- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, biztos vagyok benne, hogy egy program (pl. email, twitter, bármi) mászik fel folyton (más nem is nagyon lehet). Az előbb linkelt toolom kiírná, hogy melyik folyamat az, de ha megtalálod puszta kézzel, csak nyugodtan
Egyébként nekem Pannonnal is volt már ilyen szakadás. Nem nagy dolog.
-
Hackelve van a telefonod? Mert ha igen, tedd fel ezt a programot, kiírja, hogy mi használja a netet.
bepe79: Vannak ilyen kiesések, a T-nél végképp el tudom képzelni, de velem is esett már meg párszor. Nem feltétlen a Te telefonod szakadt meg.
-
-
Canonfan
senior tag
Szóval tegnap volt, hogy valaki hívott, de véletlenül kinyomtam, utána azonnal vissza akartam hívni az illetőt, és akkor írta ki hogy csatlakozási hiba, és utána a telefonszámot. Valószínű lehet viszont hogy ő is közvetlenül utána újrahívott, mert kicsivel ezután már csörgött a telefon és tudtunk beszélni. Nem tudom mi lehetett, de amikor letette, próbaképpen felhívtam, és akkor minden ok volt...
Ezért szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ez a hálózat miatt lehetett vagy esetleg lehetett a teló hibája is?
Még egyszer köszönöm előre is az infót!A telót a T-mobile-nál vettem, kb 1 hónapos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Steam topic
- Dune: Awakening
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest