- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bec
tag
válasz
pusihusi #530 üzenetére
Glimpse Notification ez felkapcsolja a képernyőt üzenet érkezésekor. Én a Gravity Screen-t használom ennél elég legyinteni a képernyő felett és felkapcsolja a képernyőt majd láthatóak az értesítések,ez akkor is működik ha kihúzom a zsebemből.
-
kkdesign
senior tag
válasz
pusihusi #507 üzenetére
Arra célzok, hogy pl a magentásoknál van azthiszem nokia 3 meg nokia 5. Hogy azokban is a worldwide rom van ugyanúgy, vagy bűvészkednek bele betöltéskor rózsaszín dolgokat meg csilingelő hangokat stb? Próbálom összerakni a képet, hogy mire számítsak ha betéved szolgáltatókhoz mondjuk a sirocco.
Ugye alapból független már a fent említett cégnél. No de az eddigiek alapján amit beszéltünk, a rom is sallang és magenta mentes? Ergo mindent szögre ugyanúgy kapok meg ami a telóval kapcsolatos mintha mm-ba , ed-ba, vagy más sima műszaki boltba bemegyek? Csak annyiban lesz másabb, hogy a nyakamba varrnak 2 év hűséget és ennyi ?amiért ez így foglalkoztatna, hogy a szolgáltatók sokat ültek az elmúlt időkben frissítéseken.Így pedig ha a rom teljesen a worldwide független sallangmentes akkor ugye nincs is miről beszélni
akkor nó problemó
-
válasz
pusihusi #443 üzenetére
Igen,magasabb kategória,bár ha megnézzük,a proci snap835,meg 4/64, szóval a Nokia is felső kategória szerintem.
Nekem fontos a kamera,azért is adtam el. Nincs fényképezőm külön,ezért ha lehet a telefonomban jó kamerának kell lennie.
Viszont használtan nagyon jó árban megkaparintható az N8. Jó az ár/érték aránya mostmár. Nem rossz teló,egyik kollégámnak ezt ajánlottam és ijet is vett. -
monti0222w
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest