- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
ez itt az enyém: [link]
"stock" jb. custom jb még jobbat is tud, csak kevés időm volt/van romolni, belakni az újat stb., de igyekszem holnap írni róla.
ez a használat 57 perc telefonálás, 2g, sync on (rss widget, mail, időjárás widget, seriesguide widget), airplane mód nem volt, reggel 10 perc wifi-s rss hírek a wc-n, kb még 30 perc egyéb wifi, játék, gps nem volt.
agresszív debloating, agresszív undervolting, underclocking (a gyári 300|600|800|1000|1200 Mhz helyett 200|300|600|800|1000 Mhz frekvenciatábla használata), setcpu profilok, autostarts használat mellett. -
Megnéztem mennyit bír az aksim; én sima RAZR-t használok gyári ICS-sel.
Kedden reggel kb. fél 8-kor vettem le a töltőről, ma (csütörtök) délután 14:28-kor 5%-on áll az akksi, azaz 2 teljes napot és 7 órát bírt ki, közel 3 munkanapot.
Így használtam:
- otthon wifi, napközben mobilnet kapcsolatban volt végig,
- elég sokat telefonáltam, 1 - 1,5 órát biztosan a 3 nap alatt,
- naponta kb. 10 percet neteztem rajta,
- leveleket folyamatosan olvastam,
- autóztam vele 400 kilométert (bluetooth és töltés nélkül a mérés kedveéért), ami a cellaváltások miatt jobban meríti a hagyományos telefonokat,
- a 2 éjszaka kb. 7-8 órát "sleep" módban volt.A mérés kedvéért kicsit visszafogtam magam, jellemzően többet netezek rajta, de így is nyomkodtam azért rendszeresen.
Természetesen nem ér egy Nokia 6310i (a vésztartalék telefonom, mindig a táskámban van) nyomába, de nem elérhetetlen ezek szerint vele a 3 munkanapos használat sem.
-
Skynet258
veterán
Anno csináltam tesztet a készülékről, van benne nem sok, de 4 kép, semminél több (vége felé keresd). Mondjuk engem a kamera érdekel kevésbé, ha fotózok akkor azt egy Nikon tükörreflexessel teszem, hirtelen lekapni meg akár ez is jó egyébként.
Nekem már a tesztnél is feltűnt, hogy nem a kamera a RAZR erőssége, de az SII-nél meg pl. ott van a tipikus Samsung betegség, középtájon egy rózsaszínű folt található sok sok képen.
Én nem feltétlenül cseréltem volna le az SII-t erre, csak a hazai Motorola képviselet megdobott egy RAZR-rel az esküvőm alkalmából, így az SII ment, a RAZR meg maradt.
Nekem nagyjából egy szint a kettő, a RAZR külsőre jobb (sokkal), az SII-ben meg valamivel jobb a kijelző. Ezzel együtt szép a képe, csak pentile matrix. Ha nem ugrasz erre a kifejezésre hátra 3 lépést, akkor valószínűleg nem fog zavarni.
-
zsolti111883
tag
Igazad van...
Szerintem azért hittem, hogy ennek csak 5 MP mert kb olyan képeket készített... Illetve nekem előtte N86-osom volt ami meg 8 MP-es volt és az is sokkal szebb képeket csinált. Úgyhogy bocsi a bezavarásért. Amúgy a videók amiket eddig készítettem vele, azok nem lettek rosszak...(szerk.) Én amúgy azért döntöttem a RAZR mellett, mert ezt elegánsabbnak találtam. Olyan amit amikor leteszem az asztalra, akkor általában (ha először látják akkor általában ez van) kisérő szempárok követik, hogy hmmm... szép... Számomra a fénykép nem játszik szerepet, mert nagyon ritkán csinálok fényképeket, a sebességben meg nem tudom, hogy milyen ami ennél is gyorsabb, de már most is az van, hogy amint valamit csinálok, akkor egyből reagál rá. Nincsenek bosszantó pillantok, amikor a gép elgondolkodik.
Illetve pont tegnap találtam egyetMondjuk akkor ment a qtorrent, HD animot néztem (22 perc - 600 MB), ment háttérben az opera is, és időnként megakadt (kb 2x a 22 perc alatt). De úgy néztem rá, hogy: "veled meg mi van?!", mert ilyennel még nem találkoztam.
Úgyhogy én ezért döntöttem a RAZR mellett (amúgy én az SGS2 és a RAZR között vaciláltam). Nem bántam meg eddig! -
zsolti111883
tag
Szeva!
Az üzemidővel kapcsolatban hátha segít ez a bejegyzésem, ami azóta sem változott...
Kamera szerintem rosszabb (minimum 3 MP-el, illetve én egyszer az egyik haverommal egy pozicióból csináltunk képet és az SG2 szebb), a kijelző (technológiájából kifolyólag) rosszabb, bár én a kijelzőn nem látok nagy különbséget, de a szemem sem a sasé...
A kinézete miatt viszont 1 mp-ig sem bántam meg hogy ezt vettem. Egy csomószor megnézegetik még az is akinek egy SGS3-ja van.
Minden hibálya ellenére nekem ez a telefon a "dráááágaszááágom"... -
Skynet258
veterán
A Nexus 7-esem óta megmondom őszintén baromi keveset nyomkodom (és az elkövetkező pár hétben sem fogom, mert épp nálam van tesztre egy Nexus 4
), szóval az üzemidő kérdést meghagyom a többieknek. Aktív kijelzővel nem tudom tehát mennyit mondjak, de egy napot ez is kibír úgy átlag használatban.
De lehet érdemesebb lenne a Maxx-ot nézegetned, ott nagyobb az akksi, sokan dicsérik.
-
1. Hivatalosan nem lesz
2. Függ a böngésző beállításaitól (flash, inverz megjelenítés)
3. Engem nem zavar, nem érzéken erre a szemem. (se a felbontásra)
4. Gyors, nagyon, (ics), Bátyám One-x-jének szintjét hozza bőven. (ics még itt is)
5. Ugyanez a kamera, de más szoftver, de nekem tetszik, hogy tudok hangerő gombokkal fényképezni, és dupla homera elindítani a kamerát. A minőségére azt mondom, hogy jó bár a színek szerintem kicsit fakóak, de ezen lehet javítani, sötétben még nem nagyon próbáltam. (N8 utáni tapasztalatok)
6. Elég jól szól, hangosabban, mint egy N8, ha ez mond valamit.
7. biztos, de én nem kerestem még, és egy darabig nem is fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest