- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Ez most olyan, mintha Blur feluletet szeretnel a HTC-re!
Az aze ez meg eze!
Kb. egy kategoria a ket keszulek, de en nem cserelnem el egy jellegtelen kinezetu HTC-re!
Razr stilusosabb keszulek!
Ezt neked kell eldontened!Androidnal nincs olyan, hogy visszafele! ;-)
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
zsolti111883
tag
1) szerintem nem (bár nekem nem volt sensation), mert habár a bele hasonló, ebben 16 GB a ROM abban meg 1 (ami azért sokat számít ha telepítesz egy-két navigációs rendszert és a többit...) a RAM meg 1 GB míg a másikban 756 MB, ami szerintem visszaüthet, ha sok a futó progi (bár ez azoknál jön ki, akik sok widget-el és egyéb progival használják...) én nézegettem azt is, de szerintem a Moto még jó pár dologban jobb (pl akksi...)
2)Ezt fentebb olvashatod, hogy erre nincs mód... (sajnos különben már én is megcsináltam volna a saját kezű ROM cserét)
3) A sense a HTC saját szoftvere, nem hiszem, hogy csak úgy kiadnák. Valószínű másolatokat (hasonlókat) találhatsz, de igazi sense-t nem hiszem. Ettől lesz egyedi a HTC androidos felülete (más szóval ezzel is meg akarják fogni az embereket). Amúgy vannak még olyan alkalmazások amik gyártó függőek...Ha valamiben tévednék akkor bocsi... de amúgy egy jó Sense-t én is szívesen feltennék, mert szerintem az egyik legszebb a felület...
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
Beegett a panel?!. Az szep! Ez csinal ilyet is? Es mindezt mennyi ido alatt?
Ha nekem igy beroggyanna a kep, akar egy kilo kenyerre is elcserelnem!
Ha van valaki akinek ez igy megeri, akkor toljad csak azt a cseret!
Egy biztos HTC keszulekek tartjak az arukat!
(Motorolanal csak a Defy es Defy+ birta kikerulni a drasztikus arzuhanast!
En eddig lebeszeltelek volna a csererol, de most azt mondom do it!
Ui: jotanacs! Kovetkezo telefonodra szerezzel be egy Otterbox tokot es akkor mindig olyan lesz mint ujkoraban!
www.otterbox.com (ha akarod segitek beszerezni)
;-)
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
hito
nagyúr
Így ahogy van max. 20-25eFt-ért, mivel horribilis összegekért cserélik a kijelzőt. Most vettem én is egy töröttet és keresek rá megoldást. Kihívásnak jó lesz Aztán egyre inkább úgy fest a helyzet, hogy nem lesz ebből semmi. Cordonban asszem 60eFt-ért cserélik, de lehet, hogy 80, már nem emlékszem. Tök mind1, vicc mind a két összeg érte. Lehet cserélni csak a gorilla glass-t is (ha az AMOLED panelnek nincs semmi baja), de ember nincs aki bevállalja. Én is feltettem egy hirdetést az apróba, hogy ehhez keresek embert. E-bayen pár10$-ért lehet hozzá csak üveget venni, viszont a cseréje tényleg nem egyszerű. Szóval kellő elszántság nélkül jobb lesz ha inkább így adod el.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
Skynet258
veterán
Jelenleg egy kiszivárgott verzió van, ezt többen használjuk nagy megelégedéssel - értelemszerűen OTA frissítés nincs, ellenben van egy nagyon jó kis leírás, ami alapján mindenki képes lehet rá, hogy feltegye.
És csak halkan, mert nagyon bántja a szemem: kijelző.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest