- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz mirci18 #20593 üzenetére
Hát igen .. vissza fogom vinni hétfőn mert nem lett jó.. visszarakták a 7.5-öt és ezzel letudtak mindent.. meg rányomtak egy tesztet és kész.. a vicc hogy most rosszabb a telefon nem tudok vele telefonálni mert a másik fél nem hall belőlem semmit csak tudnám mitől romlott most meg el a mikrofon.... xD
-
törölt tag
Valaki járt már úgy, hogy szervizbe vitte a telefonját xy hibával és 1 hét szerviz után visszakapta úgy, hogy "nem találtak hibát" !? WTF?? Proximity sensor hibával, alkalmazás kilépés és lefagyással vittem be de ők nem találtak semmit... Rákötik a gépre és ha kidob valamit van hiba ha nem akkor meg jó?? de használat közben meg rossz.. érdekes számomra.. most fog lejárni a garanciám erre játszanának ?
-
törölt tag
Sziasztok! Van egy Lumia 800-as telóm, de már kezdi a végét járni..
-Mostanság lefagy, lassú
-telefonálás közben a mikrofonom meghal és a másik fél ugye nem hall engem, újrahívás után néha életre kel és működik tovább
- szintúgy telefonálásnál nem tudom egyből kinyomni a másik félt mert sötét marad a kép ..(direkt olyan fólia van rajta ami az érzékelőnél ki van vágva)2012. 11. hónapban vettem.. garancia már nincs elvileg rajta viszont T-Mobilnál kötöttem egy "Extra" készülékbiztosítást rá .. remélem azért díjmentesen megtudják oldani ezeket a problémákat. Plusz még a szilikon tok miatti foltosodás is a hátlapon ... 7.8-van rajta nem hiszem ,hogy a szoftver lenne a gond, eddig nem volt problémám vele. Alig van rajta pár kép, 1 zene, semmi videó, 5-6 alkalmazás pluszba szóval leterhelve sincs.
Valaki találkozott már ilyen problémákkal?
-
törölt tag
Egyszerűen nem értem.. coospace-re próbálnék belépni de nem megy .. elsőnek hibát ír ki a "webhely biztonsági tanúsítványával" majd rámegyek, hogy tovább a webhelyre, be is tölti majd EHA-kód, jelszó beírása után belépés-re kattintok és AJAX error-t ír ki .. próbáltam UC böngészővel is de nem megy.. lehet az a baj, hogy https-s az oldal ?
-
törölt tag
Sziasztok! Hol tudom megnézni, hogy melyik a legújabb javított frissítés? Mert most írta ki a Zune, hogy a 7.10.8779.8 -as frissítés elérhető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Netflix
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest