Új hozzászólás Aktív témák
-
Sifre
senior tag
válasz
TheBikerider #608 üzenetére
Tárcsázó -> Jobb felül három pötty -> Beállítások -> Telefonos fiókok -> Legfelső sor a sim ikonnal -> További beállítások
-
pusihusi
addikt
válasz
TheBikerider #449 üzenetére
+1
-
válasz
TheBikerider #444 üzenetére
Bocs az elírásért.
“ilyet”Kollégám megvette az ajànlásomra és odáig van tőle. 2 évente vesz telefont,nem cserélgeti sűrűn. Boldog. Hasít neki....
-
pusihusi
addikt
válasz
TheBikerider #444 üzenetére
Igen felső kategória-szerintem is. De sajnos a tesztek miatt amik eléggé lehúzzák, vele húzta le az árát is
Aki itt vesz annak nem gond! De ez az a telefon amit sajnos majd nehéz lesz eladni veszteség nélkül. De aki megtartja 2-3 évig annak sok öröme lesz benne. Itt van pl. 8.1 béta-nem kell sokat szarakodni vele mint nagy nevű testvéreinél. Kb. egy órája regisztráltam s már a 8.1 fut a telefonomon, eddig elég jól. Antutu nem mérvadó 192000.
-
pusihusi
addikt
válasz
TheBikerider #442 üzenetére
Szia árban egy kicsit magasabb kategória a felsoroltak. Engem tulajdonképp a fényképező kielégít(meg szerintem nem a fényképezővel van probléma hanem az azt kezelő szoftverrel-rengeteg apk van-meg valaki linkelt is) mivel van egy szuper digitális fényképezőm, s sosem cserélem fől a telefont a fényképezővel.
Nekem is volt előtte S 8+ Note 8 , de nem jött be. A fő indok-hosszú,
-
T. I.
senior tag
válasz
TheBikerider #423 üzenetére
Oké. Erősebb, más. Én kimondottan a fotózásra vagyok kíváncsi, ha valakinek van még tapasztalata.
-
T. I.
senior tag
válasz
TheBikerider #421 üzenetére
Hát ez elég elkeserítő.
-
T. I.
senior tag
válasz
TheBikerider #419 üzenetére
Köszönöm a választ!
Esetleg bővebben is lehet? A vonalélesség jobb pl.? A mi a1-nek a portré módjából láttam ízelítőt, a bokeh hatás nagyon szépen mutatott (nagy meglepetésemre). -
Bec
tag
válasz
TheBikerider #400 üzenetére
Igen,karácsony előtt jött rá Oreo update meg újév előtt is jött egy nagyobb csomag biztonsági frissítéssel.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #400 üzenetére
Nálam azon van...
-
Bec
tag
válasz
TheBikerider #383 üzenetére
Itthoni net-ről rendelt mobilbolt szerint hozzájuk kell vinni probléma esetén.
TTomax : meg az ujjlenyomat feloldás is!
-
Bec
tag
válasz
TheBikerider #377 üzenetére
A "szürke importos" nem hivatalos nokia garis? (elvileg az enyém szürke importos),a Nokia Care app a telepítése után ellenőrzi a gyári szám alapján és nálam hivatalosnak írja. Hogy is van ez?
Egyébként én is megvagyok vele elégedve,stabilan gyorsan teszi a dolgát! -
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #377 üzenetére
Hát ezt már neked kell eldönteni,hogy mennyit ér a hivatalos garancia.
Ha az MMben adnak 2 évet akkor ott venném,ha ott is csak egyet akkor lehet maradnék a szürkénél de csak olyan helyröl ahová be is tudok ballagni megnézni,átvenni,garanciáztatni.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #375 üzenetére
Ezek már türhetö árak,én 359fontért vettem black fridaykor a single simest.Az kb olyan 130K,de nem MMböl hanem online egy webshopból.MM garancia simán ér +20K-t.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #373 üzenetére
Nem olyan rossz azért a kamera,inkább picit lassunak mondanám.Nálam másfél napot szokott birni az eszköz tehát reggel leveszem a töltöröl,aznap,majd másnap estefelé már nem sok marad benne.Nekem ez pont elég.Oreon van a telefon a legutolsó biztonsági frissités pedig december 1-én érkezett,ujraindulás vagy fagyás vagy bármilyen probléma eddig nem jelentkezett stabil a telefon jó iparos munka.A navigáció is pontos,gyors,azonnal talál jelet.Az ujjlenyomat leolvasó viszont nálam néha hibáz,nem mindig nyit elsöre,bár a bör az ujjaimon is elég viseletes de azért az elözö iphone6om kevesebbett hibázott.Gondolom az alakja miatt van,mert az egy picit szerencsétlen,ha kerek lenne jobb lenne.Összeségében nem hibátlan telefon,de nincs olyan komoly hiba ami "dealbreaker" lenne,hibátlan telefon egyébként sincs.
Nem tudom mennyiért vennéd,én olyan 150-160K látok reálisnak.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #370 üzenetére
Én nagyon meg vagyok vele elégedve....stock droid,müködik minden,a kamera soso ,ennyi)
-
Rebellion.!
csendes újonc
válasz
TheBikerider #359 üzenetére
Nem, létezik SS és DS verzió is. MM-ban is kapható mindkettő. SS verzió olcsóbb is. Hibrid slot-os amúgy. Második helyre vagy msd vagy második sim mehet a DS esetén.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #365 üzenetére
Nem.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #362 üzenetére
Igen,nekem az 1sim és msd verzió van.
-
TTomax
félisten
válasz
TheBikerider #359 üzenetére
Én azt hiszem az enyém az single.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest