Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaskutya
csendes tag
-
JeffDebr
tag
szia. én ez alapján tettem volna vissza az Oreo-t (TA-1004-re), de nem engedett be a telefon, csak miután letöltötte a Pie-t, akkor tudtam használatba venni. legalább már nem szellemképes a kameraporgram. az a leírásban nincs benne, hogyan lehet letiltani a Pie letöltését. te tudod használni Oreo-val?
-
hari73f
aktív tag
Nekem pozitív tapasztalatom van általában az Android frissítésekkel
ellentétben a Windowsupdate-ekkel.
A Nokia olyan szempontból is szerencsés,
hogy nem (vagy alig) barmoltak bele az eredeti Androidba.A Nova Prime launcherrel fut a Nokia8-am ,
ennél több csilli-villire nincs szükségem a képernyőn. -
-
pusihusi
addikt
"értesítő led hiánya,(app.-al megoldható hogy értesítéskor felkapcsoljon a képernyő..)" Melyik apk.? Belinkelnéd?
zsoltix: Szia minden Nokia boltban,v. ahol vetted,
beviszed elküldik, 2-3 hét.
szabi__memo: Jó az eredeti gyári rom, ha nem tetszik a kezelőfelület van rengeteg launcher megoldod azzal! -
Bec
tag
Válaszolok magamnak hátha mást is érint!
Szóval ez a képernyő tükrözési,miracast,stb.funkció kezdetektől fogva nem működik az Androidos Nokia-ákon,erre már többen rájöttek és szóvá tették,az ok is olvasható : https://community.phones.nokia.com/support/discussions/topics/7000011601
-
Medical
aktív tag
Oké. Köszi!
Én is mindég Nokiás voltam, még a Symbian idejétől kezdve. Mikor meg szűnt, rövid ideig droidos voltam (nem szerettem)!
Ezt követően Lumia, jelenleg is Lumia 64 XL LTE van amit. Tavasszal lesz 3 éves melyet nagyon szeretek!
Sajnos ezt is megölték!Néztem még a Nokia mellett, Huawei Mate 10 Pro, a P10 Pluszt, HTC U11 és az OnePlusz 5T-t!
Az utóbbiak drágábbak és nem vagyok benne biztos, hogy 2-3 évre érdemes e ennyit kiadni egy mobilértSzóval, ezért is érdeklődök most a Nokia 8 felől!
Tehát, további kérdéseim vannak:
-a fémház nem e árnyékolja le a Wifit,
-tokot és valamilyen előlapi fóliát lehet e rá venni,
-Oreo frissítés javított valamit, megbízható, nekem kell frissíteni vagy automatikusan jön rá?
-Valóban csak a szükséges appok vannak rajta, illetve feleslegesen gyárilag nem raktak rá olyanokat,
melynek semmi haszna?
-a 4K valós e?Végezetül, hol érdemes vennem, ha rászánom magam?
Egyenlőre ennyi és ne haragudj, hogy sokat kérdezek, de én csak felhasználó szinten értek a mobilokhoz!Még egyszer Köszi.
-
Annyit tudok erről,hogy ha hivatalos forgalmazótól számrmazik,akkor nyílván adnak számlát,magyar garancia levelet,mely a szervizhez kell. Nem tudom hol történik a javítás,de régen a nokia-t a Váci útra vittem és kérték a papírjait. Anélkül nem foglalkoztak vele.
Most nem tudom hivatalosan ki szervizeli ezeket itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest