-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
válasz
tisti1965 #21526 üzenetére
Most ebben mi volt a rossz ?
Nem értelek benneteket.
Tök normálisan írtam le minden piszkálódás nélkül ,hogy valami gáz van a játékok alkalmazással.Ha nem kerültek volna ki az alkalmazások közé most nem indulnának el.
És rákérdeztem,hogy más is tapasztalta -e ezt.
De tényleg , mi volt ebben a rossz ? -
m1lan
őstag
válasz
tisti1965 #19502 üzenetére
520-ról szvsz arra nem érdemes. Nekem hiányzik az előlapi kamera, a vaku, a jobb zenei minőség... Első WP-nek teljesen jó az 520/525, de nekem már valami komolyabb kéne
@catroot: droid vonalon a Nexus nekem kiesik, mert T-nél nincsen, Motorolák ugyanúgy. Samsungot nem szeretnék, az az egyetlen kikötés (nem tetszik sem a külső, sem az UI) pedig az Ace 3 eléggé bestbuy lenne. Mondjuk augusztusig még lehet bármi, remélem bővül a WP választék is...
-
patex1983
őstag
válasz
tisti1965 #17615 üzenetére
Nem tudom mit kell ezen a data sense-n vergődni mindig, hogy rohadt voda... Van nekik a már korábban is belinkelt Netinfo oldaluk (csak mobilnettel használható, wifin nem), ahol a szolgáltató által mért adatokat látod rögtön. Ha sokat akarod nézegetni, kirakod csempének a könyvjelzőt és voala, máris van mérőke itt is
-
Neurotoxin
őstag
válasz
tisti1965 #15042 üzenetére
Én a World of Red Bull-al jártam így, hogy QR kóddal próbáltam letölteni, mire egy "nem elérhető ezen a készüléken" hibaüzenetet kaptam.
Pedig már rákészültem a sok reklámfotó alapján....
Más: a dedikált Twitter alkalmazásban belelehet állítani valahogy, hogy csak a csatorna "tulajdonosának" twittjeit lássam? (Arra gondolok, hogy a csatornára rákattintva ne látszódjanak a többi hozzászóló twittjei)
-
Kube
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest