- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
Nekem csak annyi lenne a kérdésem feléd, hogy milyen szolgáltatót használsz (pannon, voda, T)?
Előfordulhat, hogy a cég által kért sok tahóság miatt fuccsol be a rom, mert annyi korlátozást raknak bele, hogy az ügyfél minél nagyobb adatkapcsolatit csináljon, meg hasonlóak, hogy előfordulhat azért xart be az új telód is.
Nekem Telenor-os C7-em van december óta.
Nekem csak az újraindítás után 15-20 alkalmazást a könyvtárából kivág, de csak mindig ugyanazokat. Az azok előtt feltelepített, és utánuk felrakottakat nem.
Igen vicces, de nem tudom mi okozza.Ha még van türelmed, szerintem vágd a szolgáltató képébe a telót, és kérj újat.
Hidd el nekem a telefon egy elég jó cucc. Te 2x is belefutottál problémás készülékbe az tényleg sajnálatos, de ne add fel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- EAFC 25
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen autót vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest