Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
nah eladtam a kicsikét kiszálltam a klubból
-
blueMerle
veterán
Ez van, ennyit tud, nem erre tervezték. Arra, hogy a kijelzon szépen mutasson megfelel, mms-hez megfelel, utólagosan pedig ha nagyon muszáj, a pc-n is lehet retusálni és akkor egész jól néz ki, ezeket a képeket direkt nem módosítottam amiket ide feltettem.
Egyébként ha már itt tartunk, volt Shine-om elotte, azon af-es schneider optika van, és ennél sokkal de sokkal rosszabb képeket lottem vele, pedig nem vagyok béna fotós, elhiheted, nem ma kezdtem
Szerintem ez elfogadható, egy uzleti modellbe nem kell tobb. Azért is írtam hogy érdekességként tettem fel.
-
blueMerle
veterán
Fotóztam egy kicsit, gondoltam felteszek párat érdekességként, akit esetleg érdekel, vagy vásárlás elott áll. Tudom, ennél a telónál ez hatodrangú funkció,én sem erre használom
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Neurotoxin #5816 üzenetére
Igaz, eleinte nekem sem bírt sokat
-
blueMerle
veterán
válasz asadasad22 #5813 üzenetére
Nem, soha. Most kapcsoltam ki eloszor amióta megvan hogy megnézzem az akksit, nem-e egy miniPaks van benne elrejtve, de nem...
Semmi okom nincs rá, hogy ne mondjak igazat, ettöl se gazdagabb se szebb se okosabb nem leszek. Tényleg ennyit bír, de mint leírtam a mindennapi használat is csak egy, a befolyásoló tényezök közul.Mathiask: valszeg azért drágább, mert ritka. Mindenestre görénység csak ezért tobbet kérni érte
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Nekem is Li-Ion 1050 mAh BP-6MT. Semmi extra nem volt vele csinálva, csak a szokásos 3x12orás toltés. A 6 napot úgy érem el, ha viszonylag keveset wifizek, inkább csak a leveleket huzom le, worldmate-et frissítem és telefonálok napi 15-20 percet. Így neccesen, de megvan a 6 nap standard, de általában 5 naponta toltom, illetve ha tobbet használom, akkor értelemszeruen gyakrabban. Természetesen 1 nap alatt is ki tudom nyúzni az akksit, de mindez használattól fugg.
Nagyon sok dologtól fugg, mennyi ideig bírja az akksi, pl. a hálozati lefedettség is nagyon-nagyon sokat számít. Ha messzebb van az adótorony vagy tornyok, a telefon is tobbet eszik. Aztán ottvan ha valaki bekapcsolva hagyja a BT-t, Wifit, aztán meglepo de a rádió is sokat kér az energiából. Szóval semmi csoda nincs a dolog mogott
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Bile Demon #5555 üzenetére
Aztamindenit
-
blueMerle
veterán
válasz Bile Demon #5553 üzenetére
3 hó gari? Miva? Új cuccra? Képzavarban vagyok: Magyarország nem az EU tagja? MINDEN müszaki cikkre a csatlakozás óta minimum 2 év garanciát köteles vállalni az eladó, használtra 1 évet. Gyerekek, ez mindenhol így is megy az EUban. Csak Magyarországon nem? És a fogyasztóvédelem?
-
blueMerle
veterán
Onnan tudom hogy jópár évig voltam telo-szervizes, ennél fogva azt hiszem van benne egy kis tapasztalatom.
A lényeg: legalább 3 hónap garis legyen ha használt, ezalatt bármilyen rejtett hiba elojon. Az ilyen pár napos gariktól mentsen a jóég mindenkit, aki így vesz használt telót na az meg is érdemli.
Egyébként én soha nem vennék használt telefont.
de ez itt off téma
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Athos07 #5484 üzenetére
A kristály tokkal nincs tapasztalatom, egyszer használtam K800i-hez, de rövid ideig. Még meg is van a tok . Gondolom, ha jól van összerakva az adott tok akkor egész biztosan ér valamit.
Ami nem porosodik? HTC-k nekem egyik sem porosodott pedig volt jópár (S310, TyTn, MTeoR). Egyébként a kinyitható telók nem porosodnak annyira, természetesen itt is van kivétel, de az átlag ezt mutatja.
Qru: Mindegyik keret festett.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz asadasad22 #5470 üzenetére
A telefon két okból porosodik belulrol: az egyik ha olyan tokban van hordva, amelyik belsö fele olcsó kínai gagyi szövet -azaz miért éri meg a márkás tok, a másik pedig a zsebben való hordás.
Nekem minden telom márkás börtokban volt és van is hordva, és még soha egyetlen telefonom se porosodott belülröl. Próbáld ki Te is
-
blueMerle
veterán
válasz asadasad22 #5466 üzenetére
Tokban hordod? És ha igen, a toknak, textil-borítású a belseje?
-
blueMerle
veterán
válasz Athos07 #5442 üzenetére
E71-es vendégeskedett nálam 1 hétig de nem voltunk jó barátok. Most egy 6220-as Nokiát nyúzok (teszt), még mielött kézbe fogtam azt hittem ez kell nekem, de katasztrofális az anyagminöség. Egyébként nagyon durva teló, ha lenne benne wifi, és fém lenne, talán meglenne a tökéletes telefon. Per pillanat nekem ehhez a "tökéletes telefon" ideálhoz az E51 áll a legközelebb ezért is vettem.
-
blueMerle
veterán
Gombok nálam is emelkednek ha oldalt nyomom, a navigyuru nem kopik, pedig brutálisan sokat van használva, naponta toltom. Most tervezek mellé egy N82-est, és tudom hogy mire számíthatok, konkrétan az sem egy minoségi cucc, de ez van. Az E51 messze sokkal jobban ossze van rakva, pedig olcsóbb.
Esetleg tudna nekem valaki mondani olyan felsokategóriás telefont ami nem kopik a használattól?
Ami viszont igaz hogy egyre gányabb anyagokból gyártják a telókat, a 6220 Classicot mikor kezembe vettem, majdnem elsirtam magam, annál még a 6120 Classic Nokia is egy extra-minosegibb darab pedig....Vagy ott a W580/S500 SE. A mindennapos használattól pár hét után eltornek a gombjai...
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Esetleg http://www.taiebthemes.com/ itt kevés, de minoségi téma található
-
blueMerle
veterán
Holnapra ittvan a kicsike feketében Nagyon várom
Aztán majd megosztom a tapasztalataimat -
blueMerle
veterán
Igazából a feltételekre figyelj és a garancia lehetöségére. Másra nagyon nem igazán tudsz. Egyébként ez a "két nap" nem mindig két nap....ha késés van akkor jön a szöveg hogy " de meg lett már rendelve", "a beszállító késik", "rosszak voltak a raktár-infók", "sajnos a rendelés pillanatában nem volt aktuális a webshopos árlista",....hjaj ezek a kifogások.
-
blueMerle
veterán
válasz parandroid #472 üzenetére
E61i-t késöbb óriási macera eladni, ezt vedd számításba.
Egyébként az, hogy a használt mobil picacon valóban elképesztö árak vannak, az lassan kezd valóban igaz lenni. Anno boltosként srác behozza nekem tropára-leharcolt fuggö, "töttö van meg hozzája csak" K800i-t, mikor újonnan már 70K-ért lehetett beszerezni kártyafuggetlenul, hogy mennyit adnék érte. Mondom eleve szemetet nem veszek be, mert szegény csóri teló nagyon ramaty volt, de mondtam neki, ha gondolod adok így ezért 30K-t és akkor okés. Erre elkezdett hüledezni, hogy én mekkora marha vagyok, mert ez százazermilliós telefon, és csak egy két karc -honne bazzeg, a gombokról TELJESEN lekopva a betuk, oldalai megrágva- és én mennyire le akarom húzni.
Bakker, nagyker áron komplett borítás 15K + alapos tisztítás + újraszoftverezés + unlock, amit nálunk szabad, és akkor kiteszem úgy 50K-ba és a kutyának sem kell, mert semmi tartozék.
És akkor az ilyenek árulnak manapság 38-40K-ért E50-est Vicc...[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz parandroid #466 üzenetére
Te mit hol néztél?!
Van 6120c is
Az E50-et már réges rég nem árulja, természetesen régen, mikor aktuális volt, akkor benne volt a kínálatba.
E65 van Orangenál, O2-nél, E61i pedig nagyon hezen eladható modell, nálunk is alig egy-kettö ment el belöle. Nem csodálom hogy a helyi Tmob cseszik árulni -
blueMerle
veterán
válasz parandroid #457 üzenetére
11 Nokia, 3 Samu, 6 Se és 2 BlackBerry.
Azért még mindigh jócskán a a Nokia vezet...
Nyáron viszont 39 akciós teló volt kínálatban -
blueMerle
veterán
válasz parandroid #455 üzenetére
Szlovák Orangenál hamarabb megjelent anno a K750i, mint ahogy a hivatalos bejelntés megtörtént volna. Persze akkorra már mindenki tudta milyen, meg tesztek is voltak, nade akkoris...
Egy gyártó-szolgáltató közt ez nem úgy megy hogy a szolgáltató böngészi a netet, jé, dejó teló...még a gyártás, sokszor a tervezés elött már megvan a szerzödés a forgalmazásról.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile 2
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Nézzük együtt élőben az Xbox Developer_Direct 25-öt!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest