- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeze94
tag
válasz
Shrike7973 #1435 üzenetére
Szerintem arra gondolt hogy tarcsazasnal amikor keres egy nevet sehogy se tud ekezetes karakterekre rakeresni. Enis kuszkodom ezzel a problemaval(pl ha beirom hogy 'Adi' akkor mar az Ádit nemtalalja...) ez nekem a Sense utan visszalepes. Meg mondjuk a bill.zet sem ismer mindenfele betut(pl a szlovak zs betut(nemtudom leirni mert a Pengemrol irok
)
-
DVlad
őstag
válasz
Shrike7973 #1117 üzenetére
Még egszerûbb igazság keresés: megnézed a hivatalos oldalon, hogy a szoftver milyen készülékekhez társítható és megtalálod a szerény listát.
Amúgy én is megvettem és azóta is megelégedéssel használom. Pontos, szép, stb. Az egy zsákutca volt sajnos, mert a guglival való szoros együttmûködés kiszorítja az ájgót a bizniszbõl. Sajnos. -
manokaki
addikt
válasz
Shrike7973 #1174 üzenetére
ha a progikat nézed játékok ,stb ) akkor biztos nem fog kibirni annyit , mivel uj GPU és CPU van kb 3 havonta a telefonokba , tehát gyorsan fejlödik a hardver, nem olyan mint 5-20 évvel ezelött hogy vettem egy Nokia N95-t aztán 1 év mulva is a Nokiák közül az egyik legjobb telefon volt !
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
Shrike7973 #1172 üzenetére
Te aztán a tutira mész !
fél év mulva már szerintem a 4 magos telok is elavultak lesznek , ahogy most halad a piac !
De legalább az ára normális összegü lesz !Attila
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Shrike7973 #1123 üzenetére
4.0.83-as.
Abból gondolom, hogy nem trial, mert trial verzion csak nézni lehet a fájlokat, itt viszont lehet új fájlokat létrehozni(doc, docx, xls...) és a meglévöket szerkeszteni. -
zso79
őstag
válasz
Ezen jót derültem
Előre is bocs ha ez egy kicsit személyes, de ezen mondatod alapján nem sokat programozhattál....
Csak néhány apróság, amit befolyásolhat a felbontás: tárhely, performancia, erőforrásigény, stb.
Ha olyan a kód teljes átírásra lehet szükség, hogy magasabb felbontáson azonos felhasználói élményt érjenek el.
-
Dreamie
őstag
válasz
Shrike7973 #1120 üzenetére
E-mail címhez van kötve, ha vásároltad, ha a kijelzövel nem kompatibilis alkor így jártál, biztos idövel megoldják erre is.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Shrike7973 #1121 üzenetére
Nem. (csak nem update-elhetō)
-
Dreamie
őstag
válasz
Ha az előző telkódra kaptad a progit, akkor erre nem tudod letölteni... Razr-hoz adnak quick Office progit, ezt sem tudod másik készülékre feltenni. Ez van...
U. I. : vissztettem a 16 gb-os sd kártyát, 32gb-sal voltak gondok a telefonnal... Nem értem, hogy mi lehet a gond. Bármit csináltam nem tudta normálisan lekezelni a telefon. Ezért vissza lehet küldeni, vagy telefonon megkérdezni a magyar szervizet?
-
premete
veterán
válasz
Te meg azt ne mondd, hogy megvettél egy más felbontású programot egy másik készülékre, és jogot formálhatsz arra, hogy működjön egy másik készüléken.
Ezzel az erővel mehetnék a Microsofthoz reklamálni, hogy a laptopomhoz vásárolt w7 64 bites nem megy a P3-as asztalin.
Vagy az 5 éves igo2006-osom miért nem megy a Razron. -
premete
veterán
válasz
Shrike7973 #1114 üzenetére
Sokra nem is mennél vele, mivel más a felbontás.
-
pisze
tag
válasz
Shrike7973 #1112 üzenetére
Ezen nincs telepítve ! A többi már warezzzzzzz !!!
-
pisze
tag
válasz
Shrike7973 #1110 üzenetére
Nincs csak ha teszel rá !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged