Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolti111883

tag

Simplex ROM tapasztalatok:

Pozitívum:
    A felület sokkal jobb mint a gyárié (bár ez lehet a lancher is) (nagyobb, testre szabbhatóbb...), de mellette alapból 450 MB-nyi hely szabad (nekem a másikon gyári felülettel volt szabad 300 MB), ami az üzemidőnél meghálája magát (legalábbis nálam).
    Nálam a 3G-s térerő is változik. Nem fixen 2 pálcikás, hanem ha sok van akkor felugrik, ha kevés akkor lecsökken (onnan tudom, hogy sok van, hogy azon a helyen a másik rendszerrel nekem sok volt). A notification-ben (nem a tálcán) meg lehet változtatni az ikonokat? Én viszonylag sokat váltogatom a 2G/3G-t és én a power toggels-nél ezt be is raktam, de ha lehet akkor itt is betenném.

Hiba:
    A telefonkönyvet kimondottan lassan nyitja meg. Rányomok a telefon ikonra és van van 1 másodperc mire beugrik a lista (a gyárinál egyből elkezdődik egy animáció, amivel behozza a listát). Ez nálam egy jegy minusz, mert azért vettem ilyen gépet, hogy gyors legyen...
    Vannak alkalmazások, amiket nem tudok telepíteni! (ez két jegy minusz). Ilyen pl az OTP Smart Bank program, amit elsőként nem tudtam a titaniummal restore-ni, utána a play-ből sem tudtam telepítni, mert hiába szedte le, a telepítésre azt írta ki, hogy: "Nem sikerült a telepítés az USB-háttérttáron vagy SD-kártyán."

Még nézegetem a doglot, de sajnos nekem sok a minusz jegy... Ha változna a dolog, akkor viszont szívesen használnám...

Új hozzászólás Aktív témák