- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
Naughty9011 #1002 üzenetére
Kezdesz már unalmas lenni. Boldogok vagyunk, hogy neked rezeg meg cseng egyszerre, de most már felejtsd el a témát. Köszi.
-
válasz
Naughty9011 #1002 üzenetére
legalább valami ringring csengőhangod van? mert azzal a nokiák is csengenek és rezegnek egyszerre
-
Integrale
veterán
válasz
Naughty9011 #991 üzenetére
Az enyem sem rezeg amig szol a csengohang. En is azt hittem amikor megvettem par eve az Optimust, hogy rezeg, de miutan megvettem a Titant rajottem, hogy a cseng es rezeg egyszerre, mit jelent.
-
btudos
nagyúr
válasz
Naughty9011 #989 üzenetére
Épp itt van mellettem egy Ativ S és a saját 8X-em, a kedvedért kipróbálom, de elhiheted, hogy nem hülyültem meg, észrevenném ha egyszerre rezegne és csörögne. Rezeg, aztán csörög, aztán megint rezeg, ez nagyon nem egyenlő azzal, hogy csörög és rezeg ugyanabban a pillanatban. Ez ilyen, kérdezz meg akárkit, akinek egy "kicsit" nagyobb tapasztalata van nálad WP téren.
Nem nézlek hülyének, csak tudom, hogy mit tud a WP, és mit tettek hozzá az egyes gyártók. Az egyszerre csörgés és rezgés olyan apróság, amit csak a HTC csinált meg, más gyártó ezzel nem foglalkozott.
-
btudos
nagyúr
válasz
Naughty9011 #985 üzenetére
"butasagokat beszelsz"
Khm... Lassan 3 éve használok WP-t, a szinte elérhetetlen HTC 7 Pro-n és a US only Samsungokon kívül az összes WP-s modell volt a kezemben, és hidd el, az Ativ S-ed gyári állapotban nem tud rezegni, miközben szól a csengőhang. Előtte igen, utána igen, de amíg a hangszóróból jön hang, addig nem rezeg a HTC-ken kívül semelyik WP-s telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest