- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hiába a sok atomerőmű, Franciaország így sem lesz AI-hatalom
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
l1k3_1t
tag
válasz
pontazire #6143 üzenetére
Goback.hu webáruházból szereztem be (egyéni vállalkozótól vettem meg), hasonszőrű mobilok vannak ott. Jófogáson meg Vaterán is nehéz beszerezni ilyen hasonló mobilokat amire fájna a fogunk ami egyben kártyafüggetlen lenne az még nehezebb.
A mostani k800i ONE (ex-Vodafone) kártyafüggő és az egyes ikonok vodafone-osak
[ Szerkesztve ]
Minden elérhetőségem https://cutt.ly/FwefivRV
-
l1k3_1t
tag
Rendeltem Sony Ericsson K800i-t, csak mert vágytam rá sokaknál láttam és ez volt a menő, ki akarok szakadni az okostelefoniából "bunkofóniába", igen mindezt 2025-ben mikor tombol az AI forradalom és polarizálja társadalmat a social media.
Minden elérhetőségem https://cutt.ly/FwefivRV
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Seus-t használva feltettem a legújabb firmware-t a telefonra és ennek hatására eltűnt a magyar nyelvHogyan lehetne visszaállítani gyári állapotra? Vagy visszatenni valami régebbi firmware-t, mert töltöttem le egy korábbit, de nem tudom mivel lehetne feltenni, mivel a seus csak frissít, letöltött fájlt nem lehet vele kezelni. Segítség
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Dzsano
tag
Eladó
SonyEricsson K800i Mobiltelefon.
Fekete, megkímélt állapotban, teljesen működőképes, Vodafone-os.
Eredeti dobozában, összes tartozékával: töltő, USB adatkábel, HPM-62 fülhallgató.
Adok hozzá: 1 GB micro SD kártyát és egy HPM-70-es, minőségi fülhallgatót.Irányára: 6000 Ft.
-
glutamin
őstag
Hétvégén megadta magát a telefonom exponáló gombja. Teljesen lenyomva még működik, de az AF funkciót így nem élvezhetem előnézethez. Lassan fiókba kerül "hű társam"
Augusztusban lesz 4 éve hogy használom...
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
dethroner
veterán
Hello!
A telefonom korábban t-mobil függő volt, de szoftveres úton sikerült függetleníteni, és éveken át vodás kártyát használtam benne. Most próbálnék egy Lidlis (blue mobil) kártyát működésre bírni, de hasztalan. Amikor bekapcsolom kiírja hogy keresés... aztán a bal felső sarokban jelzi hogy max erejű hálózatot talál, de mégis azt írja ki hogy "hibás sim kártya". Kézi hálózatkeresésnél megtalálja a blue mobil hálózatot is, de a csatlakozás nem sikerül, perceken keresztül csak azt írja "kis türelmet" Én türelmes voltam, de nem történt semmi. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
draco31
veterán
Hello!
4-7-*-#- gombok nem működnek, és a 9-es gomb megnyomására az a menü jön elő, ami a kikapcsológomb rövid megnyomására, tehát a profilválasztó. Kettő panellal is ki volt próbálva, frissen raktam rá új szoftot R8BD003-at. Mi lehet a hiba? A kettes számú billpanel számgombjai jók voltak amikor kiszereltem, most 1 éve álldogált már egy dobozban.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Tommi000001
aktív tag
Hali
Van egy Németországból való K800 es telóm...
Ma csinált először olyant,hogy bekapcs és piros-rózsaszínes a képernyő és nem látok rajt semmit....A SEUS nem tudja firmware-t frissíteni ,mert azt mondja ,már a legujabb van fennt!
Tudna valaki segíteni?
Teljesen láma vagyok ebben a témában......Köszi
Tomi
:r"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
Van egy K800i-m, most a kislányom használja ( használná ), már nem garos. Nem lehet bekapcsolni, csak az infra világít. Egyszer már csinált ilyet, garanciában javították.
Sokat már nem akarok rákölteni, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy egy szoftverfrissítés megoldaná-e ezt a problémát?
Köszi előre is a választ!Üdv : Laci
-
glutamin
őstag
Sziasztok! Facebook-kal szenvedek
Az alábbi beállításokat csináltam a telefonon, de továbbra is kapcsolódási hibát jelez ha a 0.facebook.com oldalt próbálom elérni.
Menü -> Beállítások -> Kapcsolódás -> Adatkommunikáció -> Adatfiókok -> Új fiók
GPRS-adatátvitel
Név: T-Mobile GPRS NETAPN: internet
Felh.név: (hagyd üresen)
Jelszó: (üres)
Bejelentk. kérése: Kikapcs.
Hívások engedély.: Automatikus
IP cím: ...
DNS: ...
Hitelesítés: csak PAP
Adattömörítés: Kikapcsolva
Fejléctömörítés: KikapcsolvaMenü -> Beállítások -> Kapcsolódás -> Internetbeállítás. -> Internetprofilok -> Új profil
Név: T-MobileGPRSNET2
Kapcsolódás ezzel: T-Mobile GPRS NETT-MobileGPRSNET2 -> Egyebek -> Beállítások
Kapcsolódás ezzel: T-Mobile GPRS NET
Proxy használata: Igen
Proxy címe: 212.051.126.002
Portszám: 8080
Felh.név: (üres)
Jelszó: (üres)T-MobileGPRSNET2 -> Egyebek -> Speciális -> Honlap módosítása
Név: t-zones
Cím: http://www.t-zones.huMentés, telefon kikapcs, bekapcs.
Holott ez elvileg ingyenesen elérhető, mobilnet előfizetés nélkül is. Valakinek van esetleg tapasztalata?
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Sziasztok!
A takarékos módú órának (ami ugye akkor látszik, mikor billentyűzárban van a teló) a méretét nem tudjátok lehet-e állítani?
Vagy bármi módszer, amivel lehet változtatni jól jönne.Köszi szépen!
-
kirusz1
őstag
Én is szert tettem egy k800 ra régi álmom vált valóra.anno a k750 em elég jol lehetett moddolni
x10 mellett jol fog szuperálni
kicsit rendbe kapom majd -
mrlujoak
veterán
Akkor marad a szerviz - érdemes árajánlatot kérni, és mérlegelni, hogy megéri-e javítani a telót.
(ha moddolásban otthon vagy, lehet érdemes megpróbálkoznod szoftvercserével)Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Peet20
csendes tag
Meghalt a K800i-m
először az sms-ek váltak olvashatatlanná majd többé nem kapcsolt be
fehér képernyőnél vagy sonyericsson jelnél megáll...
Kuka? -
bela85
aktív tag
válasz
Charley76 #6114 üzenetére
Vissza lehet tenni..
XS++ progival ki kell olvasni a mostani verziószámot, CID számot.. és utána le kell tölteni hozzá a megfelelő progit szoftver,
ha szerencséd van megfelelő a cid szám, akkor ezzel az xs++ progival simán meg lehet csinálni.. ha nem akkor másik progit kell nézni..
RÉgen sokat csináltam, de most így fejből nem tudom.. de az előző tag által küldött linken keresztül sok segítséget, és infót találsz.. -
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!!
Srácok találtam egy K750i telot müködö képest.Tropa a külseje szerintem fociztak vele ki szeretném cserélni majd az egész burkolatát. A hajdani gadija belepiszkált a telefon programjába és W800 - as programot tett rá.
A kérdésem hogy lehetne vissza rá tenni a gyári programját? Vagy nem lehet?Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
válasz
glutamin #6112 üzenetére
Hidd fel a szolgáltatót és engedélyeztesd a mobilinternet alkalmazást.
Valamelyik nap én is ugyan ezzel a problémával szembesültem az egyik kollégám készüléken. A beállításokat a saját működő készülékemről másoltam át, de akkor sem akart csatlakozni. A szolgáltató a SIM-hez kötött beállításokban korlátozta, ha feloldja akkor működnie kell.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
glutamin
őstag
Sziasztok!
Van egy O2-es szoftverrel ellátott K800i-m. Függetlenítve. Szeretném T.mobilos mobilnettel facebook-ot elérni, de nem akar összejönni a dolog.
A 0.facebook.com az ok, de a mobilnet beállításokkal gondjaim vannak.
-
snake1977
őstag
Máj. 15-ig aktuális, ha valaki addig tud megoldást jelezzen
...BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
snake1977
őstag
Kihalt a totyik?
...BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
snake1977
őstag
Helló skacok!
Van egy hibás K800i-m, elvileg az előző tulaj rossz szoftot tolt rá, és kinyirta a gdfs-t, mentés persze nincs róla, tudtok erre megoldást? Illetve van aki olcsón megjavítaná?
Érd környékiek előnybenDobjon egy privit valaki aki tud segíteni, esetleg eladó a készülék, nagyon jó állapotban van.
-
mrlujoak
veterán
-
mrlujoak
veterán
válasz
dethroner #6102 üzenetére
Nézd, már a K800i is multimédia eszköz, azaz jóval többre való, mint csupán hangalapú kommunikáció...
Természetesen minden gond nélkül tudod használni a navigációs lehetőséget is, csupán a hozzá kapcsolódó lépéseket kell megtenned.
Vagy előfizetsz egy net csomagra - és akkor a net alapú, ámde GPS vevő nélkül is működő lehetőséget tudod használni,
vagy befektetsz egy nagyobb, egyszeri összeget, és a külső GPS vevő megvételével máris tudsz offline navigálni...A lehetőség adott, még a K800i esetében is.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
dethroner
veterán
Jelenleg ez a telefonom, váltani nem nagyon áll szándékomban, a navigáció sem fontos, csupán kíváncsiság volt a mozgatóerő. De ha valóban nem nagyon alkalmas ez a masina erre, akkor továbbra is arra fogom használni, amire egy telefon való, telefonálásra
kösziA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
sdd2
veterán
válasz
dethroner #6099 üzenetére
Minden ilyen navigációs programhoz kell GPS vevő is.Ha veszel hozzá külső vevőt akkor menni fog rajta.
A Google Mapshez nem kell feltétlen GPS mert az Cellainformáció alaján is képes megmondani a helyzetedet 300-400m-es pontossággal.De ez internetes.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
válasz
dethroner #6099 üzenetére
Érdemes elgondolkodni, hogy az általad óhajtott navigációs alkalmazás milyen hatásfokkal ill. mekkora költséggel jár.
- A We-Travel [link] alkalmazást próbáltam, ami csak játéknak jó. A vidéki térképek nagyon szegényesek. Ez az alkalmazás azért volna szerencsésebb, mert nem használ adatforgalmat, tehát ingyenes.
-GSP vevőt kell hozzá csatlakoztatni, ami macerás ill.lehet, hogy nem is tudod összekötni őket, ebben nincs tapasztalatom, de nem lepődnék meg ha így volna. Másik dolog, a vevő egység plusz költség.
-Wayfinder navigáció, amiről van egy kis tapasztalatom a SE W760 próbálgattam. Ebbe a készülékben van beépített GPS, ellenben a K800-al, amiben nincs. Ez a navigációs program már sokkal jobb mit a We-Travel, de adatforgalom is jár vele, mert a térképet a netről tölti le. Ráadásul hivatalosan az alkalmazásnak is van használati díja a próba idő letelte után.
Ezért szerintem ez sem jó alternatíva számodra.
- A Google Maps nem kimondottan navigáció, itt Magyarországon jelenleg nem érhető el ez a funkció, ha azóta nem változott. Helyzet meghatározásához, tájékozódáshoz jól jöhet, de autós navigációhoz felejtős. Ráadásul ez is internet költségekkel jár.
Összegezve több érv is ellentmond a józan észnek: 2" kijelző, nincs beépített GPS, zárt OS nincs megfelelő, ingyenes java navigációs alkalmazás.
Azt tudom javasolni, hogy érdemes volna más készülékbe gondolkodni. Jó kis készülék a K800, de offline navihoz teljesen alkalmatlan. Próbálkozni lehet, csak a hasznodra fog válni, egy csomó tapasztalatot fogsz így szerezni a telódról.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Képes a K800I futtatni valamilyen navigáció programot? És ha igen, akkor ajánlanátok is valamit?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
válasz
Shrike7973 #6093 üzenetére
Nem kell hozzá semmi, csak egyszerűen átmásolod a memória kártyáról a neveket a SIM-re.
tuvics13
Új kapcsolatok, lehetőség, speciális, másolás a SIM-re, összes másolása.
Ne felejtsd el, hogy csak 250 kapcsolat fér egyszerre a SIM kártyára, egy név, egy szám.
Tehát ha egy névhez több számod is volt, akkor az annyi telefon számot fog eredményezni.
Ráadásul a hosszú neveket le fogja vágni, de nem a teló a hibája, hanem ilyen elavult a SIM technológiája.
Ha maradsz a Sony Ericsson zárt OS készülékeinél, akkor csak átrakod a memória kártyát és visszaállítás a memória kártyáról. Ha új memória kártyát szeretnél használni, akkor a régi m.kártyának a / system/ PIM/ mappából átmásolod PB_Backup.vcf fájt, az új SE készülékkel megformázott memória kártya ugyanazon nevű mappában, majd visszaállítás a memória kártyáról.
Ha androidos készülékben gondolkozol, nem ez a legszerencsésebb út, inkább hozz létre egy gmail fiókot, majd a MyPhoneExplorer segítségével szinkronizáld össze a K800-as telefon névjegyzékét a gmail-os fiókoddal. Az új androidos jószág pillanatok alatt lerántja a kapcsolataidat a netről. Wi-Fi, ez a legolcsóbb, de 3G-vel, vagy a adatkábellel a MyPhoneExplorerrel is megoldható. Ízlés kérdése.
Az általam javasolt eljárás egyikében sem kell manuálisan gépelgetni.
Biztos van a Nokiára és Samura is valamilyen megoldás, de azt nem ismerem.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
kmisi99
addikt
A töltő csatlakozóm kicsit megkopott így képtelen tölteni a csatlakozó cserén kívül lehet még valamit csinálni vele valami otthoni trükk?
[ Szerkesztve ]
-
-
tuvics13
csendes tag
Sziasztok lehet nem teljesen 100-as a kérdésem de azért felteszem:
Adott a SE K800 amit lecserélek. A telefonszámaim a telefon memóba mentődött. Hogy tudom megoldani, hogy egy csapásra a SIM-re lehessen másolni? (vagy pötyögjem végig egyesével?) (remélem nem:S)
Köszi előre is. (amúgy a SIM-em üres) -
Dictator^
veterán
Üdv!
Nem tud valaki K800i-hez vodafone softwaret amiben van magyar nyelv? És a hivás gomb a közép bal szélén van. Orvos tulajtól.
Anno lockoltam és feltettem a gyárit, majd vissza a vodát, de most beszart és a cég aki csinálta visszarakta a gyárit.Help SOS!
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Smile8822
senior tag
válasz
Shrike7973 #6085 üzenetére
Üdv!
Nekem lenne egy Makulátlan K800i Feket szinben ha érdeke valakit!
Joy és a kijelzö is makulátlan!
T-függö!
Akit érdekel irjon ide vagy Pü-be![ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Black Titanium ~
-
dobobazsy
őstag
sziasztok! valaki tudna nekem segíteni egy k800i R8BF003 CID53 vkp-zásában? se portálon olvastam, de sajnos nemtudtam egyedül megcsinálni a leírtakat. amikor hozzámkerült a teló akkor tudtam vkp-zni, de sajnos az egyik elrontotta, ezért SEUSal szoftot frissítettem, azóta nem enged be a FAR Manager ahova kéne.
köszönöm szépen! -
3LVW
csendes tag
Sziasztok!
Már 2,5 éve gyűröm a k800i-met. Eddig minden jól működött, igaz a joysticket évente ki kellett cserélni, viszont mostanában egyre lassabb, és minden bekapcsoláskor elkezdi a memóriát törölni. Ezt szó szerint értem, nincs már rajta alkalmazás (volt vagy 50) és a zenéimbe is belekezdett. Pár napja, ha megpróbálok belépni az alkalmazásokba/játékokba, azt írja ki, hogy "a művelet végrehajtása sikertelen." A legújabb szoftver van rajta. Memóriakártya ki-be, újraindítás, de semmi sem segít rajta. Mit tudok csinálni? Sajnos a garancia papírjait nem találom... -
A-l-i-e-N
aktív tag
-
A vég így is, úgy is jön, ezért ezen kár aggódnod, de hogy egy kicsit kitold ezt az időt, egy szoft. frissítést mindenképpen megérne.
Ha hardveres gond lenne, akkor bele kell szeretni egy új készülékbe, választék rengeteg.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Puma K
nagyúr
Hali embörök!
Van egy K800-am független. Valamikor ilyen tájt vettem 2007-ben. Nagyon szépen szolgál, csak mostanában szórakozik... Múltkor fényképeztem és csak egy ikon van a fénykép helyén és nem tudja megnyitni a fényképet. Most pedig 5 perce fényképeztem, majd rádugtam a gépre és lefagyott a telefon, nem reagált semmit, így hát kivettem az akkut.
Szerintetek kezdjek el félni, hogy közelít a vég?Amúgy a telefont mindig kikapcsolom estére (ne hívjon senki olyankor alszom...) szóval nem is az hogy pihenés nélkül megy 0-24 órában. Gépre mostanában nem is dugtam már hónapok óta. A joystick-ot is kerülve használom, ahol lehet számokkal navigálok a menükben. Ja meg egyik napról a másikra, valamiért kevesebb karakterű SMS-t tudok írni... azelőtt az egész kijelzőt és még egy jó részét 1 SMS-nek vette ékezetekkel mindennel, most meg ha a kijelző felénél járok akkor meg már átmegy 2. SMS-be.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Joe fiú
senior tag
Igazad van,tisztában vagyok vele,hogy ragaszkodás nem jó,csak a K800 tökéletes volt nekem,amik meg árban elérhetőek lennének számomra telefonok,azokban meg mindben van olyan feature,ami gyengébb mint a K800-ban( igaz,hogy van olyan is amiben fejlettebbek,de az meg pont nem érdekel).
Viszont megnéztem az Elm-t és egészen pofás kis telefon,el tudnám képzelni utódként,viszont csak az a problémám,hogy Vodafone-nál vagyok flottacsomagban és mit ad Isten,elég gyér a telefonválaszték
Kártyásként meg nem tudok ennyi pénzt szánni telefonra.
Köszi a segítséget!
-
válasz
Joe fiú #6076 üzenetére
A ragaszkodás bizonyos határon túl , csak megkeseríti az életed. Vannak helyzetek, amikor el kell engedni a dolgokat, de ez nem teljesen ide való téma. Hátha azért fényt gyújt az elmédbe.
Az Elm egyébként szerintem sokkal jobb választás lenne, van benne wifi és 5 MP a kamerája., egyébkén nagyon hasonló a két telő még külsőre is. ( Cedar, Elm)
Nem akarom bántani a szeretett K800, de az Elm nagy ugrás hozzá képest, nagyobb és sokkal jobb kijelző, fejlettebb java támogatás, fejlettebb multimédiás lejátszó, flash 3.0 támogatás, jobb videó felvétel, egyedi SMS hang, stb.
Állítólag a K800 kamerája nagyon jó,. Mihez képest, messze vannak sokkal jobb kamerás mobilok más márkában, de ha mégis annyira fontos a K800 teló, akkor vidd el egy Sony Ericsson szakszervizbe.
-
Joe fiú
senior tag
Jelen esetben nem szívesen fogadom el..Ennyire telefont még nem szerettem mint ezt...már több mint két éve hibátlanul szolgált,aztán egyszer csak elszáll a hálózat!?...amúgy meg minden egyéb funkciója tökéletes,szóval..
Esetemben nem lenne olcsóbb az új telefon...az érintőképernyős vackok nálam kapásból kiesnek.
-
petya999
csendes tag
Szevasztok Az miért van , hogy bekapcsoláskor a képernyő csak fénylik,csikos majd kb 4-5 bekapcsolás utánb normálisan müködik??? Kontakt vagy a képernyő haldoklik?
Ha már elindult utánna nincs probléma mig ki nem kapcsolom -
-
Joe fiú
senior tag
Sziasztok!
K800i-m megmakacsolta magát és olyan problémám akadt,hogy "nincs hálózat".
Valami ötlet?
Szoftverfrissítésen az imént esett át,de semmi javulás.
Már egy telefonos szaki is látta,de azt mondta menthetetlen.
Ha valakinek van valami isteni sugallata,ne tartsa magában. -
válasz
axelfox #6070 üzenetére
Itt egy kis segítség, [link]
Nem arról van szó, hogy visszaállítja a MMS profilodat, hanem arról, hogy kitöröl mindent belőle. Ezek után a beállításvarázsló segítségével be tudod majd állítani az új profilokat.
Vagy ha mindenáron magad akarod beállítani, akkor itt egy táblázat. [link]-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
axelfox
csendes tag
Köszi,
tényleg valahogy sikerült pont a lényeget kihagyni.. Telenor-os beállítások kellenének!Gyári reset nem működne mivel nem pannon/telenoros volt szóval nem állítaná vissza a beállításokat ami nekem jó lenne, sms ben lekérős mobilbeállításokat próbáltuk de nem csinálja meg jól, a honlapon ugyan fenn van hogy:
apn: mms
Felhasználó: -
Jelszó: -
Proxy: 84.225.255.1
Port: 8080
Honlap: http://mmsc.telenor.hu/
Azonosítás: normalami jó is lenne node nekem honlapot nem kell megadni csak egy IP-t és egy DNS-t porot sem lehet megadni!
azonosítás meg gondolom hitelesítés akar lenni az tudtommal pap szokott lenni, de olyan hogy normál nincs, csak kikapcs max, mármint hitelesítés nélküli. Próbáltam megpingelni az adott honlapot hogy megtudjam ip jét, de úgy se ment, amúgy az ip elvileg 84.225.255.4 volt
Amúgy nem teljesen értem minek kér dns-t :Sszóval nem vagyok előrébb :S
-
válasz
axelfox #6068 üzenetére
És melyik szolgáltató beállításai kellene, mert nem mindegy!
Az SMS szolgáltatási központ számát a SIM-ről automatikusan felismeri, ennek működnie kellene, ha nem állítottátok el. A többi beállítást vagy a szolgáltatód web lapjáról éred el, vagy kérsz telefonos segítséget az ügyintézőtől, hogy küldjenek MMS, wap beállításokat.
Konkrétan a K800 nem ismerem, de a későbbi SE modellekben van egy eszköz varázsló, ami letölti automatikusan az ilyen jelegű beállításokat, ( az Elm, és a W995-be biztos van). Csinálsz egy gyári beállítások alaphelyzetbe állítást, majd követed a telepítő varázsló útmutatását, de ez a funkció nem biztos, hogy a K800-ban is meg van.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
axelfox
csendes tag
Sziasztok, fater most vett használtan független SE K800i telefont, és az istenért nem sikerül beálítani hogy működjön mms vele, valaki tudna segíteni?
gprs, wap , mms beálítások érdekelnek!
És nem, nem megy az sms es beálítás.. pedíg jó lenne...
Előre is köszi!
privibe is jöhet, ha kérhetem részletesen leírva, mert még nagyon elveszek a teló menüjébe.. -
SE_HELP
tag
válasz
krystman #6064 üzenetére
Szia. Ha a szoftverfrissítés nem oldotta meg a problémád, akkor én egy szerviz felkeresését javasolnám. Ez egy Sony Ericsson bolt címe, de végeznek software frissítéseket és kisebb javításokat: Westend City Center
(1062 Budapest, Váci út 1-3 )
Bocskai István kiskörút 12. (földszint)
Tel.: 061/ 238-72-30
Nyitvatartás: H-V 10-20 óráig
E-mail: westend@sonyericssonmintabolt.com -
krystman
őstag
Sziasztok!
Van egy K800i telefonom. Az a gondom, hogy tegnap el kezdett fagyni a telefon. Ezt megtette 5x , 6x. És utána egyik pillanatról a másikra kikapcsolt, és azóta nem lehet bekapcsolni. Nem érzékel semmire sem. Viszont, érdekes módon a szoftver frissítést meg tudtam csinálni, de semmi sem javult. Ugyan úgy nem kapcsol be. Szerintetek, teljesen meghalt?
-
SE_HELP
tag
válasz
Blade_W #6062 üzenetére
Szia. Természetesen megmarad a magyar nyelv, ha a hivatalos oldalról frissítesz. Itt megtalálsz minden szükséges információt: http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/updateserviceapplication/cedar?cc=hu&lc=hu A beépített tartalmakat vagy frissíteni fogja, vagy lecseréli vmi másra.
-
Blade_W
tag
Sziasztok! 1/2 OFF (tegnap vettem egy cedart), de ez a topic pörög legjobban, és gondolom valakinek vannak is tapasztalatai az alábbi két kérdéssel kapcsolatban:
- szoftwaret szeretnék frissíteni a hivatalos honlapról; ha innen frissítem megmarad-e a magyar nyelv?
- mi történik a beépített tartalmakkal (sok xar demó játék, csak foglalja a helyet)?
-
válasz
draco31 #6060 üzenetére
Hát akkor nincs mese, látom sajnálnád a belefektetett munkát és szakértelmet.
Most már én is azt mondom mentsd meg azt a készüléket, biztos találsz valami használtat, amivel össze tudod gyúrni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
draco31
veterán
Szia!
Nem értem félre, és ez a házcsere már igazán semmiség ahhoz képest, amit eddig műveltem vele. (egyedi belső, extra funkciók, (valamikor még az akku, és a belső hőmérsékletét is kiírta) stb.)
Eladni nem akarom, most nem is ez a fő telefonom, csak már nagyon zavar, hogy szinte szétesik a kezemben. Ha leveszem az akkutakarót, akkor jön vele a kameratakarós felső rész is, az ezüstös keretből a sarkoknál már semmi sincs, már a 3. GYÁRI gombsort nyúzom benne, és a rendszercsati is volt már cserélve.
Külső alapján boltban azt mondták, hogy kuka, máshonnan meg kaptam már rá 13e-es ajánlatot is, de ez az a telefon, amit soha nem fogok eladni, túl sok munka van benne, ahhoz hogy csak úgy megváljak tőle.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
válasz
draco31 #6058 üzenetére
Szia!
Félre ne érts, de van értelme ennyit gyötrődni, egy készülékért?
Tudom sokan cserélnek házat, valamikor én is csináltam ilyet.
Csak akkor látnám értelmét, ha valami baleknak akarnám eladni, alig használt telóként.
Ha anyagi gondokkal küzd az ember, akkor fölösleges azért cserélni, mert egy kicsit kopott, ha van rá keret, akkor meg tovább kell lépni. Jobbnál jobb új készülékek vannak a piacon, el kell csábulni, hagyjuk a történelmet magunk mögött.
( Anyagilag sem egy nagy üzlet, rákölt az ember 5-10 ezer Ft és akkor is egy használt "ezeréves" telója van, amit ha elakarna adni, nem sokkal többet kapna érte. )-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
draco31
veterán
A K800-am megérett egy házcserére, és úgy tudom, hogy rá lehet szuperálni a K810 házát, csak a billpanelt is ki kell cserélni, mert nem egyformák, és a kijelzőt is. Kijelzőnél nem elég csak a keretét kicserélni?
Ha elég, lehet valahol kapni olyan keretet?[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
válasz
Mewryck #6055 üzenetére
Szolgáltatónál már nem kapható, egy kifutott széria, szerintem SE márkaboltban se lehet kapni. Többi alternatíva meg elégrázós!
Tovább kell lépni, remek kis telefonok vannak, ami simán tudja helyettesíteni a K800.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Mewryck
tag
ujonnan akad még,de irreális áron,használtban érdemes gondolkodni,föleg olyanon,amin gari is van
seus frissitéssel óvatosan!
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
koxos:8]
senior tag
Sziasztok
Lehet még kapni valahol k800i-t?
Mert az enyém sajnos feladta a harcot. -
SE_HELP
tag
Szia. A hálózat hiba nem biztos, hogy hardware-es. Én egy software update-et javasolnék, lehet, hogy ez megoldja a problémád, de előtte mindenképpen készíts egy biztonsági mentést a fontos dolgokról. Innen esetleg letöltheted a SEUS-t, amivel frissítheted telefonod software-t: http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/k800i?cc=hu&lc=hu
-
AkoSCH
csendes tag
Sziasztok!
A következőket produkálja a telefonom:
1, akksit hiába töltöm fel, kb. fél óra alatt lemerül, gondolom, ezt akksicsere orvosolhatja
(de egyik napról a másikra kezdte ezt el, nem volt semmi előjele).2. az elmúlt hetekben egyre hosszabb ideig nem talált hálózatot, ez most már állandósult, nincs elérhető hálózat.
Mi lehet a gond?
Mit tanácsoltok, házilag ez javítható, ha mondjuk van cserealkatrészem (antenna)?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
-
Mewryck
tag
válasz
littlelion21 #6049 üzenetére
-ráeresztettem a SEUS-t
-leirás szerint végig csináltam
-frissités rendben lezajlott
-azóta a telefont nem lehet bekapcsolni...holnap go tmobile...
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Mewryck
tag
hali
van egy k800i telefonom,elinditanék egy java alkalmazást,de mostanság azt irja,hogy a művelet végrehajtása sikertelen
mindegy milyen java-s progi,mindegyikkel ez a helyzet...mi lehet a probléma?mióta ez a dolog előjött,azt is eljátsza,hogy amikor kedve támad,elöstétül a kijelző,csak az órát látni,majd gombnyomásra (mindegy melyik) oda ugrik vissza,ahol az elsötétült kijelző elött voltam
garos még a telo,ha nincs senkinek semmi okos ötlete akkor beadom szervizbe
üdv
[ Szerkesztve ]
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
SEUS frissítés után a vodás menü helyett a gyári SE menüt kapom meg?
Üdv.
Gabi -
bela85
aktív tag
-
Szia!
Hidd el én is nagyon kedvelem a Sony Ericsson személyre szabhatóságát, de nem árt pontosan és érthetően fogalmazni.
Flash hatásos, mért nem inkább ikonpakk cserét írsz, ez az igazság.
Nekem a dübörgő szóról a harckocsi jut eszembe, az dübörög, de lényegtelen.
A baj az, hogy ha második fokozaton már elviselhetetlen, akkor megfosztod magad a finom beállítás lehetőségétől.
Egyébként a hozzászólásom, mint sem csorbít az érdemeidből, sokan tuningolják íj módon a telójukat. Csak a pontosítás kedvéért szólítottalak meg, ne hogy valaki félre értse a dolgokat és 8 MP kamera drivert ill.flash menüt akarjon a készülékére tenni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
bela85
aktív tag
Hiába idézted a dolgokat.. így van..
2-es hangerőnél nem nagyon tudtad feljebb tolni.. mert megsüketültél (fülesre értettem természetesen)
flash hatásos.. (mivel K800 nem támogatja a FLASH témát.. csak flash hatásos..)
Méghozzá.. gif, vagy png fájlokat.. úgy lehet ikonpakkot cserélni benne.. és máris olyan mintha flash témád lenne.. -
"2-es hangerőn már dübörgött."
"nagyobb felboontásút"
"flash hatásos témát tettem"
-Talán hangosabb!
-Hardveres akadály!
-Flash, úgy tudom, hogy a K800 nem támogatja.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
bela85
aktív tag
Ezek jó telók... jól lehet moddolni őket.. én anno flash hatásos témát tettem rá, (Olyan volt mint a PSP Menü), sokkal jobb kamera drivert tettem rá, (szebb képeket cisnált, nagyobb felboontásút stb).. és acoustic-ot tettem rá.. (2-es hangerőn már dübörgött..
)
-
robazo
csendes tag
válasz
_zsuska_ #6034 üzenetére
Kedves Zsuska!
Nem vagyok szakember, és megbántani sem szeretnélek, de bekapcsoltad a fájlátvitel módot a telefonon? Mert ha nem, úgy nem ismeri fel meghajtóként a szgép. Ha igen, úgy sztornó a hozzászólásom, és bocs. Csak tudom, hogy nem tud az ember mindent, aztán hátha nem is olyan nagy a baj. Amúgy az is okozhatja a problémát, hogy nem gyári a kábel. Illetve azt kérdezném, bluetooth-szal próbáltad már? Amúgy MyPhoneExplorer (bár lehet, hogy már van). Sok szerencsét!
A közhelyek nem azért gyakoriak, mert hülyeségeket fejeznek ki.
-
robazo
csendes tag
Üdv!
Telefontéren már bizonnyal állíthatom, hogy boldogtalan nem vagyok
! K800i-met elvittem szervízbe, ahol 4000-ért megcsinálták (hogy mit tettek vele, nem tudom), és most tökéletesen fotóz. Semmi zöldülés! Ha lehetek magammal szemben indiszkrét (márpedig mért ne lehetnék), elmondom, hogy 6000-ért vettem, gyakorlatilag új állapotban (tartalék telefon volt), tehát összesen 10-ért van egy kiváló telóm. Néztem újonnan, 36 és 38 között kínálgatják. Kiváló alatt azt értem, hogy hibátlan külső és belső, illetve mindent, sőt többet is tud, mint ami nekem kell (pl. internet inkább nem). Kösz annak, aki hozzászólt, nem rossz, ha vergődnek az ember problémájával
! Hozzáteszem, ezek után nem sírom vissza a Nokia 3120 Classicomat.
-
válasz
_zsuska_ #6036 üzenetére
Ha össze tudnál kapcsolódni a géppel, akkor magad is megtudnád frissíteni, nem nagy dolog.
Próbáld ki először amit javasoltam, ha nem működne, akkor szerviz.[ Szerkesztve ]
-
_zsuska_
csendes tag
Köszönöm a villámgyors választ
Az op.rendszerre nem gyanakszom, hiszen más verzió van az asztali gépen és a laptopon is (sőt már az irodai gépen is próbáltam titokbade persze ott sem működött). A westendes boltot hívtam, ott megadtak egy tel.számot szoftverfrissítésre, de persze azt meg nem vették fel. A kis telefonboltok közül van amelyik megbízható, hogy oda vigyem frissíteni? Vagy ezzel itthon is próbálkozhatok?
Köszi előre is
-
válasz
_zsuska_ #6034 üzenetére
Szia!
Én is voltám már ilyen helyzetben, megértem a problémád. Több, mint valószínű, hogy a PC op. rendszerével van valami hézag. Nekem is ajánlatok mindenféle drivert, de továbbra sem tudtam kapcsolódni.
Nem tudom, hogy miért, de amikor feltelepítettem a Nokia Suite, aztán már működött a dolog.
Egy próbát megér!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
_zsuska_
csendes tag
Sziasztok!
K800-as készülékhez szeretnék segítséget kérni. Minden működik a készüléken, csak a számítógépre nem tudom feltölteni az adatokat. Telepítettem már az eredeti telepítőt az asztali gépemre is és a laptopra is, és mivel egyik sem működött letöltöttem az eredeti honlapról is, de azzal sem mentem semmire. A gép azt írta ki, hogy az USB eszközt nem ismeri fel, viszont a telefon kijelzi, hogy gépre lett csatlakoztatva.
Van esetleg valakinek ötlete? Lehet, hogy csak szoftverfrissítés kell neki? (2,5 éves a teló)
Köszi előre is -
válasz
MadBlade #6032 üzenetére
Szia!
Tudom nem fog a hozzászólásom vigasztalni, de híd el úgyis ritkán használnád, nem azért mert nem volna rá szükség.
Maga a mobilkamera funkció is csak játék, a vakuzás meg kész röhej telefonnal. Sajnos tapasztalat. Ha fényképezés, akkor fényképező, nem mondom verőfényes napsütésben lehet egy-két szép emlékképet lőni, de ez inkább csak játék.
Ha olcsón jutottál a telóhoz örülj így neki, nem érné meg szerintem se szervizben javíttatni, de úgy rémlik, mint ha olvastam már valahol itt a fórumban, a vaku cseréről házilag.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
MadBlade
tag
válasz
SE_HELP #6030 üzenetére
Időközben sikerült frissíteni (pontosabban újratelepíteni, mivel a legújabb volt rajta) a készülék szoftverét -sikertelen próbálkozásaimat saját hülyeségemnek köszönhetem-, de sajnos az sem segített a vaku problémán
. Kijelenthetjük tehát, hogy nem szoftveres problémáról van szó ?
Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
válasz
SE_HELP #6030 üzenetére
Este, ha hazaértem a melóból, kipróbálom, addig s köszönö a tippet, és várom a továbi javaslatokat !
Kérdés:
Ha jól látom, ez a "SEUS" nem más, mint a Sony Ericsson Update Servive...
Ezzel már próbáltam a készüléken szoftvert frissíteni, de nem ment :
Odáig eljutottam, hogy kiválasztotam a készüléket, de mikor csatlakoztatni kelett volna a készüléket, az valamiért nem sikerült.
Elvileg mindent jól csináltam (telefont kikapcsoltam, aksit kivettem, 10mp múlva visszaraktam, majd egyik alkalomal a "c" billentyű nyomvatartásával egyidőben rádugtam a telefont az adatkábelre, mely már a gépbe volt dugva, következő alkalomal pedig úgy próbáltam, hogy rádugtam a telefont az adatkábelre és utána kezdtem el hosszan nyomni a "c"-t.), de mindkét próbálkozásomkor cak annyi történt, hogy kírta, hogy felkészülés adatátvitelre -vagy valami hasonlót-, majd olyamatosan egy figyelmeztetés uralta a kijelzőt, miszerin a program leálítása előtt le ne merjem húzni a telefnt az adatkábelrő, de sajnos tovább nem juott a történet.
Valahol mégis hbázta volna ?
(Szakszervízbe azért nem vinném még a készüléket, mert ha csak szoftveres problémáról van szó, szívesebben oldanám meg magam, ugyanis a papírjai már nincsenek meg, így minden egyes művelet készpénzes történet lenne.)Előre isköszönöm a válaszokat !
[ Szerkesztve ]
-
SE_HELP
tag
válasz
MadBlade #6029 üzenetére
A probléma sajnos lehet szoftveres és hardveres is. Első körben egy SEUS-os frissítést javaslok, de sajnos lehet, hogy az nem lesz elég neki. Ha beviszed a SE Westend minttboltba, ott tudnak segíteni, ha a SEUS nem oldja meg a gondot. SEUS frissítés után még egy Master Reset is segíthet, illetve javasolt elvégezni.
-
MadBlade
tag
Sziasztok !
Lenne egy problémám, amivel nem tudok mit kezdeni
.
Adott egy K800i (pár napja vettem), amin a vaku nem hajlandó működni.
A vaku melletti kis narancssárga fény (ami ha jól tudom a fényviszonyok felmérésében segédkezik) világít rendeltetésszerűen amikor kell, de a vaku semmilyen beállítások, illetve fényviszonyok mellett nem hajlandó, még csak felvillanni sem !
Szerintetek mit lehet ilyenkor kezdeni vele ?(A bebetonozás csak a lista legvégén szerepel...)
Előre is köszönöm mindenkinek a tippet, segítséget !
-
-
xXmartXx
tag
Sziasztok!
Nekem most van a negyedik k800i mobiltelefonom és ebben az árkategoriában ez a legjobb telefon,sőt még ennél drágább telefonok közül se sok tud többet!
jó a kamerája amihez jó vaku párosul,nagy kijelző,zenére sem rossz szerintem,egyetlen ami nem tetszik benne az a joystick,de kilehet birniÜdv. xXmartXx
-
Szia!
" de most látnom kell, hogy ez a teló nagyon jó"
Légy üdvözölve a Sony Ericsson táborba.
Nem tudom, hogy mennyiért sikerült megszerezni a K800-at, de úgy gondolom, ha tényleg tetszik a készülék, akkor ne erőlködj a K800 kamerájával, fogad el úgy ahogy van.
Ha tényleg megérintett a Sony Ericsson készülékek tudása, akkor inkább menj tovább és ruházz be egy új telefonba. A K800-as egy jó készülék volt a maga korában, főleg a kameráját dicsérték, de neked pont ez a problémája.
Hidd el, nagyon sokat fejlődött azóta a márka, nem éri meg a fáradozásodat, csak akkor ha ez kimondottan boldoggá tesz.
30-40 ezer körül már nagyon szuper telót lehet újonnan is vásárolni.
Elnézést kérek, hogy beleokvetlenkedtem![ Szerkesztve ]
-
robazo
csendes tag
-
mrlujoak
veterán
Nos, azért a legelső megoldás lenne alapesetben a SEUS, mert egyszerű, nem igényel komolyabb szakértelmet, és mert teljes mértékben legális.
Viszont a Te esetedben ez nem járható út, mivel jól tudod, a SEUS visszazárja a SIM zárat, ha a készülék eredetileg függő volt.
A camera driver cseréjével kapcsolatban mást kell, hogy megkérdezz, moddolással nem foglalkozom. Keress rá, akár itt a fórumban ki foglalkozik vele, és priviben kérj tőle tanácsot.
Valami a kép feldolgozásánál nincs rendben, bár ezt így egy képről nem lehet kategorikusan kijelenteni, de nem vélek felfedezni hardveres hibát, hiszen a sötétet/feketét kezeli le rosszul a gép.
Van még képed, ahol jelentkezett ez a hiba?
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
robazo
csendes tag
válasz
mrlujoak #6017 üzenetére
Köszönöm a gyors reflexiót!
Nos, magam nem nem igazán tudom, hogy megy ez, de annyit igen, hogy a Seus után ismét függetleníteni kell a telefont (T-mobilos volt, én vodás). Egyáltalán, az én simemmel megy az? A "belakás" nem számít -- majd belakom újra. Tehát Seus. Nem szeretnék telhetetlennek látszani, de szívesen vennék némi instrukciót, hogy honnan, és hogyan. Illetve egy gondolatom támadt: nem lehet seus nélkül, egyszerűen egy másik camdrivert felrakni? Bár, bevallom, attól tartok, maga a kamera tré... Remélem, nem így van.
Kösz mégegyszer, sőt előre is!
-
robazo
csendes tag
Üdv mindenkinek! Ma léptem be ide, méghozzá azért, mert lett egy K800i-m. Eddig Nokiákat használtam, de most látnom kell, hogy ez a teló nagyon jó, ha nem is mai fejlesztés. Nagyon megkímélt darab, tökéletesen működik, kivéve azt, amiről a Ciber-shot elnevezést kapta. Nem ragozom, a fotó önmagáért beszél.
Ha valaki meg tudná mondani, mi a baj, illetve lehet-e (és hogyan) segíteni a bajon, megköszönném! Nem szívesen válnék meg a telefontól, mert amúgy tényleg mindent hoz, ami nekem kell. Köszönöm előre is!
-
mrlujoak
veterán
"Szerintem, akkor nem kell majd saját töltőmet odaadnom, feltehetőleg lesz neki is."
Nemfeltétlen, sőt inkább nem. Pláne az előrébb írtakból kiindulva, amit Te eladsz, annak a telónak még tartozéka a töltő is, így eleve tartozékkal illene továbbadnod.
-
válasz
mrlujoak #6013 üzenetére
Szerintem, akkor nem kell majd saját töltőmet odaadnom, feltehetőleg lesz neki is.
Én inkább attól tartok, hogy spórolás véget a családban csak egy töltő esetén vita lesz, hogy ki töltse a készülékét.
De ez a gond odább van még sajnos.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
mrlujoak
veterán
Kíváncsi leszek mennyibe fog majd fájni az egységesített, standard töltő.
Mert ugye az első töltő nélkül szállított mobilhoz venni kell majd külön egyet, hiszen az előző mobiltelefon saját tartozéka a töltő, így ha azt eladod az új megvásárlása miatt, akkor adnod kell/illik a töltőjét is vele....aztán veszel külön egy standard töltőt, amit aztán addig használhatsz míg tönkre nem megy...
-
-
Ricardo
titán
Ez egy igazi barát
Töltő nélkül ad el egy telefont, és utána külön vásárolhatsz hozzá egyet?
Ilyeneket hallva/olvasva hálát adok a saját baráti körömért.A problémára: Létezhet. Egy utángyártott termék nem megbízható. Belefér az is hogy évekig működik hiba nélkül, de az is hogy szó nélkül elhalálozik.
Ha visszaviszed a haverodhoz biztos vehetsz helyette egy másikat
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Én egy Nokiához (3310) vettem egy utángyártott töltőt, azon is volt pici piros led.
Csomagolt, bontatlan.
Otthon bedugtam az aljzatba, másik végét a telefonba, majd egy pici kattanást hallatva a fény kialudt (ez kb 1 percen belül volt), és utána nem töltött tovább.
A boltban cserélték egy ugyanolyanra, ami utána működött...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Ha letöröltem valamit reggel, azt vissza tudnám valahogy szerezni, valamilyen progival, vagy valahogy?
Köszi -
-
róland
veterán
Jelenleg még minden telefonhoz jár a töltő. Kérd számon haverodon.
A k800i-nek a maga korában elég jó tartozéklistája volt:
- töltő
- DKU60 adatkábel
- headset
- csuklópánt
- telepítő CDEzeket illene átadnia a haverodnak.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
modern
aktív tag
lenne egy problémám k800i-vel kapcs-ban, h most vettem, de töltőt nem adott haverom(mer tőle vettem) így azt külön vettem tőle, mondjuk utángyárottat, mert most arra volt lém, az üzletbe kipróbáltuk, töltötte, itthon bedugtamvan rajta egy kis piros fény az világított majd 1 perc elteltével hirtelen kikapcsolt, és a fény se világított.
Akárhova dugom sehol nem világít, és nem is tölti.
robléma sztetek?
1 órával a vásárlás után létezik h tönkremenne?Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
Gondar
tag
válasz
Real_Necro #6003 üzenetére
Helló,
Már az volt, hogy a szervízzel egyeztettem, hogy kb öt ezerért megcsinálják a telómat. Mondom oké, délután hozom is be, csak otthon keresek egy másik telefont amit tudok addig használni amíg ezt megcsinálják. Itthon ahogy rakosgatam a SIM kártyákat egyik telóból a másikba, gondoltam mégegyszer megnézem, hátha jó a hangszóró és működik.
Ez ugye előző héten volt, és azóta is rendesen működik a teló. Lehet, hogy a sokszori újra indítás és az aksi ki-be rakása segített neki ? -
Real_Necro
veterán
törölve.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Szia,
nekem is volt anno ilyen gondom. Egy kis 1500 Ft-os csengőt kell kicserélni. Akár házilag is megoldható.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
szabika37
csendes tag
Sziasztok!
K800as készülékem van,naponta néhányszor lefagy.szerintetek szoft.frissítés megoldaná?ki van függetlenítve!Vodás volt eredetileg!
Várom a segítségeteket!
Előre is köszi!Szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Vallás
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Avowed teszt
- További aktív témák...