- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Csokolom elo kell asni a google playes orszagokbeli haverokat, ismerosoket megrendelni es hazahozatni...
Kulonben is tele lesznek a zuggsmek 110K-s ajanlatokkal a cuccokra, max 120K...
Tehat a nemetorszagi rendelessel 23 ropiba kerul majd a garancia konkretan... marmint az amerikaihoz kepest, ahol meg csalsz is afat es vamot -
Integra
titán
igen, ez is benne van. végülis alapvetően 1 évre veszek telefont... elkell döntenem, hogy bevállalom e vagy sem. az is lehet, hogy be.
de a htc-met pl gari lejárta előtt javítottam kompletten, arra kaptam 2 év eu garit németeknél és jól jött a hardveres gombcsere miatt.
djgeg:
igen, ez is egy reális helyzet. van pót telefonom ha kell, de alapvetően abból indulok ki, hogy ezt tudatosan bevállalom, ha meg pont megszívom, magamra vetekde nem volt még ilyen sosem, mindig jól jártam a döntéseimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest