- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pista0001 #8657 üzenetére
Jó, de itt Maxx-ról lesz szó, nem a sima razr-ről
Én netes vásárlással kipróbáltam a Vibe Z2 Pro-t. 4000 mAh akku. Próbáltam a Maxx-os használattal kezelni (sajna mivel be is kell lakni illetve belefutottam érdekes hibákba) ez nem igazán sikerült, de 4-5 napnál többet nem tudtam kihozni belőle. Ami egyéb iránt elegendő is lenne, de a méretével nem igazán tudtam kibékülni, így fájó szívvel, de megváltam tőle.
Sajnos ilyesmi külsővel Razr méretben nem igazán van értelmes akkuidővel is bíró telefon a piacon
Nekem a 4,6....4,7" kijelző ~130 x ~70 x ~8...10 méretben kielégítő lenne egy 3000 mAh akkuval társítva. A z3 compact ezt kínálja, de az üveg hátlap és a topikjában is negatív jellemzőkkel méltatott kamerája visszatart a megvételétől.Persze, aki jobban tudja kompenzálni a méretet, annak simán jó a Mate 7, Vibe Z2 Pro, mert kítűnő telefonok.
Visszatérve a razr-ra egyre jobban frusztrál a Z2 Pro-hoz viszonyított "lassúsága"
-
Bobo74
csendes tag
válasz
Pista0001 #8563 üzenetére
De igen mert az törli a cahe-t és Data partíciót is.
(Én ennyi hiba miatt biztos nem raknám a fiókba!De első kötben egyszerűbb a factory reset, de nem a tel op rendszeréből, hanem a boot menüből:
1) Telefon kikapcsolva
2) Hangerő FÖL és LE nyomva tart, majd hozzá nyom a POWER gomb, erre beugrik a boot menübe.
3) Hangerő LE a "Recovery" majd a hangerő FEL gombbal kiválaszt (ez ravaszság)
Android ábra felkiáltójellel
4) Majd egyszerre hangerő FEL és LE
Kék android system recovery menü.5) Itt már hangerő FÖL és LE a navigáció föl/le, válaszd ki a "wipe data/factory reset" majd nyomd meg a POWER gombo.
Lehet akár 5-10 perc is amig törli a ceche-t és a data partíciót
-
Bobo74
csendes tag
válasz
Pista0001 #8557 üzenetére
(Az van nekem is mai napig hibátlanul működik, imádom)
JB vagy ICS, bár mindkét esetben szoftveres a hiba (baseband-et kéne állítani amit gyári op alatt nem lehet => kígyó meharapta a farkát)
Első körben airplane mode, majd így reboot, majd vissza.Ha ez sem segít, reboot to bootloader, wipe cache/factory reset
Szekr: szimpatikusabb hiba
Szerk2: Hülye kérdés, a SIM kártya más telefonban ügye műxik?
-
Bobo74
csendes tag
-
válasz
Pista0001 #6999 üzenetére
Én 100 pénzért kértem a t-től.
Ja és a jackes problémámat szerintem nem app okozza. Ja és másik furcsaság, hogy a jelző hangoknál szerepel egy olyan, amit nem raktam oda. Szerintem valami nem ment jól az újra rakásnál. Ha lesz időm, akkor megint megpróbálom, de most gyári visszaállítással. -
-
válasz
Pista0001 #6392 üzenetére
Megcsináltam, és jó lett, majd kipróbálom a régi Nokiámon, mert ha csak meg kell piszkálni az érintkezőket, akkor ideges leszek.
Ja először nem ment a füles, aztán elővettem bátyám objektív tisztítójából a sűrített levegőt, és csak ámultam, leginkább a zöld szöszökön, mert nincs zöld zsebű cuccom. -
mate12
csendes tag
válasz
Pista0001 #6328 üzenetére
A voda honlapján találtam egy leírást, miszerint a ##67# kódot tárcsázva kikapcsolja az átirányítást ha foglalt. Be is tárcsáztam, a telefon ki is írta, hogy "Call forwarding successfully erased", de minden maradt a régiben :/
Tényleg nem maradt más, minthogy kikapcsoljam a hangpostát. Igazából eddig se használta, szóval nem hiszem, hogy hiányozni fog... -
mate12
csendes tag
-
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001 #6145 üzenetére
Nos... Bár megállt volna az idő a 2.3.6-nál. Már nem emlékszek hogy a 4.0.4-re váltásnál milyen okosságot vontak meg tőlünk, felhasználóktól, de most megint általam használt dolgokkal lett kevesebb a szoftver. Konkrétan a kis "kapcsoló" widgetekre gondolok (repülős mód, WiFi, adatkapcsolat, GPS, stb), de az időjárás widget is eltűnt. Más komolyabb változás eddig nem tűnt föl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- War Thunder - MMO Combat Game
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest