Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti111883

    tag

    Sziasztok!

    Nem tudok elmenne az a dolog mellett, hogy ebben a főrumban milyen segítőkészek vagytok egymás felé, és hogy egy ilyen fórum nélkül mennyire gáz lenne egy esetleges ROM-olás. Gratula mindenkinek aki pozitív irányba tereli a fórum eszmei értékét!!!

    Lenne egy kérdésem is. Többen bőszen ROM-okat cserélgettek. De miért? Lassu a gép az eredetivel, szebb képet csinál a másik ROM, vagy mi az oka? Miért a MIUI? Más tipusú ROM-ok gagyik? Egyáltalán milyen pluszt ad egy MIUI amit a gyáriból nem lehet kihozni (TB-vel ugye azért eléggé sok progit lehet fagyasztani, ami zavarna. Ez nem elég önmagában)?
    Nem kötekedés ez, hanem én ahogy használom a telefonom, nagyon meg vagyok elégedve vele, ezért nem tudom hogy a másik miért jobb (pláne úgy, hogy amit a kolléga is írt, azért vannak nagyon zavaró hibák... és ezzel együtt is megéri!?)? Infó szerzés az elsődleges ok ami miatt kérdezek.

    (szerk.) Mondjuk a D-WIZ-es ROM kifejezetten érdekel. Remélem lesz belőle nem csak béta is, mert az akku idő nekem nagyon számít! De a többinél nem láttam olyanokat írva, ami miatt szinte kihagyhatatlan...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák