Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iguana

    őstag

    válasz zsolti111883 #6090 üzenetére

    mindkettő 4.2.2, mindkettőben van natív magyar nyelv.
    nagyon sok a hasonlóság az aokp és a cm között (avatatlan szem azt mondaná, hogy ugyanaz), de vannak kisebb-nagyobb különbségek, először is az aokp nagyon lecsupaszított, csak a legfontosabb, alap dolgok vannak alapból. még file kezelő sincs benne :), az app drawer 1 oldalon elfér, szóval aki nem szereti a telepakolt rom-okat, az szereti fogja az aokp-t. az aokp-t jobban lehet testreszabni. pl. statusbar-on a transparency-t, az óra, térerő, akku színét is állítgathatjuk. a vibration menüben egyéni ritmusú rezgést kreálhatunk, vagy választhatunk a meglévőkből, led control-al mindenfajta app értesítésekhez különböző, egyéni színű led visszajelzéseket állíthatunk be és sok-sok egyéb finomságok stb. egyszerűbb kipróbálni, és választani. hamar fel lehet tenni a rom-ot, és meg kell nyomkodni egy kicsit. :)

    magyar szavakra, billentyűzetre én az ingyenes swpe beta-t használom mindig. hagyományos pötyögős módszerrel és a villámgyors "húzgálós" módszerrel is lehet szöveget bevinni.angol, magyar nyelv van nálam letöltve és jól muzsikál. pár nap használat után szinte már kitalálja mit akarok írni :) tapasztalatom szerint ennek a legjobb a szövegfelismerője. simán diktálsz és igen nagy pontossággal felismeri a szöveget.ezt is ki kell próbálni :)

    a tegnapi (04.16-os) cm10.1 nem sikerült jól. fagyások, reboot-ok vannak. a problémát már tegnap este jelezték a fejlesztőknek, tudnak róla, javítják.

    14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

Új hozzászólás Aktív témák