- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tonyk
veterán
válasz
vanRobert #9840 üzenetére
"Na, az meg nagyon nem lenne jó, ha egyszer csak a Starship troopers szörnyei jönnének egy epizód Bob után..."
Az érdekes! Minidlna-val soha nem volt ilyen gondom, pedig két gyerek nálam is nyúzza éjjel-nappal, van hogy egyszerre 2 tévén.
Remélem a legújabb verziót használod: minidlna-1.1.2_git20140403-arm-0.txz : repositoryban benne van a br2-es tárolóban.Szerk: véletlenül nem All Videos -on volt a tv és valami random play-en?
-
Tonyk
veterán
válasz
vanRobert #9833 üzenetére
TV-n böngészést úgy gondolom alap DLNA-n keresztül csinálod. Az meg nem tud ilyet. Serviio viszont ha jól emléxem igen. Lehet még a twonky is.
szerk: jól emlékeztem
-
enginev3.0
félisten
válasz
vanRobert #9180 üzenetére
Gépen néztem egy windows media playerrel, csak azzal tudtam megnyitni úgy hogy ne akarja letölteni a gépre a filmet
Kábel megy a gépbe 100mbit, tplink router azt hiszem az adatlapomon kint van hogy milyen, telefonról nehéz megnézni a Wan része 300mbitesTelefonról is próbáltam filmet nézni, egész szépen ment a full hd is wifirol, de mivel néha beszaggatott ezért csak sima bdrippet néztem az ment roccenesmentesen
És persze minidlna van nekem is
-
tigrici
tag
válasz
vanRobert #9055 üzenetére
sajnos nagyon kényes a nevekre,azaz egyre jobban ugy tünik ha külön könyvtárban vannak akkor az eredeti cimnek kell a könyvtárnak lenni.nem lehet pont,egyébb karakter benne.Vagy marad végére egyesével a hibás találatok javitása.Amugy DLNA szerverként nem csakis médiahivatkozásként van boritó,fanart,leirás.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
vanRobert #9039 üzenetére
Kicsit hangos? Elnyomja az asztali gepemet😇 akkor ha jol értelmezem idehaza hegesztés forrasztas nelkul nem kapok bele való ventilátort? Mondjuk nagyon jo fejek voltak a boltba azt mondják kicserélik küldjem vissza a régi ventit.közbe a zyxel magyarorszagi akárkivel is emaileztem ok is küldenek ha érkezik hozzájuk ventilátor :-) addig meg kiszereltem es venti nelkul üzemel 3 fok pluszt tapasztaltam😎
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
vanRobert #8658 üzenetére
igen!
script lefutott, de nem változott a szkin.
ezt csináltam: /i-data/md0/admin/download/tr-control-easy-install.sh
Venti ügy: a hátlap csak épphogy oda van biggyesztve, és így megy a cucc... letojom, nem foglalkoztam vele... nem is fogok venni másik ventit, az sem fog beférni szvsz
szerk: most változott
király
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest