- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeze94
tag
a telenor úgy jött, hogy vásárlás helyszinéül Győr is felvetődött, és nem valami sarkiGSMből akarom megvenni, szóval a Telenor megbízhatónak tűnik ebből a szempontból. és a HTC Heromat is így vettem szolgáltatónál(O2), jómagam pedig T-Mobileos vagyok, szóval valahogy így gondolkoztam ez esetben is. minenképpen a környéken akarom venni, mivel ha garanciális probléma van, akkor ne kelljen túl sokat utazni vele.
-
pisze
tag
A microSIM azért nem nyerő, mert a jelenleg forgalomban lévő készülékek közül még csak pár, nagyon elenyésző hányad,mondhatni nem számottevő használja ! Egyelőre még macerás és problémás, mert ha egy családban , vagy konkrétabban egy cégnél csupa " normál " készülék fut, akkor qrvára nem gyerebe egy ilyen, sorból kilógó kütyü. Nálunk a cégnél bizony előfordul, hogy SIM csere után egy perc múlva már más használja a készüléket !
-
sanyi.flat
csendes tag
4 mag nem feltétlenül fogyaszt többet mint 2. egyrészt kisebb csíkszélességen lesznek gyártva már a 4magos procik, valamint külön skálázható lesz minden procimag. ha nem kell, akkor csak 1 mag fog menni. ha valami izmosabb dolgot kell csinálnia, akkor megy mind a 4. a tegra3 pl. 5 magot fog tartalmazni és csak az 5. alacsony fogyasztású mag fog menni, amikor nem kell komolyabb feladatokat kezelnie.
-
Kismaci
tag
Nem mindenki olyan, hogy új dolgokat megtanulna, sőt, mondok mást: nem mindenki szereti a ROM-okat cserélgetni. Én igen, szóval várom (és figyelem az XDA-t), hogy legyenek, mert jelenleg még nem nagyon vannak, VISZONT még nincs kinn régóta a telefon. És mondjuk... pont az ilyen emberkéknek, akik nem cserélgetik a ROM-okat, magyar nyelvet akarnak, ajánlanám a szifont. Na az kész van eleve.
OFF: tud valaki méltó utódról a HD2-nek? Értem ezalatt, hogy még egy ilyen frankó telefont, mint ez, nem gyártottak. Fejlesztettek rá mindent: eleve ugye 6.5-ös WM-mel jött ki - több száz ROM erre is, aztán van rá WP7 (kipróbáltam - felejtős), és van rá Android! Én most utóbbival használom, nagy megelégedéssel, de jó a tudat, hogy bármi mást is rárakhatnék (elvileg még MeeGo-t meg Ubuntut is fejlesztettek rá)!
-
Rusi
senior tag
A kétujjas zoom egyedül a képnézegetőben volt ilyen darabos, a böngészőben például teljesen sima, akadásmentes, de szinte tuti, hogy ez szoftveres "baki", mivel ennél jóval gyengébb hardvernél se gond ezt megoldani.
A csatikat elvileg nem kell félteni, mert nem csak kívülről, hanem belülről is védett, persze ne áztassuk meg a Balatonban.Az ICS elvileg a jövő év elején, valamikor január vége, február eleje körül érkezhet rá.
-
H1N1
tag
"Annyit azert megjegyeznek, nem bantasbol, de aki ilyen telefont vesz, az engedje mar meg maganak, hogy megtanulja azt a kemeny 200 darab szot angolul (esetleg nemetül, kinek mi), ami szükseges a telefon kezelesehez, es ne sirjon mar magyar nyelvert. Ezt sosem ertettem meg.."
Aki ilyen telefont vesz ennyi pénzért az szerintem jogosan várja el ,hogy még a szuahéli nyelvet is tudja a kütyü , nemhogy a magyart. Szerintem. -
SL-27
tag
Ebben volt tartalom.
Az a bizonyos 200 db. szó, ami kell a telefonhoz, tényleg nem egy óriási kihívás. Én is írtam, hogy ehhez nem kell nyelvvizsga
De...azért olyan jó érzés töltene el, ha alapból lehetőségem lenne magyarul használni - már az első bekapcsoláskor. De erre nem kell sokáig várni, nyílt a forráskód (még csak Amerikában), úgyhogy vagy így, vagy úgy...lesz előrelépés.
Aki meg depressziós lesz a fenti hiányosság miatt, az vegyen másik készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged