Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
-
hito
nagyúr
Így ahogy van max. 20-25eFt-ért, mivel horribilis összegekért cserélik a kijelzőt. Most vettem én is egy töröttet és keresek rá megoldást. Kihívásnak jó lesz
Aztán egyre inkább úgy fest a helyzet, hogy nem lesz ebből semmi. Cordonban asszem 60eFt-ért cserélik, de lehet, hogy 80, már nem emlékszem. Tök mind1, vicc mind a két összeg érte. Lehet cserélni csak a gorilla glass-t is (ha az AMOLED panelnek nincs semmi baja), de ember nincs aki bevállalja. Én is feltettem egy hirdetést az apróba, hogy ehhez keresek embert. E-bayen pár10$-ért lehet hozzá csak üveget venni, viszont a cseréje tényleg nem egyszerű. Szóval kellő elszántság nélkül jobb lesz ha inkább így adod el.
-
GGMPC
őstag
Beegett a panel?!. Az szep! Ez csinal ilyet is? Es mindezt mennyi ido alatt?
Ha nekem igy beroggyanna a kep, akar egy kilo kenyerre is elcserelnem!
Ha van valaki akinek ez igy megeri, akkor toljad csak azt a cseret!
Egy biztos HTC keszulekek tartjak az arukat!
(Motorolanal csak a Defy es Defy+ birta kikerulni a drasztikus arzuhanast!
En eddig lebeszeltelek volna a csererol, de most azt mondom do it!
Ui: jotanacs! Kovetkezo telefonodra szerezzel be egy Otterbox tokot es akkor mindig olyan lesz mint ujkoraban!
www.otterbox.com (ha akarod segitek beszerezni)
;-)
-
zsolti111883
tag
1) szerintem nem (bár nekem nem volt sensation), mert habár a bele hasonló, ebben 16 GB a ROM abban meg 1 (ami azért sokat számít ha telepítesz egy-két navigációs rendszert és a többit...) a RAM meg 1 GB míg a másikban 756 MB, ami szerintem visszaüthet, ha sok a futó progi (bár ez azoknál jön ki, akik sok widget-el és egyéb progival használják...) én nézegettem azt is, de szerintem a Moto még jó pár dologban jobb (pl akksi...)
2)Ezt fentebb olvashatod, hogy erre nincs mód... (sajnos különben már én is megcsináltam volna a saját kezű ROM cserét)
3) A sense a HTC saját szoftvere, nem hiszem, hogy csak úgy kiadnák. Valószínű másolatokat (hasonlókat) találhatsz, de igazi sense-t nem hiszem. Ettől lesz egyedi a HTC androidos felülete (más szóval ezzel is meg akarják fogni az embereket). Amúgy vannak még olyan alkalmazások amik gyártó függőek...Ha valamiben tévednék akkor bocsi... de amúgy egy jó Sense-t én is szívesen feltennék, mert szerintem az egyik legszebb a felület...
-
GGMPC
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest