- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiberius.C
csendes tag
válasz
koboldozat #1093 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ.
Alapjában 4 gbos kártyát tettem volna bele, amin a képeim voltak, de class4es volt és egy fórumon valakinek class10es sd-vel ment minden. Pár fonttért megvettem ezt a 32gb-ot és csak ezért van ez. De a telepítés nem működik. Teszteltem, hogy netről leszedem és manuálisan telepítem de nem engedi és ne jövök rá hogy miért vagy rossz a technika ezért kérdezem, hogyan akkor ??
Mert az áruházban nem jelenik meg az SD kártya rész ahol elvileg ott kellene lenni. -
nikilauda
senior tag
válasz
koboldozat #1093 üzenetére
De mi értelme van? 32 giga helyed van(mínusz a rendszer). Ha a térképeket/videókat/fotókat/zenét az SD-n tárolod, akkor el nem tudom képzelni, hogy a belső memória megteljen.
-
BobTail
őstag
válasz
koboldozat #864 üzenetére
Nem.
-
runnerman
csendes tag
válasz
koboldozat #847 üzenetére
Facebookon keresztül olvastam az említett oldalon!Lehet hogy kamu hír,mert már le is vették az oldalon nem látom a bejegyzést!
-
jacis
nagyúr
válasz
koboldozat #646 üzenetére
Majd ha rájövök hogyan kell linkelni
-
BobTail
őstag
válasz
koboldozat #617 üzenetére
Ami nálam van proto, az 15-ösön úgy üvölt, mint 920/1020 24-esen. Amúgy a feloldós-kijelzőfényerő probléma nálam is jelentkezett néha, de lévén hogy proto, benne van a pakliban.
-
Ati1979
veterán
válasz
koboldozat #569 üzenetére
Én nem találkoztam semmilyen akadással. Rohadt gyors ez a telefon...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
koboldozat #569 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged