- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
Drenadar #1382 üzenetére
Ezért is gondoltam erre a típusra.
Viszont azt nem tudom, hogy ICS lesz-e egyáltalán, illetve
nézgettem, de nem egyértelmű a HD kamera minősége.
A 30fps aggaszt, mert a Defym sem tudta amit írtak róla.Tudnátok készíteni egy olyan max 5-10 mp-es tesztvideót fullHD-ban, hogy
például egy tárgyról közelről, majd utána távolra ?Azt nagyon megköszönném. Sajnos a youtube sokszor ront a kép minőségén.
-
pisze
tag
válasz
Drenadar #1319 üzenetére
Ennyi pénzért már illene azon a nyelven is gagyognia, ahová szeretnék eladni ! No de nem ez az első se nem az utólsó alkalom amikor a Motorola leszarja a vásárlóit ! Többek között ez is szerepet játszott abban, hogy mégis a Prada mellett döntöttem inkább ! Nem bántam meg ,ez legalább ha akarom az anyanyelvemen szól hozzám, nem válogat a memo kártyákban, megeszi a 32-est is, nem úgy mint a moto.
Ja és nem utólsó sorban jóval kedvezőbb árban, részletre és függetlenül a T-Mobiltól, van olyan gyors és egyedi a kütyü mint az xt 910. Ez rossz hasonlattal élve, német kocsi- japán kocsi szindróma ! Minden extra olcsóbb áron alapban a japán kocsikban, a német fapados drágán, de neve van, azt fizeted !!!
-
rinbanbo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged