- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sem igazán. Egyedül abban a tekintetben csökkent, hogy egyre több account és szolgáltatás van rajta beállítva (illetve ebből kifolyólag használva is többet van), így természetesen csökken az üzemidő.
Bár mostanában relatíve keveset használom megint a telefont egy kis váltás miatt, de ez tipikusan az a telefon, amire azt mondom, hogy ellentétben a korábbi években rendszeresen leváltott telefonjaimmal, nem érzem úgy, hogy magam mögött hagytam mint készüléket. -
-
-
-
-
FreedomHUN
senior tag
Selfie bot amit rendeltünk ugyan akkora a szája és belefér. S-line tok is van rajta, szóval szerintem nem lenne gond ezzel sem.
Autóstartóra passz, mert nekem tablet is belefér a tartóba, direkt olyat rendeltem mivel azt is használok ráadásul 10"-ost , hátsó fejtámlámra rögzíthető, nekem a közép konzolon lévő szellőzőre van rögzítve, az ablakra cuppantós zavar a kilátásban.
-
FreedomHUN
senior tag
Kipróbáltam. Simán szerintem 7" ig van méretezve. Sőt van rajta shoot gomb amit az ios-Droid támogat a wp még nem.
Legalábbis a régebbi wp10-es build-el. Állítólag a véglegessel majd működik. A "fogantyú" részébe van építve a gomb. De kb. 500-600 forintot igy is megér nálunk 2000+ az ára.
-
-
-
-
sharplaninac
tag
Igen. A tetkósnak adtam oda, de nem tudom hogy ő szerelte-e. 15e. volt. anyaggal szerelési díjjal együtt. Néztem az ebayen is, de ahogy számoltam kb. fele, 2/3 árban jött volna ki a hátlap + a csavarhúzó és szerszámkészlet hozzá. Meg akkor én kínlódok vele, hogy kifeszegetésnél esetleg törik e a kijelző vagy sem... jó színűt kapok -e meg eredetit - (valószínű nem.) Összegezve, csináld magad mozgalomban nem mertem bevállalni. Ez legalább gyári. A sárga hátlap nagyon feldobja a fekete nillkin tokkal. Egyébként köszi, rendben megérkezett.
-
-
-
-
A magyart a gsm bolt cigánykodta fel rá. Utána nem jött ki időben a denim, felraktam a finnt. De mind a kettő ugyan olyan szar szoftverhibás. Microsoftos recovery toollal tettem fel a telefonhoz valót és akkor derült ki hogy olasz vodás a telefon. Ja és ez is ugyan olyan bugokat produkál amit nem írok le mert már sokszor megtettem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Renault, Dacia topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged