- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dxavier
csendes tag
Nekem is összejött többszöri újraindítással.
Csak nem ugyanazt a képet látom, mint itt a forumban kicsit feljebb, hanem simán mint a twonky, csak már kisképpekkel...
LG 47Lm760T tv amin probálom, de ott is dnla-ként látja, és jön is a könyvtárfa, csak nem olyan elözetesképek meg leírás nincs amit hiányolok. Azt valahogy másképp kell elérni? -
dxavier
csendes tag
Most már elindul a plex a weblapon belépek beállítok mindent látom a megosztott könyvtárat, be is szkenneli széepen elég sokat kitölt, de ha tv-ről ami új vagy win7-ről betallózom, akkor azt mutatja nincs megosztott fájl.
Mit szúrhatok el?
Nincs myplex-em az kell hozzá??
A weblapon felül látszik a könyvtáram, alatta nemrég hozzáadva és ott is a filmek sorban.
-
tigrici
tag
nálam 3 perc alatt teljesen müködő képes.telefonnal bekapcsolva ,igaz egyenlőre csak 57 film van megcsinálva és pendriven fut a ffp,plex.tm,minidlna.a videók természetesen a nsa310 en vannak.
itt irom a plexhez lehet rakni port.hu plugint is.és akkor a portról és az imdb ről szedi össze a cuccost,de nagyon fontos a filmek elnevezése !!! könyvtár magyar a videó angol cim karakterek " .pont, _ " stb nélkül-Amit nem talál meg azt pedig manuálisan is lehet.igaz csak egyszer kell meg csinálni.
A kép pedig lg lv5590 esen látható.. -
dxavier
csendes tag
Nekem amikor installálni szeretném, akkor ezt írja: /i-data/b37c8579/admin# /ffp/start/plexmediaserver.sh install
-sh: /ffp/start/plexmediaserver.sh: Permission deniedEsetleg vmi ötlet mi hiányozhat most raktam újra a NAS-t megy az ffp megy a tm most ezt szeretném életre kelteni...
-
lacusszabo
csendes tag
Szia!
Felment plex, ahogy írtad, vártam is start után eleget, de a webui nem hozza be a kívánt dolgot, vagy csak én vagyok hozzá sügér.
Ezt írja:
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<MediaContainer size="7" friendlyName="NSA310" machineIdentifier="ef7b445e773b7823b9b40c79cf2fc4311294eeff" mediaAnalysisVersion="1" myPlex="1" platform="Linux" platformVersion=" (#4 Fri Jul 20 18:10:42 CST 2012)" requestParametersInCookie="1" sync="1" transcoderAudio="1" updatedAt="1360105856" version="0.9.7.11.386-d353989">
<Directory count="1" key="channels" title="channels"/>
<Directory count="1" key="clients" title="clients"/>
<Directory count="1" key="library" title="library"/>
<Directory count="1" key="search" title="search"/>
<Directory count="1" key="servers" title="servers"/>
<Directory count="1" key="system" title="system"/>
<Directory count="1" key="transcode" title="transcode"/>
</MediaContainer>Samsung c650 lcd látja a plex servert, de megosztva se videót, se képet, se zenét nem talál, holott server tele van vele.
Remélem tudtok segíteni, mert a feliratok miatt keresem a megoldást, és nem szeretnék ismét usb-n csatlakoztatni....
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest