- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
user137
őstag
Samsung Galaxy S-ről (CM10 ROM) váltottam, úgyhogy az ICS elvileg visszalépés, gyakorlatilag nem zavar.
A vásárlás sztm neked nem sokat segít, mert én Züricben vagyok épp, de 1 év standard gari volt az egyik helyi online boltból.Mivel a készülék széltében vékonyabb az SGS-nél, a kijelző meg jobb felbontású, sztm ez egy tökéletes kombó. Engem a Samsungon sem zavart a pentile, mert baromira nem látszik, itt meg picit minden élesebb. Asszem a panel ugyanúgy super amoled, úgyhogy a színeket már megszoktam korábbról, h milyen szépek. A fizikai méretei is ideálisak számomra, ez a 4.3-4.5" még elfogadható egy kézzel, a nagy lapátoktól (SGS3 és barátai) irtózom. Ugyanígy a Razr HD is borzasztóan nagy.
-
quailstorm
félisten
A játékos probléma fenn áll, a navi viszont megy külső sd-ről. Itt az a gond hogy a belső eMMC egy partícióját mountolja fel (internal) sdcard néven. Externalra meg a droid nem tud telepíteni, ilyet max WinMO-nál láttam.
Úgyhogy kérdezd meg tőlük mennyi az sdcard partíció (pl X-plore-ral megnézik)
Ha nem elég a hely akkor root és link2sd, ez van. -
kelly416
veterán
Szia!
Tudtommal 2.2 adroid óta lehet telepíteni vagy áthelyezni "külső" memóriába appokat, szinte mindet. (Defy-m van, és mióta megjött a hivatalos frissítés 2.1->2.2 azóta engedi.) Ha nem is a teljes appot, a nagy részét igen. Ha tévedtem, bocsánat, de MA android fejtődéstörténete cikkek valamelyikében tuti találsz választ.
-
kelly416
veterán
hmmm... Kicsit eltévedtem kora reggel és véletlenül visszaolvastam "régi" hozzászólásokat. Így találtam meg, kérdésed, de sajnos nem tudok érdemben válaszolni. Nekem van egy ismerősöm BP-en aki telefonos boltban dolgozik és ha van valami, először mindig Őt keresem meg. Akkor tanultam meg, amikor a Defy beázott, mert a T visszadobta, Ő megcsinálta pici pénzért. Ez az egyetlen oka, hogy kevésbé izgulok, mint tehetném.
Sajnos azóta max-11 fórumtársnak akadt egy kis problémája, így Ő - reméljük nemsokára - tud majd válaszolni a kérdésedre, ha megkeresed.Bocs a kései válaszért.
-
kelly416
veterán
Ha van PC-d és használsz total commandert, (win commander) vagy társait, akkor megnyugtatlak, itt is van total commander (vagy hasonló alternatívák), most már drag and drop funkcióval is pár napja, úgyhogy a fájlkezelés szinte jeles. Az akkuról nem tudok mit írni, csak mások véleményeit olvasgatom én is.
De majdcsak lesz nekem is és akkor örömmel csatlakozom a táborba.
-
Jaffa75
őstag
Kriszo - ment privi..
Kéz alól vettem itt a hardveraprón...
Eddig egy Xperia P-m és S-em volt, szóval a kijelzőnek helyt kell állnia (ugye ezek 341 és 316ppi-sek)! Más nyilván mint a Sonyké, de szerintem teljesen rendben van! A teló maga akkora mint a P (mm-re), de a 4,3 azért az ott van!
A virtuális gombok amikor megnyomod kéken felvillannak - kis okosság...
Sokat még nem nyomkodtam, először feltöltöm (amikor megkaptam 22%-on volt 3 nap 15h használat után, szinkronnal, wifivel...)! Újraraktam 0-ról, pikk-pakk beállítottam mindent! No lagg, nem gondolkodik, gyorsan nyit mindent, vált, szóval eddig zsír...
Az anyaghasználat ahogy a tesztben volt, 9-es alsó hangon, érezni, hogy nem műanyagból van!
-
-
Rusi
senior tag
Azt tudod, hogy a 4.0 óta nem szükséges külső program ehhez, mert van beépített adatfigyelő? Beállítható figyelmeztető és tiltó határ is, ennek elérésekor leállítja a netet. Tudja figyelni a belföldi, külföldi és WiFi forgalmat is, beállíthatod a fordulónapod (amikor az előfizetésed számlázási ciklusa van), alkalmazásonként lebontva látod, mi mennyit forgalmazott, szóval elég korrekt.
-
Shoo
senior tag
Szótárba van magyar, a spelling indicatorban szintén és magyar a billentyűzet, szóval ékezeteket is tudok írni.
Még egy fájó pontot találtam, rádugtam az OTG kábelt és próbáltam egy pendrive-el, de nem ment... De elvileg tudja az egeret kezelni.
Természetes, hogy segítek, hisz máshol meg én szorulok segítségre és én is ezt várom el másoktól.
-
kelly416
veterán
Nagyon gondolkozom rajta, de szerintem megvárom a januárt. Hátha lejjebb megy egy kicsit az ára. A RAZR-nak is elképesztően nagyot zuhant az ára. A sima 1 éva alatt majdnem 50%-ot, a MAXX június óta 40.000Ft-ocskát... ez engem is elgondolkodtat kicsit, hogy megéri-e várni.
-
quailstorm
félisten
Itt egy nagyon jó összehasonlítás régről: [link]
Ha valaki úgy netezik mint én, hogy 125%(267PPI), éppen teljesek a betűk, akkor iszonyat szembetűnő. Játéknál, képnél kevésbé. De az ábrák, vonalak, egyenesek, betűk torzulnak.
Nagyon-nagyon magas képpontsűrűségnél kevésbé szembetűnő, de gondolj bele, hogy az alpixelek száma pl kevesebb. 2 alpixel egy képpont, tehát jóval kevesebb adatot látsz valójában. Én személy szerint látom, ezért nem szeretem. Az S3 képernyőjével már azért kibékülnék.
269-es PPI-je van a RAZR -i nek, szerintem itt határon van a dolog. Neked kell megnézni. De már nem olyan borzasztó mint a linkelt tesztben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PC Game Pass
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest