- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
A HMD global 5éven belül a top 3 gyártó között akar lenni. Remélem, hogy végre kezdik a célokat és magukat komolyan venni. Pont azért, mert ahogy mondod, valójában szűk a kínálati piac.
Amiben lehet gondolkodni, az az LG, a Motorola és a Oneplus, és bár utóbbi kínai, mégis kétségtelenül prémium kategória (Realme, Redmi telókhoz képest értem). De egyiknél sincs az a must have érzés, vagy nem annyiért, amennyiért árulják az adott terméket.
Év végéig még jön valami új Nokedli, amire kíváncsi vagyok. Egy 10-est vagy 9.3-at tuti bevállalok majd 2021 Q1-ben még, ha a toppon lesz (SoC, kamera, kijelző, megjelenés). -
T. I.
senior tag
Fura belegondolni, hogy már 3éve annak, hogy majdnem vettem én is egy 8-ast. Emlékszem,már a banki utalás is megtörtént, aztán visszavontam. Nem volt meggyőző a teló. (Aztán a sirocco már rényleg odatette, és remélem, még mindannyian kapunk frissítést, mert a SoC ugyanaz)
Te is nagy nokiás vagy, úgy tudom. Mi lesz a következő teló, ha ezt most búcsúztatod?
-
joelke HU
őstag
Én speciel nem tervezem eldobni. Majd ha behalt. A mai normálatlan képarányú minden felé lehajló, lekerekített, kilyuggatott kijelzőktől rosszul vagyok. Már sajna nincs a piacon droidos 16:9 képarányú és tényleg szögletes kijelzőjű mobil. Sírni tudnék. Még utóbb szifon se-re kell majd váltanom, ha ezzel lesz valami. De remélem még egy két évig nem. Ha frissítés meg nem lesz, sebaj. Használom anélkül.
-
T. I.
senior tag
Skacok, no para.
Nekem siroccom van, és nem szálltam fel a bugos android10 vonatra, hanem maradtam 9-en (így maradt a stabil működés, jó akksi és jó wifi, működő Gcam app!), áprilisi SP-vel. Szóval most vagyunk egálban. De nekem a 9-re SP már nem fog érkezni, csak ha engedném frissülni 10re. -
AndrewBlase
senior tag
Én mondjuk sose kapcsolom ki a telefonon a bt-t (se). De nekem is volt egy pár nap "kinlódás", amikor az istenért se akart automatikusan a kocsi kihangosítójához kapcsolódni. Töröltem a párosítást, majd újból párosítottam őket, azóta ismét jó.
Egy próbát megér szerintem. Maximum vesztesz pár percet az idődből.
-
Nem biztos hogy értem a problémádat, de ahogy értelmezem egyedi hibád lesz.
Asszonynak és nekem is egyforma Nokia 8-unk van, folyamatosan bekapcsolt bt-vel. Az eszeközök egy része 0-24 rajta van (okoskarkötő), egy részét ki-be kapcsolgatjuk. Hibátlanul csatlakoznak rá 2-3 sec alatt automatikusan a fülesek, külső hangszórók, egyebek. Első párosítás után, teljesen mindegy mikor kapcsoljuk ki-be a külső eszközöket, gyorsan párosodik újból. -
ricsip
addikt
Volna 1 másik bajom is: android 9 óta a bluetooth eszközökhöz (pl. füles) nem csatlakozik már automatikusan miután bekapcsolom a BT-t a telefonon. Csak akkor csatlakozik, ha bemegyek BT menü\ a már korábban társított eszközök listájába (ezt is jól eldugták 9-től kezdve egy almenübe, eddig BT részen belül egyből látszott), és ott nyomok rá az adott BT eszköz (pl. a füles) nevére, akkor megpróbál hozzá csatlakozni, és sikerül is. Máskülönben nem is próbálkozik. Android 8-on ha bekapcsoltam a BT-t, azonnal automatikusan végigzongorázott az összes korábban párosított eszközön, és előbb-utóbb eljutott a BT fülesig, ami ha be éppen volt kapcsolva, akkor össze is kapcsolódtak.
-
khalox
őstag
-
khalox
őstag
00WW_5_110_SP01
A nem bétások:
December: 00WW_5_110
Január: 00WW_5_110_SP01
Február: 00WW_5_140
Március (ami már április): 00WW_5_140_SP01A bétások:
Január: 00WW_5_110_SP01 (na ez az, ami nem frissül)
Náluk a februári funkció és biztonsági csomag kimaradt.
Március: 00WW_5_110_SP02 (ami a régebbi verzió márciusi biztonsági frissítéssel)Azt hiszem...
-
T. I.
senior tag
keep calm. Ne legyél ennyire update fetisiszta.
Gondolj bele, hogy amikor még mindketten Nokia N8-at használtunk, nem volt ám sírás havi update-ekért. Aztán milyen sokat fejlődött mégis a symbian3-tól a Belle-ig a rendszer évek alatt. Androidnál nem lesz ilyen. Örüljünk annak, amit kapunk (felőlem akár ugorhat 3-6 havonta is a patch verzió). -
T. I.
senior tag
-
hari73f
aktív tag
Igaz, 10eFt-ért nemigen van használható mobil ma.
Hacsak nem alacsonyak az igényeid, mert működő okostelefont azért kapsz(40USD).
Lassú meg elavult ... kicsi akku....stb.100 dollárért azért már hozzá lehet jutni egész életképes darabokhoz,
ha mellőzöd az általad is említett márkajeleket.Igen, sajnos a többi kínai gyártó is igyekszik feljebb nyomni az árait..
Mi a jó ár/értékarányos választás?
Ha nem a frissen kitolt modellekre csapsz le szeleburdi módon,
hanem kivársz míg kifutó modellek lesznek 2 év múlva,
(és még bőven elég erős a hardverük)Én pl. SD820-al és Helio X20/25-el jópár telefont vettem az idén, kedvező árakon.
-
-
khalox
őstag
Jól van, no - senki nem tartott fegyvert a fejükhöz, az igaz. De attól még az nem egy rossz telefon, bár tény, hogy újkorában pont 2,5x annyit kértek érte, mint amennyit józan választás mellett megért.
(Nekem is sima 8 van 6/128-as, és 100k volt, szóval én nem panaszkodnék akkor sem, ha egyáltalán nem lenne 9-es Android rajta.)
-
hari73f
aktív tag
Nekem nagyrészt automata fényerőn van, többé-kevésbé jól működik.
Időnként kültérben - főleg ezeken a verőfényes nyári napokon - kiteszem
kézi max. fényerőre, hogy ne kelljen várakozni, forgatni a telefont,
amíg az automata felviszi oda (vagy épp nem).Bőven kárpótol ezért az apró kellemetlenségért a kitűnő, 700nit-es fényerő,
azaz hogy rendesen látható a kijelző még ráeső napfényben is.
(akár egy világosabb napszemüveggel)Az Android 9 Pie azt ígéri, javul az "adaptive brigthness",
reméljük még idén megkapja a Nokia 8. -
Bec
tag
Pár hsz. korábban én is ezekre panaszkodtam,nem vagy egyedül..
Egy észrevétel : lazább (nem feszes) nadrág zsebben hordva lépésenként amikor a lábhoz ér (kijelzővel a test felé) rezzen egyet,ekkor felkapcsolja a kijelzőt,majd a köv. lépésnél megint rezzen.Séta közben állandóan megy a kijelző. Rájöttem hogy az ujjlenyomat érzékelő csinálja. Ezt kikapcsolva lehet akkut spórolni..
-
Bec
tag
Én is Lumia-áról "jöttem át" a Nokia 8-as droidra (5 hónapja),van pár számomra borzasztóan idegesítő dolog ami a WP és elődjein (symbian) tök jól működött. Én is teljesen átálltam a vezeték nélküli töltésre mindenhol amit közel 4 évig használtam egy készülékkel,ez hiányzik. Leszámítva a nyűgjeimet nagyon jó készülék,hétköznapi használatban jól megállja a helyét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest