Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
dxavier #2636 üzenetére
thx az infót.
én is valahogy így gondoltam, hogy ha veszek majd valamikor új winyót, akkor azt külső házban radugom a nas-ra és rámásolok mindent ami most van rajta, könyvtárszerkezettel együtt, majd ha kész, akkor a régi winyó ki, az új meg be, és megy minden, mint régen.
de úgy látom ez így nem működne.
az a baj még, hogy a torrent file-ok nincsenek meg. azokat muszáj lesz, majd a rejtett file-okból előhalászni. -
Z0mbi
senior tag
válasz
dxavier #1774 üzenetére
nem tudom. Nekem ma csak fel napom volt erre...
majd kesobb meg kutakodom mi lehet az oka. Minden fut, a processek kozott ott van, a json file ban a beallitasok frankok, editaltam a maskot a transmission.sh ban es a settingsben is. Megse megy a cucc. Mar a routert is neztem hatha ott fogja meg valami. de nem...
-
gaspikoma
csendes tag
válasz
dxavier #1753 üzenetére
Jelentem működik!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy én a btguard proxy-n keresztül töltök utorrentel. Ha viszont a remotegui-ban beállítom a kapcsolatnál a proxy-t is akkor nem kapcsolódik.
Network subsystem is unusable.
Mondjuk az utorrentben még van egy csomó beállítás ehhez kapcsolódóan ami itt hiányzik. Képes a TM erre valahogy?
-
romboyco
csendes tag
válasz
dxavier #1746 üzenetére
Nos csak egy kérdésem lenne.
Ha használom az uwsiteloader.sh akkor miért nem slcker-el telepítem fel a dolgokat?
mondjuk úgy hogy:
slacker -U
salcker -i curl Transmission
a könyvtár pedig lehetne a /mnt/md0/video/Download vagy /mnt/HD_a2/video/Download mert ezt a kettőt találtam eddig a telepítéseim alatt.egyébként van valami oka annak hogy azt nem használjátok?
-
-
tigrici
tag
válasz
dxavier #1683 üzenetére
a dlna meg a médiahivatkozás kettő .megpróbálom a beállitást össze szedni picit.
elöször is csinálj 1 proba könyvtárat: proba/magyr cim(év)/angol cim.avi " próba/ezer szó(2012)/thousand words " minél pontosabb annál nagyobb a találati arány. ide eéöször csak pár filmet tegyél-
majd belépés- könyvtáraim ,hozzáadás.
a beállitások.általános : ez egyértelmü ne bántsd. myplex , első ha van fiokod. második a portot mutatja.
az ügynökök. ezek a keresők.amelyik elött pipa van az az aktiv,és felülről lefelé követik egymást a keresésben,a jobb oldalán tudod mozgatni felfelé-ezekből a freebazis a fontosabb:ebben a sorrendben. porthu , themoviedb , opensubtitles.org ,lokal media assets .nfo. a 3-4 ik a feliratosokhoz kell,az nfo pedig a nfobol szedi a cuccost ha van.könyvtár frissités felesleges jobb manuálisan.nyelvek a két hangsávra és feliratokra vonatkozik.dlna igen vagy nem.
a tevékenységnél látod mit csinál a szervered.ha a házikonál kinyitod a konyvtárad akkor látod a filmjeid.alul a nyil:lejátszás.ne erőltesd nincs kodolás.. ceruza :szerkesztés, kör nyil : ujra keresés.egyenlőre ennyit.egyszerre mindig csak egyet csinálj .mert amig dolgozik nem csinál semmit,viszont ha végzett ugyis végre hajtodik.pl 1 könyvtár frissités.addig is sok szerencsét.. -
pacman789
aktív tag
válasz
dxavier #1097 üzenetére
értem
nem rossz, de szerintem akinek droidja van jobb ha valamien gui-val adja hozzá a torrentet. Mert úgy még letöltés helyét is ki lehet választani
Én meg kicsit mániás vagyok és mappázok ezerrel
Filmek, mesék, sorozatok, zenék, játékok mind mind külön mappa, sőt filmen belül is külön műfaj alapján -
dudi
senior tag
válasz
dxavier #1023 üzenetére
az egyik megaBIT a másik megaBÁJT.
Data rate units wikipedia -
Game78
tag
válasz
dxavier #1008 üzenetére
Először is B.U.É.K Mindenkinek!
Ott ha jól láttam 1 PCIe-es Gigabites hálókártya van ahhoz Gigabites Switch vagy router kell és akkor megy a pc-re másolás 10Mbps felett is.Ha neked 10/100-as hálókártyád akkor a 11000kb/s sebességnek örülj,mert elérted a maximumota Zyxelbe 10/100/1000 Ethernet van.
-
Kami11
őstag
Én ezt az oldalt szoktam nézegetni, van sok hasznos dolog.
A torrenteket nem linkről "etetem", hanem közvetlenül töltöm be, de lentebb már beszéltük, hogy a privát tracer-ek linkjeit az autentikáció hiány miatt nem eszi meg, a nyilt oldalakét viszont igen. Lehet hogy nem így van, de ezzel a kérdéskörrel nem foglalkoztam így nem mélyedtem el benne. -
Kami11
őstag
Erre nem tudom a választ, még nem frissítettem fw.-t mióta fenn van a vinyón az ffp, de nem is áll szándékomban. Amit használok az megy minden probléma nélkül, a Twonky helyett meg a MiniDLNA üzemel hibátlanul.
"Megcsináltam uPNP kikapcs és simán port forwardoltam a nas ip-t és a torrent portot beírva...
Sajna ekkor is Port Closed..."
Akkor passz, ennek így mennie kellene, esetleg egy restart....
Talán érdeklődj a router topicában is, hátha ott tudják a választ.
Nálam ezzel a módszerrel -fix IP, portforward- megy gond nélkül, sőt az uTorrent és a nason lévő Transmission is műxik egyszerre. -
Game78
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest