- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengemetal
aktív tag
Üdv! Kb. 3 év után előszedtem újra napi használatba venném a NSA310-et. Kapott bele egy új 3 TB-os vinyót. Próbálnám felrakni újra a dolgokat (transmission, DLNA stb.), de sajna kijöttem a gyakorlatból. A fórumban olvasottak alapján nincs már támogatás, átírtam a web_prefixet, de nálam a frissítésre nem jelenik meg semmi. 4.50 firmware van fent.
Esetleg a régi vinyó klónozása segíthet, hogy a régi dolgaim ugyanúgy fussanak? (sima másolást próbáltam az nem jó, valaki hivatkozott egy jó költözés leírást, de azt nem találtam sehol)Másik kérdés, van valami szoftver megoldás, ami időzítve a noti 1 mappáját átmásolja/szinkronizálja a nas egy megadott mappájával?
-
pengemetal
aktív tag
Tökéletes a cikkben szereplő leírás!
Siman felment a transmission, pendrive sem kellett! köszi
-
pengemetal
aktív tag
válasz
csocsika1700 #169 üzenetére
Köszi! Na nekem akkor nem kapcsol ki az időzítésre, de letesztelem mégegyszer
-
pengemetal
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok a témában: 310-sel kapcsolatban lenne egy kérdésem, beállítottam az időzítőt napi, esti kikapcsolásra, ilyenkor a ledek is kialszanak és teljesen kikapcsol vagy csak alvó módba kerül és minimális áramot fogyaszt+lekapcsolja vinyót? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest