- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Ezt értem, csak ha t-s vagy, a telo pedig telenoros, akkor ugye azt még ki kell függetleníteni, amit persze tudomásom szerint megtesznek a szolgáltatónál is, drága pénzért, viszont úgy már nem biztos, hogy megéri. (Persze lehet, hogy alapból sem függő, ezesetben elnézést az okoskodásért, bár úgy tudom, csak a vodafonnak (volt) olyan jó szokása, hogy némelyik telót függetlenül árulta.)
-
dani3l
őstag
Én is akartam linkelni, de gondoltam, majd aki nálam jobban tudja, válaszol. De ha már belinkelted, nekem a "hűség nélkül, kártyás csomagban" kifejezetten azt jelenti, hogy hűség nélkül meg lehet venni..
Úgy kerül 147284 forintba, ami szerintem elég drága, tekintve, hogy pannonfüggő (gondolom), ami neki valószínű nem jó. Bár nem igazán értem, ha szlovákiában él, akkor gondolom szlovák kártyát akar beletenni, akkor nem tudom, hogy jött a telenor, de mindegy.
Ez pedig nem kimondottan Nektek megy, de hátha valakit érdekel:
427 euro, akinek esetleg van lehetősége ausztriában rendelni, annak szerintem megéri, kb 130ra jön ki postával. Csak érdekességképpen írtam.(Látom, speedshopban még mindig elég jó áron van..)
-
dani3l
őstag
Ha minden rendben van a RAZR-ral, akkor tényleg nagyon jó ár a 85. Én egyébként is a Motot választanám, de tekintve, hogy S2-t amúgy sem valószínű, hogy találnál ennyiért, csak kb egy 20-assal drágábban, így sokkal jobb választás lehet. (Hacsak nem azért volt a kérdés, mert azt is annyiért tudsz, bár én akkor is tartom az előbbi kijelentésem..
)
-
dani3l
őstag
válasz
geccoblaze #1159 üzenetére
Vannak alternatív billentyűzetek, pl GO Keyboard, amiben lehet többféle megjelenítési módot, meg betűméretet beállítani, ezáltal valamennyire személyre lehet szabni. Érdemes pár hasonlót kipróbálni, melyiket tudod úgy beállítani, hogy kényelmes legyen.
-
dani3l
őstag
A felsoroltak közül a fele valójában nem "hiba", mivel a vásárláskor is tisztában voltál vele valószínű, ez egy ilyen telefon, ennyi. Személy szerint pl rádiót sosem használtam, egyik telefonomban sem, micro sim-nél nem látom, miért lenne hiba, fix akkut megintcsak nem nevezném annak, mivel a kártyafoglalatok oldalt vannak, miért is akarnád kivenni. Sőt, inkább jó dolog, mivel nem kivehető az akksi, így nincs szükség plusz burkolatra, ergo kevesebb helyet foglal, vagy pedig azonos helyen valamivel nagyobb kapacítású lehet. Nyelvi hiányosság mondjuk valakit zavarhat, engem pl hidegen hagy.. Motoblur szintén a telefon része.. SD-kártya probléma pedig valószínű orvosolva lesz frissítéssel, de lehet, hogy csak a próbált kártyák nem szimpatikusak neki, nekem is volt problémám a Desirevel, amit másik kártya megoldott.
-
dani3l
őstag
Küldes bluetoothon? En pont most küldözgettem at a nevjegyeket Desireröl egy k800-ra, joval gyorsabb azert, mint atirogatni egyenkent.. (Egyebkent szerintem jobban jarsz, ha a kontaktjaidat ha atirod/atküldöd, nem a telefonba mented, hanem a google fiokodba, akkor ha esetleg telot/romot cserelsz, vagy esetleges szerviz miatt nem kell mindig masolgatni, hanem meglesznek egy helyen es csak le kell szinkronizalni.)
Akksirol meg annyit, hogy nekem mar sikerült 6 ora alatt is lemeriteni a Desiret..
De atlagos hasznalat mellett azert kibirjak ezek is az 1 napot.
-
dani3l
őstag
válasz
hallerlaller #872 üzenetére
Attol függöen, hogy hol vetted, meg lehet probalni. En iponbol rendeltem, visszaküldtem, hogy nem jo, ök leteszteltek, megallapitottak, hogy "lehet ra masolni" es visszaküldtek ugy, ahogy volt. Szerencsere küldesi dijat nem szamoltak föl, de nem lettem elörebb vele. A vicces a dologban az volt, hogy 3 gepböl 2 be sem olvasta a kartyat, 1 meg allandoan megfagyott ha megprobaltam olvasni.. Direkt csinaltam rajta hibaellenörzest is, mielött elküldtem, kiirt egy rakat hibas szektort, viszont miutan visszaküldtek mar nem jelezte öket. Telefon attol függetlenül nem müködött vele normalisan..
Szoval ha müködik a kartyad es csak a teloval szarakodik, akkor nem biztos, hogy cserelik, visszaküldes elött erdemes fölhivni öket esetleg.
-
dani3l
őstag
En meg Becsben sem talaltam sehol egy darabot, amit ki lehetne probalni..
(#861) Micimaci: Szerintem memoriakartya problema lesz, nekem is ezt csinalta egy darabig a Desire. Direkt egy SiliconPower 16 gigas cl6-os kartyat vettem bele, mert azt ajanlottak, es egy idö utan mindig kiirta a telefon, hogy nem lehet olvasni, formazzam meg. Utana egy darabig jo volt, aztan megint. Mostmar kb fel eve egy ADATA cl6-os 16 gigast hasznalok es eddig semmi gond nem volt vele. Szoval szerintem erdemes lenne kiprobalni egy masikat. Esetleg ha csereled, probalj meg egy class 6-ost..
-
dani3l
őstag
Huhh ez az Edge eddig valahogy elkerülte a figyelmemet, szoval köszi, hogy felhoztad!
Egyebkent is vartam volna meg par honapot a vasarlassal, mire lemegy elfogadhatobb szintre az ara, de ezt a HTC-t latva azthiszem inkabb megvarom azt is, aztan majd ha letapiztam mindkettöt, akkor vakarzok..4 mag engem sem mozgat (söt, fogyasztas miatt jobb lenne kettövel..), de külsöre tenyleg nagyon szep. Egyebkent is HTC parti vagyok inkabb, plusz az unibody haz.. Ejj ejj, lesznek itt meg bajok ugyerzem... Mondjuk a 4,7-es kijelzönel azert mar rezeg a lec rendesen, mar a 4,3 se kicsi.
-
dani3l
őstag
Jolvan, elnezest, akkor a következökeppen modositanam az elözö hsz-emet: ha-ha.
Egyebkent en sem tudom pontosan, jelenleg hogyan van,de nem olyan regen meg eleg "erdekes" arak voltak..
Kismaci: Egyetertek. Nem mondom az SGS2-re, hogy nem jo, mert hardverileg tenyleg rendben van, es van, akit nem zavar a külsö, de en egy ilyen (ar)kategorias telefontol elvarom, hogy minösegi anyagokbol keszüljön, ha nem is fem, vagy kevlar, vagy üveg, de minimum valami gumirozott vagy valamivel bevont es nem csuszos-fenyes-kopogogs müanyag hazzal, amin nem latszik meg mar az is, ha leteszed az asztalra.
Bar idönkent latok viszonylag uj, nehany honapos telokat olyan szinten lelakva, hogy szanaszet karcolva meg kopva a haz, kijelzö tiszta karc, meg repedt, nos az ilyeneknek tökmindegy, milyet vesz, ha ugysem vigyaz ra..Egyebkent a feher is egesz tetszetös, bar szemely szerint nem annyira szeretem a feher telokat, meg ugy altalaban a feher dolgokat, mivel eleg kenyesek. Mondjuk igy, hogy a hatlap kevlar, es nem tul nagy a feher felület, meg talan nem is olyan veszes.
-
dani3l
őstag
Jo tudni, hogy nem olyan kenyesek ezek a csatik. Aztatni nem szoktam telokat, de azert eleg gaz lenne, ha esöben telefonalastol szetazna a cucc a csatik miatt..
Dreamie: Nem tudom, otthon hogy van, de errefele (Ausztriaban), mostanaban mar az a divat, hogy ha van egy x gigas netcsomagod, akkor amig azon belül vagy, addig rendesen megy HSPA sebessegen, ha pedig tulleped, akkor nem fizetsz kemeny penzeket, hanem nyugodtan netezhetsz tovabb, csak immar 64kps-al. Szerintem ez kicsit emberbaratabb megoldas, mint pl a tremobil nevetseges 13Ft/10kByte meg hasonlo arai..
-
dani3l
őstag
válasz
Remus389 #639 üzenetére
Belölem mar a kepek es a teszt is must have erzest valtottak ki, a video csak ratett egy lapattal.. Bar elöben sajnos meg nem sikerült kiprobalnom, eddig nem lattam sehol, es ugyis az a mervado..
Mondjuk kepnezegetesnel a zoom eleg döcögös, remelem ezt a szoftverfrissitessel orvosoljak/orvosoltak.
Illetve ami meg nekem annyira nem jön be, bar azthiszem ezt mar irta korabban mas is, hogy a telo tetejen a csatik nem kaptak semmi ajtot vagy takarolemezt vagy valamit. Igy eleg könnyen telemehet szösszel is, meg nem tudom, az esöcseppeket mennyire toleraljak ezek a csatlakozok.
-
dani3l
őstag
válasz
exelsior1 #497 üzenetére
Nem feltetlenül. En is több, mint fel ev utan jutottam el odaig, hogy megvegyem a Desire-t, de addig nem jött ki egyetlen telefon sem a megjelenestöl szamitva, amivel ugy voltam, hogy inkabb az. Söt, ez volt tavaly decemberben, es egeszen eddig nem jött ki egyetlen olyan telefon, amire azt mondom, hogy lecserelnem (bar egy majdnem, a Nokia E7 ha droidos lett volna, valoszinü azonnal cserelem, de (sajnos?) nokiaek keptelenek voltak megoldani..). Meg most sem nagyon van vele bajom, mondjuk igy hosszabb hasznalat utan rajöttem, hogy megiscsak jobb lenne valami nagyobb kijelzö, mert ezen nem mindig olyan jo netezni, de az pl pont nem erdekel, hogy nem megy rajta full grafon a crysis.. Igazsag szeint meg gepen sem szeretek jatszani, mert nem köt le, pont nem telon fogok elkezdeni fps-sel jatszani, unalomüzönek meg tökeletes az angry birds es tarsai..
Egyebkent szerintem februar-marcius környeken siman meg lehet majd kapni 400 euro környeken, es amint ez bekövetkezik, több, mint valoszinü, hogy be is ujitok magamnak egyet.Mas:
Annyit azert megjegyeznek, nem bantasbol, de aki ilyen telefont vesz, az engedje mar meg maganak, hogy megtanulja azt a kemeny 200 darab szot angolul (esetleg nemetül, kinek mi), ami szükseges a telefon kezelesehez, es ne sirjon mar magyar nyelvert. Ezt sosem ertettem meg..Különben meg biztosan ehhez a telefonhoz is (mint szinte az összeshez, föleg a felsö kategoriaban) fognak jönni a jobbnal jobb, MotoBlur nelküli, magyarnyelves anyamkinjas romok, szoval nemhiszem, hogy a szoftver akkora gondot fog okozni, maximum az elejen.
Es hogy lezarjam ezt a rövidke off-ot, a telorol is nehany szo.
A fölsorolt hibak (mar amire most igy emlekszem) nekem pl nem igazanmervadoak, gondolok itt elsösörban az fm radio hianyara (elözö teloimban voltak, sose hasznaltam), vagy a kamera gyengesegere, amit mar megszokhattunk az összes mobilban. Amire valo, arra jo, aki meg magazinba akar fotozni, vagy akar csak csaladi kepeket, az ugyis vesz egy normalis, arra alkalmas gepet. PenTile matrixos kijelzöröl nem tudok mit mondani, meg kell nezni, aztan el kell dönteni, hogy tetszik-e vagy nem. Bar ha igaz, amit korabban irtak, hogy ugyan ilyen van a Galaxy S-ben, akkor azzal sincs bajom, mert az pl tetszik (marmint a kijelzö).Volt meg par gondolatom, amiket inkabb nem irok le, mivel ugy lattam abbamaradni latszik a korabbi Samsung-Moto-Iphone-stb vita es nem akarok ujabb rohamot inditani, de azert jokat mosolyogtam nehany kommenten illetve kommentelön, mire vegigolvastam mind a ~600 hszt..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest