- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
Sanyi.il #5034 üzenetére
-a saját érdekedben nem hagynám ki a gyári ics telepítést. mindenhol szűz, friss ics rendszert írnak alapkövetelménynek. előfordul, hogy enélkül is menne, de sokkal biztosabb, és sok vesződségtől kímélheted meg magad, mint az a kb. 15 perc, amíg felteszel egy friss ics rendszert. szóval én semmiképp nem hagynám ki.
-amikor először elindítod a telepített bmm alkalmazást, feldobja, hogy le kell töltenie csomagokat stb. neked csak le kell okéznod. ha nem teszed fel, nem fog működni.
-bárhova felmásolhatod a kicsomagolt file-t, csak tudd hová, mert majd be kell tallóznod a 19-es pontnál.
-igen van ilyen ilyen mód, ez a Rebooter menu a BMM app-ban. sőt widgetként is kirakhatod, de ha csak simán kikapcsolod, bekapcsolod a telefont, és a megjelenő zöld robotra rátapizol 2x, akkor is ki tudod választani a recovery módot. ez már több, mint elég választási lehetőség
-Firmware flashing menü, CID backup, a BMM a clockworkmod/firmware mappába fogja menteni, amit később át tudsz másolni egy file kezelővel a pc-re stb.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Sanyi.il #4831 üzenetére
nekem is ugyanezt mondja. ha meg rányomsz hogy állítson be motocast accountot akkor meg csak homokórázik igaz? és ezen nem változtat az a tény sem ha minden lefagyasztott app vissza van engedélyezve. vagy a root-olás cseszi el vagy valami app, valszeg egy frissen RSD-vel felrakott romnál nincs ilyen gond. egy darabig próbálkoztam vele aztán meguntam és hagytam a francba, ha lesz update ugyis előbb felkerül a netre minthogy a telón észrevenném.
-
Probber
őstag
válasz
Sanyi.il #4666 üzenetére
Szerkesztettem, mert gondoltam írok inkább egy gyors összefoglalót!
Újdonságok:
- Chrome böngésző alap lett (törölhetetlen)
- Google+ alap lett (törölhetetlen)
- Camera software megváltozott
- Éjszakai óra
- Galériát lecserélték (végre nincs semmiféle akadozás)
- Movie StudioÁthelyezésre kerültek:
- Motocast egyetlen menübe költözött
- Account átköltözött a beállításokba (csak onnan lehet elérni)Frissítések:
- Keresőt feltuningolták (Google asszisztens)
- Minimálisan változott a Notification status bar
- Minimálisan változott a feloldóképernyőMás egyelőre nem jut eszembe (hiába nyomkodom)...
-
iguana
őstag
válasz
Sanyi.il #3228 üzenetére
gonosz on
nem lehet, hogy eddig nem volt rendesen betolva, hogy megfogja a mechanika? mert anélkül is működik a sim csak akkor a szerencsétlen kis ajtó tartja a helyén
behelyezésnél kattanásig kell betolni, elengeded megfogja, tovább nyomni picit, kattanás, kiereszt.
gonosz off -
GGMPC
őstag
válasz
Sanyi.il #3176 üzenetére
Lattam mar en is ilyet Motorolanal, de azt dock station-nel produkalta es egy ki-bekapcs utan el is mult.
Viszont mas launcher hasznalatanal is elofordulhat ez a jelenseg, mivel a Blur felulet ott fut alatta es ebbol neha utkozes van...Mindig csinalja vagy csak idonkent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest