- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimhun
senior tag
válasz
Kajla5 #17660 üzenetére
A System Tiles tudja. Es ingyenes.
-
gurabli
őstag
válasz
Kajla5 #17616 üzenetére
És gondolod, ha dorid vagy ios jelenlegi modellje mellett döntesz most, akkor több év múlva is "jó lesz"? Két év után már a honlapukon sem fogod megtalálni, hogy volt ilyen telefon (főleg Samsung, ahol naponta jelenik meg új tel).
Amit ezzel mondani akartam: ha a WP8 jelenlegi képességei megfelelnek számodra, akkor miért ne tudnád több évig használni? A jövő hardveres követelményeit egyik mai telefonban sem találod, mivel még nincsenek
Amire pl. nekem kell, és amennyit hajlandó vagyok egy telefonra szánni, arra nagyon is megfelel a Lumia 520 és a W8. Nagyon rühellem a droidot, főleg ebben az árkategóriában.Netezni tudsz majd vele, telefonálni is, navigálni is, zenét hallgatni, videózni, és még fotózni is (bár fényképező miatt a legnagyobb hülyeség drága telefont venni, sőt, úgy akármi miatt a legtöbb embernek nem érdemes).
Mit vársz még egy telefontól?
-
-
KoryHu
aktív tag
-
-
miqlas
őstag
válasz
Kajla5 #17009 üzenetére
... túrázásnál?
Félretéve a viccet, nekem van erre céleszközöm. Lefolyó meg autószereléshez, még ezt az olcsónak mondható telót sem használnám.
Egy haverom egyszer hugyozás közben olvasott mail-t és beleejtette a klotyóba a 100K+ HTC-jét. Szinte azonnal szétszedte, szárította, de a korrózió kikezdte a telefont és meg is döglött bõ félév alatt. -
kaliber
aktív tag
válasz
Kajla5 #16942 üzenetére
Bocs a plusz körért!
De nekem ez nem jelentett gondot, hogy függő simán megvettem, tavaly augusztusban 34K volt Dominóban a T-nél én meg Vodás voltam, és még azt a macerát is bevállaltam, hogy számhordozással szolgáltatót váltottam (az asszonyét is átváltottuk neki is 520 van) vodás cégesből lett T-s céges előfizetésünk. -
Dhampir
félisten
válasz
Kajla5 #16942 üzenetére
Azért írtam be a korábbiakban. Amikor pár nappal ezelőtt megláttam az újságban, első pillantásra én is függetlennek gondoltam és máris arra gondoltam, hogy ezt a jó hírt megosztom a Neten, mert ezért a mobilért nagyon jó ár lett volna. Azután még időben észrevettem, hogy bilibe lógott az agyam.
-
orangutan4
tag
válasz
Kajla5 #16911 üzenetére
igen, főleg azért mert kevésbé tapad meg a zsír, és jobban csúszik rajta az ujj mint a gyári üvegen. Én aztmondom a a pár 100 ft-s ebayes is ugyan azt tudja, mint a drágább bolt. Kinai, csak közvetlenül veszed. És a fólia ugyis karcos lesz idővel, szal azt cserélni kell
.
-
Ubul86
őstag
válasz
Kajla5 #16070 üzenetére
még nincs...
anno az 512 mb-al felszerelt és 1 magos procis telefonommal se volt gond, 1.5 évvel ezelőtt, mikor megvettem...utána idővel jöttek rá újabb appok,frissítések, Rom frissítés, és kezdett egyre jobban szar lenni
lehet hogy ennél is ez lesz, de még mindig simább mozgást biztosít, mint az azonos paraméterekkel felszerelt androidos telefonom, custom rommal, amiből minden szar ki van véve.
Van egy T-mobile Pulse mini is a családban (huawei t8110), abban csak 256 mega ram van...gondolhatod
bár még egész jól teljesít
-
-
patex1983
őstag
válasz
Kajla5 #15805 üzenetére
Visszaolvasva találsz elég sok véleményt.
Egyébként nem egy nagyágyú hangzásilag...Olyan elmegy kategória. Eq nincs. A hangerő viszont jó, egy Sennheiser CX-300-al használom, de max hangerőre még nem mertem felvenni.30-as skálából olyan 15-ös a belvárosi, zajos környezetben a hallgatási szint, a 20 már hangos nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged