Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
válasz
bundaskutya #1207 üzenetére
Apám most vett g21-t sima felhasználásra nekem nagyon bejött.
-
bundaskutya
csendes tag
Van aki még használja?
Nekem 3.5 éve megvan,de az akksi már nehezen adja ki az 1 napot is, bár sokat is nyomkodom...Ki mire váltott? Főleg aki maradt a Nokián belül...
XR20 jó lehet? Szimpatikus tudásra, de nekem nem jönnek be a 6.5"feletti mobilok, de sajnos amik most vannak mind lassúbbak lehetnek az öreg 8-asnál...
(G20,21, X20...)ui: #1206
Isti2
hívásletétellel nem volt bajom,
de 04.23-án volt egy csomó alkalmazás frissítés is... -
Isti2
aktív tag
Hello. Gyári legutolsó rendszer és friss appok mellett olyan gondom van hogy a hívás letétel nem történik meg a piros gomb megnyomásakor hanem még tartva marad jópár másodpercig, kis telefonkagyló ikon felül van meg az értesítési panelt lehúzva is látszik hogy hívás befejezése. Ez mitől lehet? Gyári telefon app van használva.
-
djbahool
senior tag
Nekem 3 éves, még mindig olyan mint új korában, még az akksi is hoz két napot.
Első telóm, amivel semmi gond nem volt, kár hogy nem csinálnak hasonlót mostanában.
Értelmes ár, méret, jó proci és fényképező.
Ma sem keresnék mást. -
T. I.
senior tag
Hol tart most a biztonsági frissítés (év/hónap). Kinek mit mutat?
-
T. I.
senior tag
A HMD global 5éven belül a top 3 gyártó között akar lenni. Remélem, hogy végre kezdik a célokat és magukat komolyan venni. Pont azért, mert ahogy mondod, valójában szűk a kínálati piac.
Amiben lehet gondolkodni, az az LG, a Motorola és a Oneplus, és bár utóbbi kínai, mégis kétségtelenül prémium kategória (Realme, Redmi telókhoz képest értem). De egyiknél sincs az a must have érzés, vagy nem annyiért, amennyiért árulják az adott terméket.
Év végéig még jön valami új Nokedli, amire kíváncsi vagyok. Egy 10-est vagy 9.3-at tuti bevállalok majd 2021 Q1-ben még, ha a toppon lesz (SoC, kamera, kijelző, megjelenés). -
ricsip
addikt
Hát nokia az már biztos nem :)
Passz, nincs favoritom. A mai piacon nincs olyan gyártó portékája, amit azonnal megvennék szívesen. Nyilván nem a pénz összekuporgatására értem. Windows mobil évek óta döglött, Apple hivatalból kilőve, samsung-ot nem csípem, kínai telefonok tiltólistás, Pixel túlárazott hulladék, így nem sok minden maradt. -
T. I.
senior tag
Fura belegondolni, hogy már 3éve annak, hogy majdnem vettem én is egy 8-ast. Emlékszem,már a banki utalás is megtörtént, aztán visszavontam. Nem volt meggyőző a teló. (Aztán a sirocco már rényleg odatette, és remélem, még mindannyian kapunk frissítést, mert a SoC ugyanaz)
Te is nagy nokiás vagy, úgy tudom. Mi lesz a következő teló, ha ezt most búcsúztatod?
-
bundaskutya
csendes tag
Akkumulátort cserélt már benne valaki? Ki lehet pattintani az lcd keretet vagy ez is ragasztós? Én még örömmel használom a 8-ast, ősszel lesz majd 2 éves, de az akkuja gyengécske, van hogy 1 napot sem bír, igaz sokat is nyomkodom ...
-
joelke HU
őstag
Én speciel nem tervezem eldobni. Majd ha behalt. A mai normálatlan képarányú minden felé lehajló, lekerekített, kilyuggatott kijelzőktől rosszul vagyok. Már sajna nincs a piacon droidos 16:9 képarányú és tényleg szögletes kijelzőjű mobil. Sírni tudnék. Még utóbb szifon se-re kell majd váltanom, ha ezzel lesz valami. De remélem még egy két évig nem. Ha frissítés meg nem lesz, sebaj. Használom anélkül.
-
T. I.
senior tag
Skacok, no para.
Nekem siroccom van, és nem szálltam fel a bugos android10 vonatra, hanem maradtam 9-en (így maradt a stabil működés, jó akksi és jó wifi, működő Gcam app!), áprilisi SP-vel. Szóval most vagyunk egálban. De nekem a 9-re SP már nem fog érkezni, csak ha engedném frissülni 10re. -
ricsip
addikt
Aki még nem hajintotta ki a szemétbe: van 2020.04 security update. Kb. az utolsó előtti, az októberire én már nem tennék nagy téteket...
-
ricsip
addikt
válasz
HummeRC #1189 üzenetére
Nokia-nak nincs korrekt telefonja felsőkategóriában. A Lumia 920-nál 2013-ban éreztem h. hightech shit.. A nokia8-nál már kicsit húztam a számat, nem volt meg a feeling.
Asszonynak vettem 2 hónapja egy 7.2-t: annak pl. az ujjlenyomat-olvasója konkrétan egy szar.
Szerintem befejeztem velük. -
válasz
pontyos #1186 üzenetére
Na, mégiscsak csere? Azt szabad tudni, mi lesz a következő?
Nekem eszem ágában nincs lecserélni az enyémet. Mindent tud amire szükségem lehet. Esetleg egy infrát és egy fm-rádiót elfogadnék bele, akkor tényleg fullos lenne. Az utódja is biztosan Nokia lesz, de azt nem mostanában tervezem. -
pontyos
senior tag
Sziasztok, karc mentes állapotban, kb mennyiért lehet eladni a készüléket? 🤔 Ha szabad itt ilyet kérdezni!? Eljött a csere ideje... Bár fájó szívvel!
-
Matt99
csendes tag
Nekem már már jött a januári security patch.
-
ricsip
addikt
Lassan január vége, a beígért 3havonta update 1. része meg sehol :S
-
Matt99
csendes tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy amikor felhívok valakit magántelefonszámnak jelzi ki. Egy rakás helyen néztem már, hogy hol lehet átállítani, de se a sima beállításoknál nem, se a névjegyeknél nem találom ezt az opciót.
-
ricsip
addikt
Lesz. Elvileg negyedévente, még +1 évig 2019 Októbertől 2020 Októberig. Ha nem hazudott a HMD. Majd utólag kiderül, mi lett igaz az ígéretből.
Nokia’s Android One branded smartphones come with a promise of 3 years of security updates. However, for the original Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 and Nokia 8, such a promise was not made. HMD Global only promised an update cycle of 2 years. Today, something special is happening as HMD announces one year of additional support for the devices.
Nokia Mobile is offering an additional value by deciding to provide quarterly updates in the 3rd year. The fixes included in the quarterly update will include the fixes made available in the previous months, giving you an up to date experience in the third year as well. And for you to know until how long your first-generation smartphone will receive updates, HMD has released the following timelines:Nokia 8 – Quarterly updates from October 2019 until October 2020.
-
jas39
tag
Hello, se frissítés se Android 10 srácok? Illetve egy kérdés amire nem jövök rá, van akinek csak 60 karakteres sms-t tudok csak küldeni, máskor pedig megy a 160, nem érte miért.
Köszönöm -
AndrewBlase
senior tag
Én mondjuk sose kapcsolom ki a telefonon a bt-t (se). De nekem is volt egy pár nap "kinlódás", amikor az istenért se akart automatikusan a kocsi kihangosítójához kapcsolódni. Töröltem a párosítást, majd újból párosítottam őket, azóta ismét jó.
Egy próbát megér szerintem. Maximum vesztesz pár percet az idődből.
-
Nem biztos hogy értem a problémádat, de ahogy értelmezem egyedi hibád lesz.
Asszonynak és nekem is egyforma Nokia 8-unk van, folyamatosan bekapcsolt bt-vel. Az eszeközök egy része 0-24 rajta van (okoskarkötő), egy részét ki-be kapcsolgatjuk. Hibátlanul csatlakoznak rá 2-3 sec alatt automatikusan a fülesek, külső hangszórók, egyebek. Első párosítás után, teljesen mindegy mikor kapcsoljuk ki-be a külső eszközöket, gyorsan párosodik újból. -
ricsip
addikt
válasz
AndrewBlase #1166 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem tud egyáltalán csatlakozni. Ha a titkosító kulcsot kavarta volna el a telefon, akkor nem tudna egyáltalán csatlakozni a perifériához. Hanem hogy a telefonon BT bekapcsolás pillanatában ha nincs a periféria is bekapcsolva v. BT hatótávban, akkor 1 perc elteltével már hiába kapcsolom be a perifériát, vagy hozom hatótávon belül, AUTOMATIKUSAN nem próbál már hozzákapcsolódni a telefon. Sok idő után sem. Nekem kell manuálisan rákattintva kierőszakolnom az ismételt próbálkozást. Valószínű energiagazdálkodási okokból tiltották le a 9-es droidban a folyamatos BT próbálkozást. Korábbi emlékek alapján minden telefont üresre szív a bekapcsolva felejtett BT még aktív BT kapcsolódás hiányában is (vagy pont azért mert nem talált 1 perifériát sem és addig próbálkozik kétségbeesve amíg legalább 1 valami ne tudna csatlakozni). Nehéz megtalálni az egyensúlyt a 2 végletes működési mód között.
-
ricsip
addikt
Volna 1 másik bajom is: android 9 óta a bluetooth eszközökhöz (pl. füles) nem csatlakozik már automatikusan miután bekapcsolom a BT-t a telefonon. Csak akkor csatlakozik, ha bemegyek BT menü\ a már korábban társított eszközök listájába (ezt is jól eldugták 9-től kezdve egy almenübe, eddig BT részen belül egyből látszott), és ott nyomok rá az adott BT eszköz (pl. a füles) nevére, akkor megpróbál hozzá csatlakozni, és sikerül is. Máskülönben nem is próbálkozik. Android 8-on ha bekapcsoltam a BT-t, azonnal automatikusan végigzongorázott az összes korábban párosított eszközön, és előbb-utóbb eljutott a BT fülesig, ami ha be éppen volt kapcsolva, akkor össze is kapcsolódtak.
-
ricsip
addikt
köszönöm, valahogyan az a fogaskerék elkerülte a figyelmemet, mert ha 1 betűt is gépelek, már a szójavaslatokat mutatja, a fogaskerék nem látszik többé
-
ricsip
addikt
1) Hol tudom kikapcsolni az autokorrektúráját a gyári billentyűzetnek?
Elejétől fogva csinálja azt a hülyeséget, hogy ha írok szöveget ilyen helyekre mint pl. ez a fórum komment textbox, néha kérés nélkül belejavít a szavakba amint befejeztem az adott szót és space-t nyomok a következő szó előtt. Másik agybaj amikor a qwertz sor fölött a gépelés során feldobál szójavaslatokat, de néha hiába nyomok rá a javasolt helyes szóra, az éppen gépelt szöveget nem változtatja át a választott szóra, hanem visszaugrik az eredeti hibásan gépeltre. Ilyenkor van, hogy 4-5x is újra meg újra rá kell nyomnom a helyes szójavaslatra, és 5. próbálkozásra nagy nehezen lecseréli.
A legundorítóbb hülyesége viszont az, amikor már begépelt szöveg közepébe ugranék módosítani 1 szót, kézzel átírom, erre a következő szót lecseréli valami zagyvalékra, amit az előtte átírt szó duplázásából vagy triplázásából állított elő. Ha erre nem figyelek, valami teljesen értelmezhetetlen szar zagyvalék lesz az eredetileg helyesen leírt szöveg azon részéből. Inkább kikapcsolnám ezt az egész autokorrektet a picsába.2) El lehet tünteni azt az átkozott smile ikont a space-től balra, hogy még csak véletlenül se nyomhassak rá?
-
djbahool
senior tag
válasz
Sidorovich #1155 üzenetére
Húúúú...de jó hogy másnak is van.
Mármint nem jó, de akkor nem a telefonnal van a baj.
Én már egyszer kireseteltem, utána nem csinálta kb. 3 hétig, de már most megint kezdi.
És éjszaka baromi idegesítő erre ébredni.
Akár többször is. -
Sidorovich
senior tag
válasz
szabolcs5757 #1156 üzenetére
Kb. ugyanígy voltam én is.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy el kell fogadni hogy ez "ilyen"? -
pontyos
senior tag
Akkor én is kérdeznék valamit
nem sikerült rájönnöm, hogy sms íráskor néha kevesebb karaktert tudok egy üzenetben elküldeni! Úgy tudom, hogy 160 karaktert lehet, néha még sem engedi. Ez hogy ?
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz
Sidorovich #1155 üzenetére
Nekem is szokta és ilyenkor mindig azt hiszem csak beképzelem
Amióta a párom is tapasztalta ezt a jelenséget, azóta kicsit nyugodtabb vagyok, hogy a telefon a hülye
Nekem viszont ma az akkumáltor produkált furcsát.
Tegnap este 11 óra körül húztam le töltőről, akkor 92%-on volt a telefon. Ma délre már kb. 60%-on volt, most pedig 50% 33 perc SOT-tal. Eddig azért nap végére 3-4 óra SOT mellett merült 50%-ig. Valakinek ötlet, hogy miért lehet ez? Semmit nem csinálam másként mint eddig, sőt ma még talán kevesebbet is használtam a telefont mint általában szoktam. -
Sidorovich
senior tag
Nektek is szokott olyat csinálni, hogy a telefon néha duplán rezeg egyet? Semmi értesítés, sőt, kikapcsolt WiFi és mobilnet mellett is naponta többször ezt csinálja. Éjszaka 1x már erre ébredtem fel.
-
pontyos
senior tag
Srácok lesz nekünk új Droid? Nem mintha annyira kéne, csak... :)
-
Dog83
tag
válasz
Sidorovich #1145 üzenetére
Valószínű ugyanoda került, mert nekem is Szombathelyre vitte a futár.
-
spileraaa
senior tag
digi halozaton is jol mukodik a telefon?
-
Sidorovich
senior tag
Na tegnap érkezett status update, miszerint "elkészült", és SMS értesítés után átvehető a leadási helyen. Eddig összefoglalva:
Szeptember 26: leadva edigitalban
Október 1: megérkezett a szervizbe
Október 14: elkészült, visszaküldték edigitalnakMár csak azt remélem, hogy 1-2 napon belül megérkezik és javítva illetve nem karcosan, sérülten kapom vissza.
Ezek alapján kb. 3 hét volt a teljes folyamat, amiből kb. 1 hét volt az edigital - szerviz közötti küldözgetés, 2 hét szerviz. Nem tudom, hogy végül ugyanoda került javításra a telefon mintha futárt hívtam volna Nokia support appon keresztül, de már bánom, hogy nem úgy intéztem. -
bati1
csendes tag
Bocs, Sidorovichnak ment
-
Dog83
tag
válasz
Sidorovich #1139 üzenetére
Szia! Nekem a mikrofonom adta be az unalmast kb fél éve. A my appban bejelentettem, és másnap már jött a futár a telefonért. Mondenről írtak emailt, és kb 1 hét múlva visszahozta a futár. Sajnos hétvégén nem kézbesítenek, így 2 nappal később lett meg a készülék. Mindezt teljesen ingyen, korrekt tájékoztatásokkal együtt. Szóval nekem teljrsen rendben volt.
-
doggie
aktív tag
válasz
Sidorovich #1139 üzenetére
Tudomásom szerint Európa összes garanciális Nokia telefonját itt szervizelik, elég szigorú szabályok szerint, kicsit furcsállom a beírtakat, hogy hetekig ott állt, mivel a TAT is definiált, de természetesen bárhol lehetnek hibák. Én nem aggódnék a helyedben.
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Nokia szervízzel kinek milyen tapasztalata van?
Az én Nokia 8-am csatlakozója már nem volt az igazi, múlt hónapban eljutottunk oda, hogy se tölteni nem lehetett, se gépre csatlakoztatni. Szerencsére annyi kraft volt még az akksiban, hogy Google Drivera lementsem a dolgaimat róla.Extreme Digitalban vettem, ugyanott leadtam garanciás javításra. Ez szeptember 26-án volt. Az edigital oldalán nyomon lehet követni a szervízügyeket, ahol az utolsó bejegyzés október 1, miszerint márkaszervízben van. Azóta nem történt update.
Tudjátok, hogy hova küldik ezeket? Nokia Careben korábban amikor javítottatni akartam, erre a címre akarták elküldetni velem DHL futárral a telefont: Szombathely, Vásártér u. 1, 9700
Gondolom edigital is ide küldte, de ma bemegyek megkérdezni.Ha megnézitek a Google véleményeket, többen írják, hogy Nokia telefonjuk hetekig vendégeskedett náluk. Közületek volt már valaki, akinek a telefonját így garanciálisan javították? Mennyi ideig tartott? Milyen állapotban kapta vissza a telefont?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
pontyos
senior tag
Sziasztok, szeptemberi Google frissítés megérkezett!
-
djbahool
senior tag
Valaki cserélt/cseréltetett már akksit benne?
Enyém másfél éves, de már nagyon nem hozza az új állapotot (értelem szerűen).
Ha értelmes áron lehetne, és úgy hogy az IPx4 is megmarad, akkor lehet megfontolnám...
Tudtok javasolni? -
pontyos
senior tag
Augusztusi Google frissítés érkezett
-
Švejk
őstag
Köszi mindenkinek, jónak tűnik, megfontolom a dolgot.
-
pontyos
senior tag
Ezen telefonom előtt évente váltottam csak úgy! Ez másfél éve van meg, családban van sok felé, drágább is, de nem veszek még egy jó darabig újat! Szép vékony, könnyű, sokat fotózok insta oldalam is van. Van jobb teló fotózni, de ha pro képet szeretnél, kis géppel, vegyél egy Pana lx100 at 🙂 Pie óta akksi is javult... Kb ennyi
-
Švejk
őstag
Sziasztok,
Elég olcsón, 70k környékén tudnék elhozni újonnan egy Nokia 8-at, csak az lenne a kérdésem, hogy megéri még ilyen telefont venni?
Mik a nyűgjei, vannak jelentősebb hibái a telónak?
A kamera minősége javult esetleg a szoftverfrissítésekkel az eredeti, 7.1-eshez képest? (tesztekben eléggé sokat szidták a kamerát)
A Snap 835 még jól muzsikál a mindennapokban?
S mit gondoltok, az Android Q-t megkaphatja még hivatalosan a telefon? Ha nem, akkor mennyire aktív a telefon körül a custom rom-közösség, van esély rá, hogy valaki főzhet rá romokat?Köszi a segítséget!
-
pontyos
senior tag
Sziasztok, Júliusi frissítés megérkezett V5, 15D
-
pontyos
senior tag
Hello, Júniusi frissítés érkezett! 🙂
-
Ecsi
csendes tag
Nektek csinál olyat, hogy ha kikapcsolom a telefont vagy főleg amikor lemerül, hogy elfelejti az ujjlenyomatomat? Hogy lehet ez orvosolni?
-
djbahool
senior tag
Kérdés:
Bluetooth fülhallgatót csatlakoztattam, ami dupla "klikkre" a következő zeneszámra kellene hogy ugorjon a zenelejátszóban, de ehelyett csak a Google hangalapú keresője jön be.
Hogy tudom azt deaktiválni? -
bundaskutya
csendes tag
-
Bec
tag
Tegnap megérkezett TA-1052-re is,(00WW_5_150) most már megy az NFC,és az iránytű is.. Képernyő tükrözést ma kipróbálom..
-
hari73f
aktív tag
én 2018.04. vettem Nougattal.. nem ment a MiMO
(Tenda router biztosan tudja, másik telefonokkal teszteltem 500Mbps felett is)Aztán rögtön Oreo-ra frissítettem, tesztelgettem vel, de mindig csak 433Mbps-at írt névlegesnek,
mostanában nem is néztem, pedig 3hónapja Pie rámászott.)
aztán egyik nap teszt megint... és végre 866 névleges. 2x2 MiMo
Persze nem ezen megy a film letöltés... de mégis.. ha már a Snapi835 modemje tudja
-
jas39
tag
Nekem is megérkezett a frissítés... és mókolni sem kellett!
Pedig majdnem vettem egy Ájfónt -
HZoli87
veterán
válasz
bundaskutya #1109 üzenetére
Szívesen.
Ez pedig szimpla elírás volt részemről (sideloaded).
--------------
Én annyit vettem észre a februári frissítés óta, hogy sokkal jobb a memória kezelés, a háttérben futó alkalmazások kezelése. Van hogy napokig nem zárja be az általam használt alkalmazásokat. Januári frissítés előtt (Pie és Oreo) naponta többször is bezárta (pedig közel 2 GB szabad memória volt).
-
khalox
őstag
válasz
bundaskutya #1111 üzenetére
Nocsak, mégis funkciófrissítés is ezek szerint. Kell nekem itt mondogatni, hogy nem csinálnak többet, erre tessék
. Kijavították még az iránytűt is.
-
bundaskutya
csendes tag
Ma kijött az áprilisi update (megy automatice), hajnalban még nem volt ott a listában:
00WW_5_150 -
bundaskutya
csendes tag
válasz
HZoli87 #1032 üzenetére
Sikerült nekem is a manuális frissítés, usb-n keresztül, köszi a leírást.
Előtte ez volt fent a telón:
00WW_5_110_SP01Csak annyit fűznék, hozzá, hogy a parancssorba csak sideload -ot kellett írni, elérési útvonallal:
adb sideload c:\Users\xxxx\Desktop\platform-tools\b0196ece81e61188379c588de5bb31c1084219cb.zip
A végén manuálisan kellett egy reboot -ot nyomni a bootloader menüben és a telefon újraindult.
(hangszóró gombok -+ le/fel és a bekapcs gomb az OK...)
Megmaradt minden beállítás, névjegy, fotók....
00WW_5_140Aztán megjött a márciusi update is.
00WW_5_140_SP01itt vannak a verziók, telefon típust kell választani, Nokia 8:
[link]
https://www.nokia.com/phones/en_int/security-updates
Érdekes, hogy itt van egy ilyen is
00WW_5_110_SP02
Ez nem tudom mi lehet, a januári csomag javítása lenne és utána menne az automatikus update? -
Sidorovich
senior tag
Egyes külföldi fórumokon a factory resetet javasolják még, meg a chat support is mondta egyszer.
Eddig nem próbáltam érthető okokból (nincs kedvem mindent backupolni és utána visszapakolni úgy ahogy volt), de más opció már nemigen maradt, azon kívül, hogy várok a csodára, vagy visszaküldöm gariba, ami szintén factory resettel jár.
-
Dog83
tag
válasz
Sidorovich #1101 üzenetére
Nekem még nem... TA-1004, független.. Kb '98-óta Nokiáim voltak, de sztem ez volt az utolsó.
-
Bec
tag
válasz
JeffDebr #1100 üzenetére
Igen,teljesen jól/hibamentesen ment Oreo-val,nem volt különösebb gondom vele.A frissítést a Pie megjelenésekor letiltottam,de a biztonsági csomagok hiánya miatt átállítottam így felkerült rá...
hari73f : Adok neki még egy esélyt,.jelenleg a bizt.mentéseket csinálom azután tiszta Pie-vel kezdem.. -
3mb3r
tag
válasz
+1 részemről is, teljesen igazad van.
-
jas39
tag
válasz
"Ne haragudj, de azért ez egy kicsit erős vélemény szerintem.
Azért való valakinek lesajnálóan az alma,
mert elvárja, hogy a frissítés automatikusan működjön és ne legyen több egy gombnyomásnál? Mert
szerintem marhára nem kéne többnek lennie "Nálad a pont!!
én nem is akartam válaszolni egy ilyen beírásra!
-
Sidorovich
senior tag
válasz
hari73f #1088 üzenetére
Ne haragudj, de azért ez egy kicsit erős vélemény szerintem.
Azért való valakinek lesajnálóan az alma, mert elvárja, hogy a frissítés automatikusan működjön és ne legyen több egy gombnyomásnál? Mert szerintem marhára nem kéne többnek lennie.
Az oké, ha egy rendszer nagyobb szabadságot ad, de az már nem, hogy nem működik a frissítés és a felhasználó KÉNYTELEN nekiállni gányolni a gyártó/fejlesztő bénázásai miatt. Valószínűleg a lapcsalád olvasóinak nagy része meg tudja oldani ezt a manuális módszert, a szomorú az, hogy erre szükség van.
Egyébként a tanácsod jogos, én is rájöttem, hogy olyan "limitált" felhasználó vagyok, aki elvárja, hogy a telefonja működjön és frissüljön magától, lehetőleg ne csak addig, míg kijön a következő telefonja a gyártónak. Lassan 10 éve vannak okos telefonjaim, eddig egyik se volt alma (3 Androiod és 1 WP), de a következő az lesz, az biztos.
Egyébként van bárki, akinek frissült a telefonja a manuális (PC vagy SD kártya) módszer nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Második körben tényleg csúcsmodellt csinált a HMD, de mire elkészült, addigra beleszürkült a mezőnybe. Nem rossz, de nincs benne semmi rendkívüli.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest