- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nálam akkor kezdődtek a problémák amikor munkára fogtam a telefont.Navigálnom kell a telefonnal a célponthoz,be kell scannelnem a barcodeot,felhivni a customert,naponta 170-200X.Érdekes mert nálam az ujjlenyomat leolvasó inkább csak nedves kézzel hibázott,bár én minkét hüvelykujjam regisztráltam,viszont a faceID az nem ment sajnos.A samsunggal megy,de az sem egy hibátlan megoldás,mert ha szemembe süt a nap akkor bizony az sem olvassa be az irisem,és a távolságra is nagyon érzékeny,viszont az ujjlenyomat nedves kézzes sem probléma.A másik ok amiért cserélnem kellett,hogy rendkívül kevés kiegészítő van hozzá,se egy vízálló tok,se egy battery case.Mert a telefon nem populáris samsungohz meg iphonehoz minden van.
-
TTomax
félisten
Az enyémre már nem költözik semmi,nekem elég volt ebből a telefonból egyszerűen meghajlott tokban!Olyan mint megcsavarodott volna 3 sarka leért a negyedik nem egy asztalra rakva,egyszerűen visszacsavartam.A telefon nem bírja a strapát,most hogy ez az android sara-e vagy a nokiáé nem tudom.Nagyon sok apró gondom volt a telefonnal, kamera fókusza,az érintésérzékenység,a hanghivás minösége,a navigáció megörülése néha,nyáron melegedés miatti töltéseldobás, a kijelző random szellemképesedése.Volt hogy napokig alig volt hiba,de volt hogy szinte megörült a telefon egy egész napra.Persze nem mindennapi amit kapott tölem,heti 6 nap 10-12óra navigálás,telefonálás,viber,whatsapp,kamerázás.Sajnos nem volt elég kiegyensúlyozott a telefon produkciója,nálam egy megbízhatatlan jelzőt kapott.Ez a nokia már nem az ami régen,és ez bizony nagyon látszódik.Az utód egy Galaxy S9 lett...
-
TTomax
félisten
Hm most raktam egymás mellé egy S7et meg a nokia8am bekapcsolt kamerával a Nokia8am húzza képet,nem tud fokuszálni,darabos az egész,össze-vissza akadozik.Jahh lehet vele jó képet csinálni csak ne mozogjon rajta semmi mert akkor gond van.Ha az app lenne a ludas akkor mindenkinek vacak lenne,ezzel szemben egy A5el jobban müködik...
-
TTomax
félisten
Nem igazán tudom a kamera szoftver cserélni, az amazon app használja úgy ahogy és sajnos elég gyengén.Én naponta kb olyan 80-100X rakom töltöre.Nagyon használva van a telefon de gyanítom ez hogy néha mégsem tölt pedig kijelzi az android sara.Az árát tudja a telefon,de többet nem igazán ér,ahol és ahogy én használom bizony a kollégák iphone Xe,meg a legújabb samsungok is be-be térdelnek... néhány alap huawei meglepően jól bírja.
-
TTomax
félisten
Nálam egész nap navigál,napi 9-10órát.Jelentkezett már ez a probléma,egy megoldást találtam addig nem tölteni amig vissza nem hül.
Más: egyébként nagyon haragszom a kamerára, a fokusz problémák még mindig nem lettek javítva.Sok minden jobb már,pl a screen is javult,nem tökéletes de már elfogadható,de a kamera a mai napig borzalmasan lassan fokuszál.Illetve néha,nagyon ritkán jelentkezik olyan probléma hogy azt mutatja tölt,közben meg mégsem.A hang és az ikon is rendben van,de meredeken merül,ilyenkor ujrainditás után magához tér,szerintem ez az android sara a gyorstöltéssel.
-
TTomax
félisten
Ez egy nagy hulladék már ne haragudj,baromi nehéz felrakni a kis háromszög miatt,sokszor nem is pontos, a nokia felirat kivágása irtó gagyin hat,a képről ordít hogy nem teljes képernyős mert az ujjlenyomat leolvasó alatt szinte nincs is takarása,de legnagyobb gond vele,hogy csak a szélein ragad,így meg néha érzékel,néha nem.Az összes ilyen fekete keretes üvegfólia gagyi amit eddig próbáltam,az átlátszók meg elválnak a széleken,csak és kizárólag tpu fólia van normális erre a telefonra,csak az meg nem sokat véd.
-
TTomax
félisten
Van valakinek esetleg gondja a kijelzővel?Néha nálam nem reagál,nem csinálja amit nyomok neki,töltön is dadog néha,most lekaptam az üvegfóliát,sokat javult de nem az igazi.Nagyon idegesít amikor nem azt csinálja amit akarok,igaz nagyon nyúzóm,napi 8-10órát navigál heti 6 nap,+ w.app,viber,stb...
-
TTomax
félisten
Megjött a januári rendszerfrissités.
-
TTomax
félisten
Mivel én relative olcsón vettem igy én nagyon meg vagyok elégedve vele.Az elözö teleonjaim között volt Lumia 1020,Iphone6.A lumiát elöször szerettem,a legnagyobb problémám vele az volt,hogy nem tudott egy napot a telefon akkuval.Az iphone 6 pont egy napot birt,és nem is akartam én lecserélni,böven elég volt hétköznapi használatra,de az apple kiadott egy frissitést és elkezdett fagyogatni meg makogni a telefonom,midezt egy 3 sávos autópályán tette 140körül,kerültem is miatta ugy 30mérföldet.Akkor eldöntöttem mennie kell,sok választásom nem volt,apple nem kell többet soha már akármilyen jót is csinálnak ezért a huzásért,igy maradt az android.Picit kisebb telefont akartam,mert nem vagyok már power user mint régen.Ezért jobban preferálnom a zsebbarát megoldásokat.Nagyon régen a symbian idején nagy telefon b@zi voltam,akkoriban sok nokiát hajtottam,szerettem öket.Igy ugy gondoltam most ezzel sem nyulhatok nagyon mellé,habár ez a nokia már nem az a nokia.A kamera nálam nem olyan fontos,persze nagyon vacak ne legyen szerintem egy Samsung S6ot hoz a kamera jelenleg.Mobilon nekem ez böven elég.A telefon egyébként kb másfél napot bir egy töltéssel,tehát ha reggel leveszem a töltöröl akkor másnap estére még van benne 10-20%.Azt tudni kell,hogy ahol dolgozok ott nincs nagyon térerö,igy jobban fogyaszt minden telefon.A rendszer stock,ez azért fontos mert igy várhatólag jó sokáig meg fog kapni mindenféle frissitést ugyanis igy a nokianak nem sok dolga lesz vele.Mint stock rendszer picit ingerszegény,bár nekem ez pozitivum, jobban bejönnek a minimal dolgok a hétköznapokban.A telefon stabil,jól navigál,gyorsan talál jelet.Jól össze van rakva,rendes iparos munka,habár nem trendi keret nélküli de legalább meg lehet fogni normálisan.Szóval szerintem nyugodtan meg lehet venni ha jó áron van.Erröl jut eszembe,napokon belül itt a Nokia9,szóval ha most akarsz venni akkor várj még pár hetet,mert lehet még jobban le fog esni az ára.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #400 üzenetére
Nálam azon van...
-
TTomax
félisten
válasz
AndrewBlase #393 üzenetére
Akinek meg van,az meg nem tud sok mindent irni.Müködik ahogy kell,nálam még eddig semmi gond nem volt vele.
-
TTomax
félisten
Kaptunk valami rendszer frissítést ismét,elég méretes.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #377 üzenetére
Hát ezt már neked kell eldönteni,hogy mennyit ér a hivatalos garancia.
Ha az MMben adnak 2 évet akkor ott venném,ha ott is csak egyet akkor lehet maradnék a szürkénél de csak olyan helyröl ahová be is tudok ballagni megnézni,átvenni,garanciáztatni.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #375 üzenetére
Ezek már türhetö árak,én 359fontért vettem black fridaykor a single simest.Az kb olyan 130K,de nem MMböl hanem online egy webshopból.MM garancia simán ér +20K-t.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #373 üzenetére
Nem olyan rossz azért a kamera,inkább picit lassunak mondanám.Nálam másfél napot szokott birni az eszköz tehát reggel leveszem a töltöröl,aznap,majd másnap estefelé már nem sok marad benne.Nekem ez pont elég.Oreon van a telefon a legutolsó biztonsági frissités pedig december 1-én érkezett,ujraindulás vagy fagyás vagy bármilyen probléma eddig nem jelentkezett stabil a telefon jó iparos munka.A navigáció is pontos,gyors,azonnal talál jelet.Az ujjlenyomat leolvasó viszont nálam néha hibáz,nem mindig nyit elsöre,bár a bör az ujjaimon is elég viseletes de azért az elözö iphone6om kevesebbett hibázott.Gondolom az alakja miatt van,mert az egy picit szerencsétlen,ha kerek lenne jobb lenne.Összeségében nem hibátlan telefon,de nincs olyan komoly hiba ami "dealbreaker" lenne,hibátlan telefon egyébként sincs.
Nem tudom mennyiért vennéd,én olyan 150-160K látok reálisnak.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #370 üzenetére
Én nagyon meg vagyok vele elégedve....stock droid,müködik minden,a kamera soso ,ennyi)
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #365 üzenetére
Nem.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #362 üzenetére
Igen,nekem az 1sim és msd verzió van.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #359 üzenetére
Én azt hiszem az enyém az single.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Ugy látom ez a telefon méltatlanul nem népszerü.Black Fridaynak hála talán holnapra ideér az enyém is amit 125Kért sikerült megcsipnem függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Második körben tényleg csúcsmodellt csinált a HMD, de mire elkészült, addigra beleszürkült a mezőnybe. Nem rossz, de nincs benne semmi rendkívüli.
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Formula-1
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- OpenWRT topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest