- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kezman
őstag
válasz
cellpeti #12015 üzenetére
Perfect Music tudom ajánlani, én a PC-n csináltam mappákat a kedvenc zenéimből, átmásoltam a SD-re és ennyi, szépen lejátssza mappánként
-
TDX
tag
válasz
cellpeti #4454 üzenetére
Üdv.
Telefonon ezzel lehet például, akár triallal is. Kikeresed a zenét, hosszan tap rá, A lehetőségeknél jobbratekerve ID3Tag-ot kiválasztva tudod szerkeszteni.
Gépen pedig egyszerűen jobbklikk, tulajdonságok, összetett, és már ott is vagy annál, hogy mit szeretnél rajta szerkeszteni, progi nélkül -
btudos
nagyúr
válasz
cellpeti #3744 üzenetére
Ejjel nem keresgelem a tolto veget, csak ledobom egy parnara, es reggel leveszem, de igaz ez minden esetben. Kenyelmi funkcio, nyilvan van aki szereti (mint en), es van aki nem latja ertelmet, nem fizetne felarat a toltoert, de ez jol is van igy.
Nem tudom az emlitett problemak mibol fakadnak, de en 6-7 fele Qi tolto kiprobalasa utan a Nokia cuccait (DT-900, DT-901, DT-601 volt nalam proban) talaltam a legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest