- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enigmawutash
tag
válasz
pengwin #8342 üzenetére
Dede volt rajta simmookolás, de én igy vettem itt a H.A-n egy forumtárstól. Sajna berepedt a kijelzője, nem annyira birta. Nem volt egyébként rossz a D4nél azért vaskosabb viszont érezhetően gyorsabb.
Sosem tudnak normális qwerty telot csinálniha lenne droid 4 photon belsővel az életbe nem váltanék az biztos maxx vennék külső akkut, de a lapdockommal azt is megoldanám.
-
enigmawutash
tag
válasz
pengwin #8274 üzenetére
Igen 4.1... Én nem bírom elviselni a stockot de ez en vagyok, nagyon szeretem a testreszabhatóságot. A gyári nekem fapados.
De amúgy rendesen funkcionál a lapdock a jelllybeannel. Aux-os a jack dugo, tölti is a telót, jó a billentyűzet (mondjuk a touchpad borzalmas)...csak gyári recseg a hamgszoro, feltettem egy csupaszitott JB-t azzal mem volt ilyen gond, viszont az nem látta rendesen az sd-t (ilyennel mondjuk nem talalkoztam még)
Viszont tetszik ez a webtop mód. Jobb mintha egy az egyben másolná a képernyőt mert igy a kijelzohoz igazítja a tartalmat, csak mindig kell egy kis idő mire átvált de nem vészes.
...de mondjuk elviselném ha nem lenne webtop mód, cserébe custom fiammal használhatnám.
Valakinek sikerult már valaha?
Ha hdmi-re keresek rá az xdan akkor végülis ami ott jó az a lapdockhoz is jo nem? -
enigmawutash
tag
válasz
pengwin #8272 üzenetére
Én Haugland jóvoltából szereztem lapdockot(utolag is köszönet)...
Nem találtam még olyan megoldást ,hogy custom romokkal menjen a lapdock, pedig elég sok mindent kipróbáltam, bár azért még nem adom fel. Xda-n valahogy sikerült valakinek cm11-et működésre birni nekem még nem :-( jbxel se...Szoval eddig csak a gyári rom jb. Felraktam az artmodot de az nem látta a belső memória kártyát :-(
De nem adom fel, ha te jutsz valamire kérlek oszd meg.
Ui: gyári romon nekem recseg a hangszóró
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged