagyok ezzel egyedül.
-
zsírsámán
senior tag
válasz polonic #4931 üzenetére
Mielőtt felteszed, alaposan törölgesd meg a telefont is meg a tokot is és nem nagyon szedd le. Én néha leszedtem, mert a kamera körül összegyűlt kis kosz, gondoltam kitisztítom, erre 4-5 fel-le rakás után elkezdett a festék kopni a telefonról... Elvileg a kis porszemek miatt amik a tok és a telefon közé bementek. Azóta vettem egy másik tokot, és ezt a szilikont nem használom többé. Nem kell, hogy mégjobban lekopjon róla minden.
-
polonic
félisten
Egyébként ez a gyári gumitok ez mennyit bír ki? Fekete színű amúgy.
-
theomo
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek
Az integrált jelzi a friss hozzászólásokat valamilyen módon, vagy azt csak a külön app tudja?Teomo
-
Sly189
senior tag
válasz stranger28 #4924 üzenetére
Erre van a facebook for PC app , úgyan az mintha gépen böngésznél. Csak sokat kell tekergetni
-
Sly189
senior tag
Én integrálva használom. Nem bírom hogy az appja fehér háttérel dolgozik. Amúgy se szépen jeleníti meg kis fényerőnél a fehér-szürkés színeked az AMOLED PenTile ... Inkább a fekete háttereseket szeretem.
Na meg nem szeretem ha azt látja valaki hogy facebookozok. Egyfajta inkognitót ad az integrált facebook De felvan téve a rendes is nekem, a notifikációkhoz, illetve a Facebook for PC vagy mi is a neve, az nagyon hasznos lehet még! -
theomo
tag
Sziasztok. Facebook illetve Twitter használatához a live-os integrációt vagy külön - külön app-ot javasoltok? Köszi a segítséget
Teomo
-
neooen
aktív tag
Nincs ötlet, én sem küldök sokat, de most nagyon kellene?!
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
Kb nem volt még telefonom, amelyikkel elsőre ment volna az MMS küldés .
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
Megnéztem, be van kapcsolva, nem értem .
szerk.: Újraindítottam a telefont, de semmi.
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
válasz stranger28 #4915 üzenetére
Nem.
szerk.: Az lehetséges, hogy T-ék nem "aktiválták" alapból?! Hogy tudom ezt ellenőrízni?
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
Nem küldi el az MMS-eket, hálózatbeállítót feltettem, de semmi. Hol lehet a hiba?
-
polonic
félisten
Most egész jól bírja az akksi.
1 nap és 8 órája volt töltve, még 13 %-os az akku, 3 órát ír maradék időnek.
Igaz, tegnap ne olyan sokat használtam. Jópár email, 3 check in, 4-5 programtelepítés, néhány sms és hívás. Éjszakára meg bekapcsoltam a repcsi üzemmódot.
-
polonic
félisten
válasz stranger28 #4904 üzenetére
Nekem is van Hotmail és 4th & mayor. Utóbbinál kilőve a push notifications.
Egyre jobban az az érzésem, hogy a mastercar mobile raw push notifications beállítása less a luda. Ezt ki sem lehet kapcsolni. Nem is fogom most ezt feltenni.
-
polonic
félisten
válasz stranger28 #4902 üzenetére
Csak ötletelek, hogy hard reset előtt mi meríthette jobban. Valami push notifications-t használó app. De a jópár közül nem tudom pontosan, melyik. Talán mastercard. . .
Nekem is úgy van beállítva, ahogy neked. Most jó jelenleg.
-
stranger28
addikt
-
polonic
félisten
Meglepődve olvasom, hogy ennyit bír az akkud. Ez igen jó hír, örülnék, ha nekem is ennyit bírna.
Ti milyen takarékos üzemmódra gondoltok? Az akkukímélésnél mind a két négyzetnél pipa? Nálam ez sem tett csodát.
Viszont amit észrevettem, hogy hard reset után nem merül olyan gyorsan. Most még nem is tettem fel sok alkalmazást, pluszt a push notifications-t nem kapcsoltam be azoknál, amiknél nem tartom szükségesnek. Így egész jól bírja az akku. Olyan program sincs, ami futhat a háttérben. És a mastercard mobile sincs feltéve. A múltkor írtam, hogy én arra gyanakodtam.
És így most jobban bírja, mint hard reset előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest