- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladehu2
csendes tag
kipróbáltam ezt az új cpucontrol modult az új bp-ből, de az ázsiai kernellel rommá fagy tőle a teló (így gondolom a bm-ből sem működne). kár érte mert nekem nincs semmi bajom a gyári rommal és ez a 7 lépéses clock jópofa lett volna hozzá. viszont a fesz tábla hasznos, fene gondolta volna de frankón működik ilyen alacsony értékekkel.
-
bladehu2
csendes tag
válasz
---Lasali--- #4246 üzenetére
Ez egy kemény tok. Szó szerint. A hátulja brutál erős műanyagból van. És a sima lyukcsos tokkal ellentétben ez az alsó és felső éleket is védi, egyedül az eleje van szabadon. Viszont elég nehéz kiszedni belőle (memkárty cseréhez pl), én ezért is nem használom. De az tény hogy egy eséskor előbb szakadnak le a panelról az alkatrészek mint hogy a teló hátlapja behorpadna.
-
bladehu2
csendes tag
válasz
MrPetya19 #4174 üzenetére
a levásárlás nem úgy működik hogy te kéred
sőt ilyesmi hivatalosan nincs is max egykét üzlet felajánlhatja ha nem tudja cserélni ugyanolyan vagy általad elfogadható típusra, és nagyon nem akaródzik neki pénzt visszaadni. garancia megvonást nem tehet meg senki (ha ilyennel próbálkoznak nehogy rájuk hagyd), max azt mondhatják hogy EZT a hibát (és csak ezt) nem javítják mert Te okoztad el azzal hogy rosszul/ferdén erőltettél bele valami fülest. aztán ezen lehet vitatkozi velük ha van erőd. de én azért biztos bevinném, egy próba nem kerül semmibe.
-
bladehu2
csendes tag
válasz
Skynet258 #4082 üzenetére
Az enyém nem sárgás. És a pentile pixeleket sem látom pedig tökéletes a szemem, bár az tény hogy 10-20-100x -os nagyító sincs a retinámba építve
Az meg hogy kinek mi szép ízlés dolga, szerintem szebb/élénkebb színei vannak mint egy lcd-nek viszont nem olyan agyonszaturált mint a samoled+.
@Almagg szerintem nézz meg egyet valakinél élőben, akár egy gsm boltban ahol épp van készleten. Nem hiszem hogy bárki tudna neked olyan felbontású és élességű képet készíteni amiről el tudnád dönteni hogy szép vagy sem, max akkor ha ugyanazzal a beállítással lefotózna még 2-3 másik telefont is hogy legyen összehasonlítási alap. De gondolom nem nagyfelbontású képeken fogod nézegetni majd a telefonod hanem a kezedben, az meg egy kicsit azért más. -
bladehu2
csendes tag
próbálta valaki rajtam kívül ezt a kínai rádiót? azt írja ez a dtrail gyerek (aki ránázésre nem kókler) hogy neki ez volt a legjobb. és ha nála némethonban jó akkor itt is jónak kellene legyen. nekem viszont gyengébb volt vele a wifi a lakás ugyanazon pontjain mint a 4.12-vel, ugyhogy vissza is raktam.
a másik dolog. vettem egy otg kábelt kíváncsiságból. egy külső tápos usb hub van rádguva, abba pedig az usb-s cuccok. egér, bill, pendrive-ok mennek is szépen, viszont a 640es 2,5"-os usb vinyóval nem nagyon akar semmit se kezdeni. táp biztos hogy elég neki mert simán a noti usb-ről is megy a vinyó minden plusz táp nélkül, a hubot meg egy 1.2A-es táp hajtja. valaki próbált már ilyesmit? -
bladehu2
csendes tag
válasz
nedudgi78 #3422 üzenetére
idehaza a cordon (alias cirma kft) szervizeli, ami röviden és tömören egy f*staliga cég. eu-s garancia passz, szerintem az ilyen gsmkuckókban kapható "eu-s gari" mnegnevezés egy nagy kamu. eu-s garival szerintem csak külföldön -a valódi eu-ban- tudsz venni de akko meg viheted/postázhatod ki ha valami gond van. és csak micro sim megy bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest