- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
caverinha
aktív tag
válasz
Lacopapi #4476 üzenetére
Csatlakozom,az én Maxxom kb fél éves és semmi baj nincs vele(állandóan a "foltosodás" miatt szidni a telefont meg röhej,hiszen az az SAMOLED miatt van és nem a telefon hibája,sokan észre sem szokták venni,annyira jelentéktelen...ezt a "meghajlás" dolgot meg egyszerűen nem is értem...ez nem egy Iphone 5,h csak úgy meghajoljon a zsebedben,sztem a RAZR jóval masszívabb annál,legalábbis én még ilyen képet RAZR-ről nem láttam:
jack csati:raktam bele ipod fülest, nokia fülest és mindezek ellenére nincs gondom vele...ha vmelyik hibát kihagytam a felsorolásból,akkor sry,de nagy valószínűséggel azokkal sem találkoztam!
GGMPC kolléga számára nem tudom ki gyárthatja a használható telefont,hiszen egy régebbi hozzászólásában szépen kizárta a legtöbb gyártót,h ki miért szar...Így aztán pláne nehéz jó telót találni,de én örülnék neki,ha szólnál majd,amikor sikerült,kíváncsi lennék a választottra -
premete
veterán
válasz
Lacopapi #2366 üzenetére
Ha valamihez nem értesz, legalább ne vezesd félre a többieket.
Ismerem a morelocale2-t, kipróbáltam már rég, csak olyan apk-kat kezel, amelyekben eleve benne van a magyar nyelv, a Motorola apk-i egyik sem ilyen, tehát lóf@szt sem ér.
Sőt, lefordítottuk a rendszerfájlokat már magyarra, azzal tényleg magyar lesz az adott alkalmazás, ezek megvannak nekem magyarul:
BlurCalendar\
BlurContacts\
BlurDialer\
BlurHome\
BlurPhone\
blur-res\
Conversations\
framework-res\
moto-res\
Settings\
Setup\
StickyNoteWidget\
SystemUI\
WeatherWidget\
Legalább ennyit le kell fordítani hozzá, és szemléltetésképpen, hogy mekkora meló, fájlonként kb. ilyen mennyiség 1 alkalmazás, ez például settings.apk-ból a values-hu.<p class="mgt1"><?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
-<resources> <string name="additional_system_update"/> <string name="additional_system_update_menu"/> <string name="restriction_lock_title">Korlátozó zár kezelése</string> <string name="setup_restriction_lock_title">Korlátozó zár beállítása</string> <string name="restriction_settings_label">Korlátozó zár beállítása</string> <string name="enable_restriction_lock_title">Korlátozó zár engedélyezése</string> <string name="enable_restriction_lock_summary">Korlátozó zár engedélyezése vagy letiltása</string> <string name="change_restriction_password_title">Korlátozó jelszó módosítása</string> <string name="change_restriction_password_summary">Kérem megújítani a korlátozó zár jelszót!</string> <string
Még 3000 sor lenne csak ez az 1 alkalmazás, kitörlöm a többi, jóérzésű ember miatt..
Itt például a morelocale2 esetén csak a "Talk" helyén lenne Google csevegő</p> -
premete
veterán
válasz
Lacopapi #2358 üzenetére
Az a 80% csak akkor igaz, ha felteszel kb. 600 egyéb programot, amelyek tartalmazzák a magyar nyelvet, de a kb. 150 gyári alkalmazásból egy sem lesz magyar, mert nincs benne a values-hu egyikben sem.
Persze, le lehet mindet fordítani egyenként, és belecsomagolni, akinek van kedve hozzá (és ideje). -
iguana
őstag
válasz
Lacopapi #2094 üzenetére
a munka miatt kell, az más.
remélem lesz jobb is az akksi idő. ezek az ics leak-ek elég rosszul vannak optimalizálva energia gazdálkodás terén.
az is sokat számított, hogy kb 50 process-t/app-ot fagyasztottam a titaniummal, autostarts-al pedig beszabályoztam, hogy csak az induljon el, amit én szeretnék és a set cpu-t is belőttem pl. kikapcsolt kijelzőnél mindig 300 Mhz-el ketyegjen. (gondolom gyárilag is visszaveszi, de ez a tuti biztos) -
iguana
őstag
válasz
Lacopapi #2091 üzenetére
elvileg nem fog magától felmenni a frissítés, neked kell majd rátenned.
ha lesz teljes gyári ics fastboot, akkor nyilván nem.egyébként fúj fólia, fúj tok
más.
az akksim most 60%-on, 1nap 16 óra, 1 óra 11 perc mobil beszélgetés mellett.
repülő üzemmód nem volt, igaz gps, wifi sem stb. csak beszéltem, mást nem. -
iguana
őstag
válasz
Lacopapi #2025 üzenetére
az az OTA, az ICS update OTA
2.36-ból 4.0.4 ICS-t csinál.
Neked is gondolom ez van fent, tehát neked ezek már nem lényegesek.Majd akkor lehet érdekes, ha az egész ICS fastboot is kijön.
eddig csak a kínai van meg hivatalosan:
[link]
This is only for Chinese Razrs. It won't work in any other versions of this device.Szóval ne próbálkozz vele
most mit ír ki neked system version-re, android version-re?
-
-
iguana
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest