Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Mivel én relative olcsón vettem igy én nagyon meg vagyok elégedve vele.Az elözö teleonjaim között volt Lumia 1020,Iphone6.A lumiát elöször szerettem,a legnagyobb problémám vele az volt,hogy nem tudott egy napot a telefon akkuval.Az iphone 6 pont egy napot birt,és nem is akartam én lecserélni,böven elég volt hétköznapi használatra,de az apple kiadott egy frissitést és elkezdett fagyogatni meg makogni a telefonom,midezt egy 3 sávos autópályán tette 140körül,kerültem is miatta ugy 30mérföldet.Akkor eldöntöttem mennie kell,sok választásom nem volt,apple nem kell többet soha már akármilyen jót is csinálnak ezért a huzásért,igy maradt az android.Picit kisebb telefont akartam,mert nem vagyok már power user mint régen.Ezért jobban preferálnom a zsebbarát megoldásokat.Nagyon régen a symbian idején nagy telefon b@zi voltam,akkoriban sok nokiát hajtottam,szerettem öket.Igy ugy gondoltam most ezzel sem nyulhatok nagyon mellé,habár ez a nokia már nem az a nokia.A kamera nálam nem olyan fontos,persze nagyon vacak ne legyen szerintem egy Samsung S6ot hoz a kamera jelenleg.Mobilon nekem ez böven elég.A telefon egyébként kb másfél napot bir egy töltéssel,tehát ha reggel leveszem a töltöröl akkor másnap estére még van benne 10-20%.Azt tudni kell,hogy ahol dolgozok ott nincs nagyon térerö,igy jobban fogyaszt minden telefon.A rendszer stock,ez azért fontos mert igy várhatólag jó sokáig meg fog kapni mindenféle frissitést ugyanis igy a nokianak nem sok dolga lesz vele.Mint stock rendszer picit ingerszegény,bár nekem ez pozitivum, jobban bejönnek a minimal dolgok a hétköznapokban.A telefon stabil,jól navigál,gyorsan talál jelet.Jól össze van rakva,rendes iparos munka,habár nem trendi keret nélküli de legalább meg lehet fogni normálisan.Szóval szerintem nyugodtan meg lehet venni ha jó áron van.Erröl jut eszembe,napokon belül itt a Nokia9,szóval ha most akarsz venni akkor várj még pár hetet,mert lehet még jobban le fog esni az ára.
-
Bec
tag
Én is végig mentem a symbian kezdetétől a végéig!
Majd Lumia,most másodikként használom..
A wifi teljesen jó,nokiás minőségben megy.Láttam már flip-es és normál tokot is.Itt is találsz.
Nem vagyok android guru,sőt most barátkozom csak vele.így hogy mi felesleges vagy sem remélhetőleg valaki megválaszolja. Néha okoz meglepetéseket,(mint kiderült csak nekem) értesít hogy kollázs fotó vagy videó készült az aznapi felvételeimből!
ez a google szolgáltatása amit elvileg ki lehet kapcsolni.
A 4K szerintem valós. Hol érdemes megvenni? ahol garanciát adnak rá! -
Bec
tag
Ahogy a cikk is írja "Nem rossz, de nincs benne semmi rendkívüli" saját 1 hónapos tapasztalatom :
Fotó minőség elég jó,google kamera app.-al (nekem) minden meg van ami kellhet.
Mivel eddig is Nokiás voltam (felső kategóriás) megszoktam,itt is így van,megbízható működés.
Frissítés újévkor jött utoljára biztonsági is.
Számtalan terhelés tesztet találhatsz a yotube-on,nem kamu valóság valóban jól bírja,nem fagy,nem reboot-ol,és nem laggol (én nem tapasztaltam eddig akárhogy próbálkoztam kifektetni)!!
Röviden ennyi,ha van kérdésed jöhet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest