Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
teljesen elképzelhető amit írsz, ezt alátámasztja, hogy én is auto módban használom (budapest belváros lévén állandó 3g). ezen kívül, mikor nekem az említett egyedüli esetben kimaradás volt, akkor ugyanott másik t-mobile-os telefonon is ugyanaz történt legalább negyed órán át. tehát a razr i az én esetemben saját hibájából t-mobile 3g mellett még sosem csinált ilyet.
amúgy a factory reset kérdésemre valakinek van válasza/tapasztalata?
-
sifarr
senior tag
1. telenor
2. automatikus ( tudtommal 3g opció nincs)
Igazad van. Régen néztem a beállításokat, valóban csak automata vagy fix 2g van.Nálam a telefon fix 2g-n van. A hiba nagyon ritkán, de csak a Belvárosban jelentkezett. Beszélgetés megszakadása, sikertelen hívásindítás.
Zsirfecske azt írta, hogy T-Mobilos és nála hálózati probléma alatt jelentkezett a hiba.
Én is T-Mobilos vagyok.A tippem a saját esetem magyarázatára. De ez csak feltételezés!
A 2g 900 és 1800 MHz-en üzemel. A 900-nak ugye nagyobb a hatótávolsága, de kisebb a kapacitása. Az 1800-nak pont fordítva, ezért főleg a városokban nagy a szerepe.
A T-Mobile a 4g-t szintén az 1800 MHz-en adja. Feltehetőleg az 1800-as frekik egy részét vagy egészét átcsoportosították a 4g-hez.
Ez viszont a 900-as frekinek a kihasználtságát növeli. Automata beállítás esetében nincs gond, mert szükség esetén a telefont a hálózat átváltja 3g-re (2100 MHz), ami nagy kapacitású és ahol van hangalapú szolgáltatás is. Fix 2g esetében viszont ezt a váltást nem tudja megtenni.
Abban a ritka esetben, ha a 900-as freki az elérhető cellákban "megtelt", akkor előjöhet a hálózatvesztés, a beszélgetés megszakadása.
Az újraindítás azért segíthet, mert eltelik fél-1 perc, s közben a hálózat terheltsége változhat.
Nálam előfordult az is, hogy újraindítás után a telefon feljelentkezett, de hívást mégsem lehetett indítani. 10 perc múlva pedig semmi gond nem volt.
Te Telenoros vagy. De a telenoros topicban panaszkodnak többen, hogy egyes területeken szakadozik a hálózat, hogy a hálózat nincs jól optimalizálva, stb. Tehát a helyzet esetleg helyenként hasonló lehet az előbb leírtakhoz.Szóval szerintem nem a telefon a rossz. Azt kellene figyelni, hogy mikor, hol (terület) jön elő a hiba és milyen beállításoknál.
Jó lenne tudni, hogy Vodás előfizetéssel tapasztalt-e valaki hasonló hibát. Ugyanis a Voda a 3g-re országosan beüzemelte a tavaly vásárolt 900-as frekiket, azaz nőtt a kapacitása a hangalap tekintetében is. -
Drenadar
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nah erre nem is gondoltam... Ha filmet néztem rajta youtubeon ott is automatikusan kiválasztja a HD-t.
Kipróbálásképpen megnéztem a Avangers trailerjét HD-ben, hát... nagyon szép

Szerencsére "rossz" a szemem így még a bravia kijelzőt sem látom szebbnek... vagy milyen kijelzője van a Sony E T-nek... -
sifarr
senior tag
előjött immáron harmad ízben az elmúlt hónap alatt, hogy a telefon normál készenlétben, az asztalon fekve, egyszer csak eldobja a hálót (emergency only) és vissza sem veszi, csak ha újra indítom. nálatok nincs ilyen? ( a sim vadonat új)
Hadd kérdezzek 2 dolgot.
1) Te is T-Mobilos vagy, mint zsirfecske?
2) Mi a hálózatválasztási beállításod? fix 2g, fix 3g vagy automatikus.Hasonló hiba nálam is jelentkezett, ritkán, teljesen kiszámíthatatlanul. Van egy teóriám a magyarázatra, ehhez kellenének tőled az infók.
-
zsirfecske
addikt
holnap március, tehát elvileg max jövőhéten ha igazat szóltak a uk moto supportosok.
visszatérve a factory resetre: gondolkozom rajta hogy JB update után majd rányomok egyet. ha valaki csinálta megoszthatná a gyakorlati tapasztalatokat root nélküli telón. konkrétan az érdekel, hogy kell-e illetve hogy a backupolt app beállításokból, wifi jelszavakból, stock böngésző bookmarkokból stb (amikről beszéltünk hogy elvileg google accba mentődik) mi az ami ténylegesen átmegy automatikusan.
nomeg, ha pl. nekem fent van az asphalt 7, ami ugye erős 1,5 giga a telón, akkor FR és apk újratelepítés után is fog pöccre menni (vagy netán újból leszedi a 1,5 giga adatot, mert nem érzékeli hogy már megvan)? illetve úgy hallom, hogy újabban már google playbe FR-t követően bejelentkezve a play kérésre felteszi alapból az összes korábbi appot. ez tényleg így van és nem kell már desktopról klikkelgetni az installra egyesével?
-
tott
tag
Nekem csak egy kérdésem van kedves barátaim: MIKOR?????
-
zsirfecske
addikt
válasz
Drenadar
üzenetére
nem csak 1:1 arányban lehetnek a kijelző és a videó pixeljei. tehát a szoftver bármekkora felbontást ki tud tenni bármilyen kijelzőre, ha a video felbontása kisebb akkor megnöveli a videójét (ez minőségromlással jár hiszen nincs meg a plusz infó ami a nagyobb pixelszámhoz kell, felskálázás azaz gyakorlatilag digitális zoom = pixelesedés). ha a videó felbontása a nagyobb mint itt is, akkor csökkentenie kell azt a kijelző felbontására, ami viszont nem jár minőségromlással.
a 720p-nek tehát razr i-n még van értelme, mert szebb képet ad mint egy 480p, hiszen azt még nagyítani kell a kijelző felbontásához. a 1080p persze már nem lesz jobb mint a 720p, tehát felesleges.
-
Drenadar
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
ezt sose értettem, pls help!
ha fizikailag nem tudja a telefon a 720p-t megjeleníteni hisz a kijelző alkalmatlan rá, akkor ezt hogy tudtad előadni?
-
zsirfecske
addikt
megnéztem az oscar gálát telón, smb megosztásról wifin játszva mxplayerrel 720p-ben. sw és hw+ kódolással is simán vitte, ugyanígy de már csak hw+ mellett megy az 1080p is, azért ez zsír. elég jól nézett ki amoleden, egyedül a dts sávokat nem játssza az mx, netán fizetősben benne van a codec?
-
Kront
tag
válasz
Schanyee
üzenetére
közben megint előjött a hiba. megnéztem, nekem is úgy van, ahogy neked. szóval nem a pin kérése a gond, mert újraindításkor nekem sem kéri.
aki esetleg tokot keres a készülékhez: mivel az eddig használt tokom annyira kitágult, hogy már ránézni is elég volt ahhoz, hogy kicsússzon belőle a telefon, kerestem egy másikat. ma megérkezett. igényes varrású valódi bőr, tépőzáras füllel, ami egyben rugós kivető madzag is, hogy könnyű legyen kivenni a tokból. a készülék pontosan bele passzol. a tok itthon beszerezhető és nem is túl drága (3500). egyetlen hátránya, hogy a telefon felső sarkai kilógnak belőle 2-3 millimétert, ami nagyon jól néz ki, de ha valaki peches és pont a felső csúcsára ejti le a készüléket, akkor ott nem véd a tok. [link]
-
honeker
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
az ICS hez volt 1 kamera frissítés a XD fórumon ez rajta volt meg jött a JB és fel raktam még 1x eltávolitotam és jó .
-
zsirfecske
addikt
érdekes, nálam GB romon másodpercre együtt jár a win7-es gép órájával, ami ugye elvileg NTP alapján frissül.
Schanyee:
igen, sms backup+ kötelező app, baromi jól beszinkeli a gmail-be megadott labellel az sms-eket és a híváslistát, vész esetén életet menthet (pl. ha bekrepál a telefon akkor is meg tudod nézni egyszerűen az előtte hívott fontos számokat amiket még nem mentettél el vagy egy fontos sms-t).ez az origo cikk meg egy vicc, nincs is benne moto említve, mert ugye mwc a témája és a motorola még nem villantott semmit ott. tényleg csak a cikk [http://static5.origos.hu/i/1302/20130226-motorola-mwc-2013-2.jpg]előképénél használják a razr i-t, bár a kép neve meg motorola-mwc-2013. nomindegy ennyit az origóról, nem csalódtam bennük.
Kront:
nekem ilyet egyszer csinált ha emlékszel, de ugye kiderült hogy a t-mobile-nál volt valami kimaradás. -
Schanyee
senior tag
Nekem egy évig a laptopom csinált pontosan ilyent, neten szinkronizálva volt az óra a windows-os szerverekkel, de egyre jobban eltolódott a valóstól. Aztán egyszer mindentől függetlenül megszűnt a hiba.
Kront: nekem nem dobta még el a hálózatot. Viszont olyant csinált 2-szer, hogy csak feküdt az asztalon és teljesen magától látom bekapcsol a kijelző és újra indul a mobil. Ami miatt egyszer újra kellett indítsam az a circles widget volt, nem akart visszaváltani órára, csak a kapott sms-t mutatta, de ilyenem nem volt még.
-
J.K.F.
csendes tag
Egy nap alatt 3-4 másodperc késést szed össze a telefon szinkronizálás nélkül.
A szolgáltatás biztosan működik, mert ha elállítom az órát pl. 5 perccel, majd engedélyezem hogy a hálózatról vegye az időt, AZONNAL korrigálja azt. Legalábbis arra az egyre rosszabb értékre, ami mára már 72 másodperccel van a valós idő mögött (14:02:12-kor ugrott az óra 14:01-re).

A clocksync - ha jól értettem a leírását - csak rootolt telefonon tud időt korrigálni, egyébként csak megnézni lehet az eltérést (a Google alapból nem engedi, hogy egy alkalmazás belepiszkáljon a rendszerórába).
Szóval mennie kéne ennek szerintem, eléggé alap szolgáltatásnak tűnik a hálózati idő korrekt kezelése. A korábbi butafonomnak sem jelentett problémát. Amit még majd kipróbálok jövő héten, hogy más helyszínen (Bp-en, ami innen 110km) is fennáll ez a hiba, vagy ez valami lokális furcsaság.
-
Kront
tag
próbáld ki, hogy teljesen kikapcsolod a szinkronizálást és megméred, hogy egy nap alatt mennyit mászik el a telefonod a pontos időtől. ha ugyan annyit, mint szinkronizáláskor, akkor egyszerűen csak nem megy a szolgáltatás.
az androidban nem lehet a másodperceket állítani, a szolgáltatónak sem, így +/- 30 másodperc eltérés (késés, sietés) mindig lehet a telefonodban.
nekem a nokia e51-en csak bekapcsoláskor volt hajlandó a telenor szinkronizálni. ha egy hónapig nem kapcsoltam ki a készüléket, akkor egy hónapig nem módosította az időt.
ha nagyon zavar, akkor tedd fel a clocksync app-ot és az belövi valamelyik időszerverhez a telefonod. (természetesen az is csak 30 mp-s pontatlansággal tud szinkronizálni)
-
J.K.F.
csendes tag
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki a RAZR i-n, hogy a GSM hálózatról vett időadat egyre rosszabb?
Szombaton vettem észre a dolgot, akkor fél percet késett az óra, hétfőn már 45 másodpercet, tegnap 1 percet, ma meg már afölötti az eltérés a valódi időtől. A teló az EU-s verzió (tehát nem GB), 4.1.2-es JB van a rajta, kb. 8-10 napja frissítettem a gyári ICS-ről. Bár az óra romlásának üteme (kb napi 15 sec) alapján nem biztos, hogy van összefüggés a frissítéssel, az alapján inkább múlt hét közepén történhetett valami.
Próbáltam mindenfélét: 2G/3G hálózathasználat közti váltás, lokációs szolgáltatások letiltását, újraindítást, de még Factory Reset-et is. Factory reset után, mikor még semmilyen alkalmazás/frissítés nem volt telepítve a JB-n kívül, szintén rossz volt az óra ha engedtem, hogy a hálózatról vegye. A kollégáim okos- és butatelefonjai ugyanakkor tökéletesen veszik az időt, mindannyian céges SIM-et használunk és Telenor hálózatot. Idegen SIM-mel még nem tudtam kipróbálni, mivel elég kevesen használnak microSIM-et, és nem szívesen törné ki senki a normál SIM-ből a micro-t.
Van valakinek ötlete, mi okozhatja a hibát?
-
Kront
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
minden áron ránk akarja tukmálni a google+ -t. pár napja több alkalmazásom is elkezdett hisztizni, hogy regisztráljam őket újra a goognél, mert az új, biztonságosabb azonosítást vezettet be.
előjött immáron harmad ízben az elmúlt hónap alatt, hogy a telefon normál készenlétben, az asztalon fekve, egyszer csak eldobja a hálót (emergency only) és vissza sem veszi, csak ha újra indítom. nálatok nincs ilyen? ( a sim vadonat új) -
Schanyee
senior tag
Na kicist spamelem a fórumot, mert lejárt a szerkesztési idő, meg amúgy is off: Origó főoldalán ott van egy cikk, hogy Megtapiztuk az év legjobb mobiljait, és mellette kis képen mi szerepel? Hát a Razr i. Az már más kérdés, hogy a cikkben egy szó sincs róla, szóval elég jól összehozták

-
Schanyee
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Köszi, ez az sms backup tök jó, nem is gondoltam rá!
-
zsirfecske
addikt
ja és kaptunk egy új appot a gúglitól

-
zsirfecske
addikt
válasz
Schanyee
üzenetére
igen, alapesetben csak ami a google felhőben van (contacts/calendar). viszont ha a settings/privacy alatt bepipáltad a backup funkciót, akkor emellé még jönnek az ott írtak (app data, wifi stb). ha pedig feltetted pl. az sms backup+ alkalmazást, akkor az sms-eid és a híváslistád is megmaradhat. és akkor még nem beszéltünk a rootolt telókról, titanium backup és társai.
-
Schanyee
senior tag
Valahol írtátok, hogy jb telepítés után érdemes egy hard resetet nyomni, ha egyszer megjön, akkor lehet nyomnék egyet, mert mostanában kicsit mintha jobban merülne mint amit megszoktam, de nem figyeltem pontos számadatokat. Ilyen reset után miket tesz vissza magától a rendszer? Csak a névjegyeket meg a naptárt (ami a google felhőben fent van)?
-
kelly416
veterán
válasz
honeker
üzenetére
Látod-látod, pont ezért küzdöttem fel magam eddig én is, de az utolsó lépést nagyon nehéz megtenni. Ha rátoldok egy 20000Ft-ot, akkor is nagyon jó árban veszem meg a RAZR I-t, de hol találok bárkit, aki elcserélné az I-t egy ION-ra?
Valószínűleg az Xperia-ból kp lesz, azt megtoldom és újonnan RAZR I. Más kiutat nem látok. 
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
írta hogy ics-en ment, ergo az update cseszte el vsz azért mert máshogy mountolja a jb a kártyát és a kamera bekattant tőle. törölnék egy cache-t vagy datát is akár az appon ha nem oldja meg akkor unmount vagy kártya ki/be reboot stb.
-
honeker
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
hey... bogarásztam a kamerát.....hol lehet be állitani hogy az SD kártyára mentse ne a belsö memoba ?
-
kelly416
veterán
Tudom, nem itt van a helye, de itt találom meg a RAZR I felhasználókat koncentráltan. Nem-e gondolkodott valaki, hogy megszabadulna a telefonjától egy hasonló képességekkel megáldottért cserébe? Merthogy mióta megláttam, beleszerettem ebbe a kis kütyübe, de egyben nem volt annyim, így cserélgetéssel és kis ráfizetéssel eljutottam az ION-ig. Sajna további lépéseket nem látok, mert igen-igen kevesen hirdetnek RAZR I-t elcserélésre.
Ha netán egyikőtök megunta volna a Motorolát, fel tudok ajánlani cserébe egy Xperiát, az értékegyeztetést meg a többit megoldjuk privátban.
Még egyszer bocsánat, hogy ilyennel terhelem a topicot.
-
zsirfecske
addikt
válasz
matyi011
üzenetére
kevéssé valószínű és a dokkolás is trükkös kell legyen, tekintve hogy nincs hdmi kimenet a telón. widi híján wireless módon is csak valami remote desktop szerű dolog jöhet szóba. amúgy sima lenne

Drenadar: 1. hsz-ben még nincs ilyesmi, mivel nem jutottunk még el a JB-ig, de minden infót szívesen veszek én is, sőt be is írom majd a JB részhez.
-
Drenadar
veterán
válasz
kelly416
üzenetére
Hát igen nagyon hosszú az első HSZ... sok hasznos tippet tartalmaz, mégis kérdeznék egyet az itt jelenlevőktől... bocsi ha átfutottam volna za infón és tudom jó pár ezer HSZ-e foglalkoztunk is a témával, de hátha történt előrelépés?
Szóval: én és még egyesek közületek éreztétek hogy az JB frissítéssel gyorsabb, ugyanakkor könnyebben merül a Razr I. Ki milyen praktikát választott arra, hogy minél tovább életben maradjon az aksi? Én azt a google searcht tiltottam le a fenébe.
Milyen funkciókat lehet még lekapcsolni aminek az égadta világon semmi értelme de csak eszi az értékes mA-eket? -
matyi011
csendes tag
sziasztok erre a telora várható egy főzött ubuntuOS és ha igen akkor azt dokkolva tudok pct csinálni a telefonbol?
-
kelly416
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Tudom, ez az egyetlen fórum, amit az első hozzászólástól az utolsóig elolvastam. (Kivéve az új első hsz-t, mert ennyi karakter a földön nincs.
De a fontosabbját már annak is elolvastam.) Meg azt is tudom (akarom mondani sejtem), hogy mennyire várod már. -
Halo
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
"hun van még karácsony..."

-
tott
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ja. Faszkivan. meddig tart meg?

-
kelly416
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Te szegény... nem irigyellek.
-
zsirfecske
addikt
új hét, új GB update remény!
-
honeker
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
kérdeztem priviben 1 hete azt mondta a servizes hogy sim kártya ház csere , kíváncsi vagyok jutót-e elöréb ?
-
honeker
őstag
hey...Jaffa75 fórum társ telojávam mi újság , meg javult -e ?

-
mexi
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam megírom,hogy megoldódott a problémám,hadd okuljon más is belőle.
Felvettem a kapcsolatot a motorolával,és kiderült hogy mivel elutasítottam a frissítést ezért visszadobtak a sorvégére,ezért nem tudtam már frissíteni.De szerencsére nem kellett sokat várni pontoson 1 hét elteltével újra működött a frissítés és így sikerült a JB-t felrakni otaval a telóra.Először nem akartam factory resetet csinálni,telepítés után kényelmi szempontból,de sajnos kénytelen voltam,mert az akkuidőm a telepítés után drasztikusan lecsökkent.A menüben lapozgatás is néha kicsit akadozós volt.tehát ma nyomtam neki egy factoryt.Jelentem a most már gyorsan és röccenésmentesen működik a telefon.
Az akkuidőt meg majd meglátjuk,de gyenlőre úgy látom mintha lassabban merülne.Csáó
-
mobilefan
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
na majd még meglátom,hogy lesz e csere vagy nem, mert most 3 órája játszom a drag racing-el,és még mindig van rajta 30%....egész jónak mutatkozik,most jön majd csak a 3-ik töltés.

-
zsirfecske
addikt
válasz
mobilefan
üzenetére
semmi baja, minek is szidnám soha el sem indítottam. csak hát pl. natív flac támogatás nélkül nincs is miről beszélni

moto x nyáron jön kb, még semmit nem tudni róla, csak hogy ütősnek ígérik (ugye első teló a 100% google érából).
sima razr szériáról GGMPC említett itt kijelzős típushibát, én ennyit tudok.
-
mobilefan
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
mért mi baj van a zenelejátszóval?
engem nem zavar a "szőrösség" tehát épp ezt ecseteltem,hogy engem nem érdekelnek az ilyen dolgok...
előtte egy samsung wave 3-am volt 800x480 "4"-es kijelzővel és semmi bajom nem volt vele.
az előtt meg galaxy s2-őm volt és az is szép volt kijelzőre.(nekem elég volt)
hát ez az lehet,hogy az Rarz i- kb ua produkálja majd mint az S3 akku időben.
ezért gondolkodom a maxx-on.
néztem samu 3100mah akksit de hát az sem eredeti meg bumszli hátlappal van.(kell a f*sznak olyan
)
proci sebessége se izgat,ha nem kell várni több mp-et semmire,akkor nekem belefér...
amit előnyben részesítek az S3-nál,az az hogy 2 év gari és első tulaj vagyok
néztem hirdet az egyik srác maxx-ot a ph-n, 76k-ért, garival...
nem beszarós telefonok ugye? úgy értem van valami tipikus széria hibájuk?mert mivel ritka db-ok biztos nehezebb szervízeltetni őket....
motorola x ? nem is láttam olyat még

meg mondom őszintén fogalmam sincs mi legyen....

tetszik a motorola,mérete,meg az akku ideje is,bár akkor ugye a maxx-ról beszélünk,ahol talán látványos üzemidő javulás lenne a S3-hoz képest..
bár ezt mondom úgy,hogy 2 napja van meg kb az S3
papíron elviekben 1-et produkál a maxx-al...de az csak papír. -
zsirfecske
addikt
uhh, hát s3 után, úgy hogy a zenelejátszás is nagyon fontos neked már csak a mérete és a design miatt merem ajánlani, meg persze az akksi idő sem rossz de ilyen felhasználással nemtom mennyit verne az s3-ra, lehet nem is lenne nagy előnye.
mindenesetre ha beszerzel egy razr i-t, a kijelző kicsit szőrösebbnek fog tűnni az tuti (de amúgy színekre és láthatóságra kb ugyanaz) és meg kell venned a poweramp zenelejátszót (1000 ft körül) mert a google music itt a gyári player, viszont a méretbeli csökkenés és az anyaghasználat talán kárpótolhat ezekért. nem beszélve arról hogy ez a telefon tuti nem jön szembe veled az utcán túl gyakran.
de amúgy szerintem ne válts csak ha nincs nagy bajod a jelenlegivel, mert pl. az én értékelésem nem túl objektív, főleg hogy sosem használtam még s3-at. lehet hogy a razr i működési sebessége csak az én szememben gyors és te pl. már visszalépésnek tekintenéd.
szerk:
ja és bármennyire is tisztelem a motorolát a razr maxx-ért (én is sokáig azt akartam venni), de akkora külső mérettel és a mai árán egyszerűen nem ajánlható (134k expansys). akkor inkább töltöm kicsit gyakrabban a razr hd-t alig drágábban (142k expansys), vagy várok pár hónapot és megveszem a motorola új zászlóshajóját az x-et, ami 100% hogy akksiban is odaver majd a konkurenciának. -
mobilefan
aktív tag
Sőt ha úgy nézzük engem még a Razr Maxx is kiszolgálna "ósdi hardver" ide vagy oda de nekem az is megfelelne azokra amikre használom...
App-ok gondolom ugyanúgy vannak rá mint az S3-ra....
Mindig gyári rom-ot használok.
Nem tudok és nem is szeretek belenyúlni a rendszerébe a telefonoknak.
Nem tudom melyik lenne az olcsóbb amúgy.
Kamerába mind a 2 van olyan mint az S3...Ezt már néztem a tesztben.Lejárt ez a sz*r szerkesztés

-
mobilefan
aktív tag
válasz
Schanyee
üzenetére
Hát igen csodák nincsenek a kijelző mindenhol fogyaszt

Leírom az én felhasználási szokásaimat.Napi 30 perc telefon az mindig megvan !
Automata fényerőt szoktam használni.
2g-n szoktam lenni.
Viszont a mobilnet kapcsolat az mindig online van,az időjárás widget miatt stb...
Email-ek szinkr. az 1 óránként frissít nálam.
Zenét szoktam hallgatni,de nem hiszem,hogy az megterheli mert a kijelző off akkor
Facebook is szinkronizál egyfolytában/bár ki akarom kapcsoln,i de még nem jöttem rá hol kell

Játszani nem szoktam,vagy is maximum angry birds,fruit ninja,vagy a drag race, de tényleg csak akkor játszom rajta,ha úgy engedi az időm és nem vagyok itthon.(Ha itthon vagyok gépen játszok nem telefonon.)
Tehát az nem számottevő nálam,netezni szoktam 30 percet kb 1 nap.
Wifi off.(Csak itthon kapcsolom be,ha este már a gépet lekapcsolom,és ágyból netezek de ugye ez már nem kérdés mert a töltő mellettem van
zsírfecske: annyi időm nincs

Mikavejnegi: Szerintem ez egész jó !Nálam többet is elmenne szerintem mert én nem használom ilyen aktívan.

Most még tesztelem az S3-at,most volt meg a 2-ik töltés.
Gondolom 1 hét után beáll az akku.
Engem igazság szerint nem érdekel a Hd kijelző,a 4 magot se használom ki tehát megvettem megvan,de ez kb olyan mintha vennék egy Bugatti Veyront ami megy 350km/h de én soha nem mennék vele 240-el se
Van tudja amit tud,de nem használom ki...Nem játszok rajta semmilyen komoly játékkal,nem futtatok soha 10db alkalmazást,a kijelző nem izgat.
Nekem bőven jó lenne a 800x480 egy 960x540.... elég a 2 mag vagy az 1 mag ha erős...viszont az akku legyen jó,fülessel bitangul szóljon... -
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
mobilefan
üzenetére
Szia , E-book olvasás(2 könyv) , játék(kb 45 perc) , facebook (napi 1 óra), szinkron(wifi+mobile adat napközben 1-1 óra)) jah es kb fel órát szereltünk hálózatot és a kicsi aranyos telefonom adta a fényt mint flashlight.(pontosan 28m57s)
16% Discharging 3d 10h 31m 36s on battery
Ennyit tud az akkumulátor! (de szerintem valami nem stimmel , mert ezen én is meglepődtem).
-
Schanyee
senior tag
válasz
mobilefan
üzenetére
Egyszerűbb, ha leírod neked mi a normál használat és mi kipróbáljuk vagy megsaccoljuk mennyit bír úgy. Én végig 3g-n vagyok, wifi-t sosem kapcsolom ki, fb, gmail éjjel nappal frissít. Így napi 30 perc telefonálással sztem 3 napot majdnem vihet.
De azért csodák nincsenek, annyit még sosem bírt, mert sokat játszom, meg netezek. Normál használattal nekem az 1-2 nap a reális. Most pl 15 óra készenlét időt ír, 2 óra kijelző használattal és 50% ön áll az aksi. Ebbe egész pontosan 33 perc telefonálás van. Szóval a kijelzője ennek is kér enni azért :-) -
mobilefan
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
normál használatba bele tartozik,hogy 3g on, és nem automata fényerő ?
-
mobilefan
aktív tag
Hello
Tudnátok 1-2 infót szolgáltatni a razr-ról,hogy kinek hogy bírja az akku ?
Illetve melyiket lenne érdemesebb venni ? Az I-t, vagy a Maxx-ot ?
Most jelenleg S3-am van,de tetszik ez a 2db Motorola és eljátszottam a gondolattal,hogy mi lenne ha ...

-
DVlad
őstag
Urak!
Van valakinek fehér? Azon filózom, hogy a csajosabb fehéret rendelném, de fenntartásaim vannak. Az érdekelne, hogy színben mennyire egyformák a különböző anyagösszetételű részei. Nagyon kiábrándító tud lenni, mikor máshogy vetemednek a részek és többszínű lesz egy készülék. -
DVlad
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem kell i vs hd csata. Csak mejegyeztem, hogy pusztán a processzor sebesség alapján szerintem nem lehet kijelenteni, hogy ez a jobb netezésre. Több tényezõ alakítja az élményt annál.
-
-
DVlad
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Pillanatnyi (esetleges), másodpercnyi különbségek azért ne billentsék már a "jó netezés" mérlegét el a nagyobb kijelzõ által nyújtott élmény, jobb olvashatóság felõl. Erõs túlzásnak hat.
-
ixtom
tag
Megjött a telefon! Nagyon állat, egyelőre ismerkedünk.

Bár követtem a topikot, de lehet hogy lesz pár kérdésem, persze majd átbújom az 1. hsz-t.Razr HD-n gondolkodtam még (netezéshez jobb is lenne a nagy kijelző), de számomra ez a jó telefon méret. Nagyon jó az anyagminőség, szerintem a kinézet is elsőrangú. Az akkuidőre leszek kíváncsi.
Lehetne még vastagabb nagyobb akkuval, de ez se kutya a konkurenciához képest.
Bővebb tapasztalatot később írok. -
tott
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nálam bizony ez a helyzet, az expansysossal szarakszik, ha csak usb-n toltom geprol akkor nem es egy sima mediam-ban vett atalakitoval sem csinalja. tehat hasznalom az angol szabvanyu eredeti motorola haromagu villat csak egy sima europai atalakitoval.
-
zsirfecske
addikt
hmm, nekem ez a defy-nál is ugyanígy volt a gyári töltővel. tényként vettem hogy normális, főleg hogy néhány telefonnál láttam is android update-ben említve hogy erre adnak ki improvement-et.
szóval nálam expansys töltővel bizony csinálja, ezek szerint ennek nem kéne feltétlen így lennei

ja amúgy jut eszembe:
a jelenség usb kábellel gépre dugva is észlelhető, úgyhogy szerintem minimum megkérdőjelezem hogy bármilyen fali aljzattal is de javulna a helyzet
ja amúgy jut eszembe2:
az expansys vilagmárkás töltő 1 Ah, míg a gyári elvileg csak 850 mAh, tehát azért annyira nem bánom a cserét, főleg hogy kisebb is... -
tott
tag
Ja. A vicc az hogy a Razr I-hoz is egy "expansys" vilagmarkanevu átalakitot kuldtek amivel ha toltod a telot es kozben probalsz valamit csinalni vele, csodak csodaja, az erintokepernyo picit megbolondul, nem erzekeli az erintest stb. Kellet vegyek hozza egy vilagutazos adaptert, igy be tudom dugni a motorola sajat angol kimenetet es igy mar ok a kijelzo.
-
Schanyee
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nekem az otthoni wifi-vel olyan (nem tudom miért, elvileg ugyan az mint amin egész héten lógok), hogy néha eldobja a kapcsolatot, aztán akkor ki kell nyomni a mobilon a wifi-t meg be. De annak a routernek más eszközzel nincs baja, a telefonnak sincs más routerrel. Meg még fűszerezendő, ez a csatlakozási hiba sokkal gyakrabban elő jön, ha telefonon megy a skype, ami más hálózatokon szintén nem okoz hibát a telefonomon.

-
DVlad
őstag
Grazie mille!
Azért reménykedjünk.Azért kérdeztem, mert én kaptam tőlük olyan motorola cuccot, amihez amerikai dugalj volt. Aztán küldtek hozzá angliait, amihez később egy "rendeset". Az a táp úgy néz ki, mint amilyeneket a Karácsonyi Vakációban csinált főhősünk. Szánalmas.
-
tott
tag
Na jo, megis ugy nez ki hogy megkapja. Lezavartam a heti beszelgetesemet a motorola uk ugyfelszolgalataval es mit mond? a kovetkezo hetekben. minden heten ezt mondja.
-
DVlad
őstag
Urak!
Azt tudja valaki, hogy az expansys-tól milyen rommal érkezik a teló? -
tott
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Gyanus mi? en biztos vagyok benne hogy a GB egyáltalán NEM KAP JB-t.

-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
olvastam valahol hogy a sima aes mód bugos lehet, ezért visszaraktam aes+tkip módba, most okés. ha nem rinyálok miatta később, akkor segített

-
MFalcon
tag
Mióta frissítettem, nem indulnak a nagyobb játékok, MC4, Nova3...

-
zsirfecske
addikt
basszus nem tudom mostanában mi van a telefonnal, de nem csatlakozik egyből az otthoni (ddwrt linksys) és a céges (stock linksys) wifire mindig. ilyenkor belépek a telefon wifi menüjébe és "Authentication problem" kijelzést látom. wifi off/on után megy egyből. valakinek volt hasonló? van wifi trigger smart action-öm, netán az kavarhat be?
router beállítások:
- wifi n ill. g only mode (korábban mixed volt)
- wpa2 personal + sima aes titkosítás (korábban aes+tkip volt)razr i beállítások:
- 2.4 ghz only mode (korábban auto wifi mode-ban volt)mivel ritkán régebben is előfordult hogy nem állt át bizonytalan vagyok (bár erre az auth problem kiírásara nem emlékszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valószínűleg az Xperia-ból kp lesz, azt megtoldom és újonnan RAZR I. Más kiutat nem látok.

főleg hogy hiaba varok a JB-re.