- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:ZS:.
senior tag
válasz
Steelers #3362 üzenetére
Igen, bár egzakt megoldás nincs, de többeknek is az SD kártyával volt összeköthető a dolog. Első körben pl ha nem telefonnal formáztad a kártyát akkor azzal kell, de tényleg lehet a minőség is számít. Nekem is elég jó, márkás kártya van benne (SanDisk Ultra) és nem volt ilyen problémám.
-
senior tag
válasz
okoska74 #2999 üzenetére
Telenornál van bármihez LTE, még az ezeréves djuice csomagomhoz is. Viszont értelmetlen, mert a telenor sebességet korlátoz, így ha kis előfizud van akkor LTE-n is 7,5 mbps a max. Én kikapcsolnám az LTE-t, mert voltak panaszok a hívás minőségre LTE-n és jobban eszi az akksit
-
senior tag
válasz
blackmajesty #2575 üzenetére
Vodás szoftverből ki is van tiltva az LTE opció? Ha nincs vodának LTE hálózata mondjuk logikus lenne ez a lépés.
-
senior tag
válasz
blackmajesty #2571 üzenetére
Csuklóból ki kell kapcsolni az LTE-t. Jelen állapotában az LTE egy óriási baromság mivel nincs VoLTE, ezért ilyenkor a 3G-s modul is folyamatosan aktív, mert valamin keresztül a beszélgetést is intézni kell. Vissza kell venni simán 3G-re, és akkor csak az a modem fog menni folyamatosan. Arról nem is beszélve hogy a hiányos LTE lefedettség miatt ugye állandóan váltogat meg scanneli a sávot.
-
senior tag
Nem esküszöm meg rá, de mintha én kézzel másoltam volna át az utólag berakott SD kártyára. Fontos, hogy az SD kártyát a telefonnal formázd, különben sok gond lehet vele. Igen a telepített cuccok mind a belső memóriába mennek, de max egy Asphalt 8 kategóriáú játék miatt lehet kevés, appoknak bőven elég és wp8.1-ben állítólag lehet majd SD kártyára is rakni appot, ha a fejlesztő azt engedélyezi.
-
senior tag
válasz
Bogyi007 #2496 üzenetére
Én most aktívan használok egy Samsiung Galaxy Ace 3-t ami kb szintént ez a kategória. Borzalmas. Muszáj használnom mert más szolgáltató a céges és más a privát és nem tudom kicserélni. Ezt a szutyok androidos telefont már néhányszor földhöz vágtam volna. Windows Phone után egyszerűen elviselhetetlenek az android akadásai. Pl rányomok valamire, nem csinál semmit, rányomok mégegyszer de akkor már két érintést észlel és baromira nem oda visz mint kéne. A régi Windowsos PC korszakot idézi...
Szerintem Androidos készülék csak a csúcskategóriából játszik, ott alápakolnak oylan brutál vasat, hogy ez ne legyen gond, de lejjebb már túlságosan kompromisszumos a dolog.
-
senior tag
-
senior tag
Nem függ össze a kettő, ha kikapcsolod az adatátvitelt a wifi még működik. Egyébként ha megjelenik kis betű a térerősség jelző mellett (E, H,H+, L) akkor van mobilinternet adatkapcsolat. Szóval ha kikapcsoltad az adatkapcsolatot, de a wifid be van kapcsolva akkor működnie kell, ha nem akkor a wifi kapcsolat minőségével lesz a baj, vagy már a wifi router is szar netet kap.
Szerk:Most olvasom, az előző hozzászólásod. A helymeghatoráz úgy tudom egyenlő a GPS-el. Teljesen fölösleges kikapcsolni, úgyis csak akkor működik amikor kell, netet pedig olyan minimálisat használ(az A-GPS miatt), hogy azt nem veszed észre. És nem is lehet összefüggésbe a netezéseddel. Nem is értem miből gondolod ha kikapcsolod a helymeghatározást akkor nem fogsz tudni netezni
Az 500 MB-od meg valszeg azért fogyott drámaian az elején, mert az összes első szinkronizációt mobilneten keresztül csináltad. Kettő: be kell kapcsolni, hogy a wifi kikapcsolt állapotban is aktív maradjon, különben minden alkalommal amikor zárod a képernyőt a wifit is kikapcsolja enerigatakarékosságból
-
senior tag
válasz
sszemtelen #2409 üzenetére
Így is jóval nagyobb a pixelsűrűség mint egy 21,5"-os full hd monitornak, nem is beszélve a szokásos 15"-os 1366x768-as notebook kijelzőkről amik kifejezett alacsony felbontásúak, mégis vígan elvagyunk velük. Ezt se nézed sokkal közelebbről mint azokat. Ennek a pixel hajhászásnak csak távol keleten van értelme, mert azok az írásjelek sokkal bonyolultabbak így oda tényleg kell a felbontás
-
senior tag
válasz
Gargabacsii #2335 üzenetére
Amíg hűség van a készülékre tudomásom szerint nem függetelnítik.
-
senior tag
válasz
mukibuci #2271 üzenetére
Teljesen fölösleges vele szerintem flac-ot játszatni, mert ezekben a konzumer cuccokban úgysincs olyan kimeneti elektronika, hogy haszna legyen. Egy jó bitrátájú mp3 is bőven elég ezekhez az erősítőkhöz meg DAC-okhoz. Külön szépség amikor valaki flacot hallgat egy filléres kínai fülhallgatóval. Akkor van értelme lossless audiót hallgatni, ha van normális erősítőnk meg hangfalunk hozzá.
-
senior tag
válasz
blackmajesty #2258 üzenetére
És árban is nagyon messze vannak egymástól...
-
senior tag
-
senior tag
fura mert ennek vagy széria hibának kéne lenni, és akkor minden darabot kéne érintenie, vagy egyedi hibának. Adott esetben egy gyártási szérián belüli hibának, de akkor meg a kijelző cserének kéne lenni a megoldásnak.
Lekopogom, de én sokáig nem is értettem mi a frászról beszéltek, mert semmi hasonlót nem tudok fölfedezni a telefonon, érdekes jelenség ez -
-
senior tag
válasz
dredjudge84 #1856 üzenetére
Nemes egyszerűséggel nincs benne az nfc antenna..
-
senior tag
válasz
ampulla #1816 üzenetére
Mivel a WP8 rendes NT kernel, így az emulátor gyakorlatilag egy virtuális gép. A virtuális gép meg Hyper-v-n fut, ezért is kell Windows 8, mert win7-ben nincs hyper-v csak a management funkció
Mondanom se kell hogy a hyper-v eszi az erőforrást. Pl ha 512 mb-os wp8-at emulálsz az minusz 512 a rendszer memóriából
-
senior tag
válasz
.Szaki. #1790 üzenetére
Ez egy ilyen világ sajnos, mindegy mit veszel. Az iphone-ok minősége elve gyatra, nem véletlenül nem hajlandó 2 év garanciát vállalni az Apple még az EU-s büntetések ellenére se. Haverom szintén nem olcsó HTC One mini-je 3 hónap után a peremén elkezdett szó szerint szétrepedni, állítólag gyakori hiba, a gyártás során túlhúzták a csavarokat és nem bírja a burkolat ezért szétreped, jah és azt csehországban szervízelik, már egy hónapja egy samsung alaptelefonnal van.
-
senior tag
Pontosan, bár a kisebbik eshetőség hogy megszűnik a bolt, a nagyobbik baj, hogy a szervizelést is ők csinálják. Pl egy kijelző hibánál, amennyibben elismerik egyáltalán a hibát, semmi sem garantálja hogy a megfelelő minőségű gyári kijelzőt rakják bele, hiszen ez nekik nettó veszteség. Mondjuk Super AMOLED kijelző helyett beleraknak egy utángyártott kínai TN+Film panelt.
-
senior tag
-
-
senior tag
Lehet hogy ez okozta a restartokat?
[link] -
senior tag
válasz
VR6-Fan #1530 üzenetére
Igazából a legelején a Lumia 710 is csinált ilyet, de ott a Tango frissítés vagy az azzal jövő Nokai fw teljesen megszűntette ezt. Meg ott nem jelentkezett kétszer is 5 nap alatt. Ugyanakkor most visszagondoltam, hogy az utóbbi időben a 710-es többször is SIM hibát írt vagy eldobta a hálózatot, szóval SIM-et cseréltetek mindenképpen
-
senior tag
-
senior tag
Sziasztok! Nincs egy hete hogy megvan a telefon, eddig nagyon elégedett volnék ha nem indult volna már kétszer is újra. Ehhez nem vagyok hozzászokva. A Lumia 710-esem atom stabilan tette a dolgát. Most épp böngészés közben indult újra, de pár napja az asztalon hagyva magától, csak azt vettem észre hogy pint kér
Mennyire gyakori ez a jelenség? Általános SW bug es imádkozzak javításért vagy egyedi hiba és szerviz?
-
senior tag
Sziasztok!
Nekem hétfőn érkezik a telefon, van valami speckó nyűgje ennek a típusnak? WP témában nem vagyok kezdő, Lumia 710-ről fogok váltani. Azt tudom hogy kijelző szempontjából visszalépés lesz, mert ugyanaz a felbontás, csak 1 collal nagyobb kijelzőn. A 720-as és ez között gondolkoztam, de nekem úgy tűnt hogy nem éri meg a 720 a felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest