- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karon
csendes tag
Egész nap - már amikor volt 1-1 szabad percem munkában - fekete frame-et kerestem a razr i-hez, sikertelenül...erre este belépek, ránézek a forumra és tessék..
A komplett telefont lehet face-liftezni...igazán köszönöm!
Nekem 1 hónap után a felső káván cca. 1,5 cm-en lekopott a festés, pedig nagyon vigyázok rá...ezért elég dühítő...
-
mexi
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam megírom,hogy megoldódott a problémám,hadd okuljon más is belőle.
Felvettem a kapcsolatot a motorolával,és kiderült hogy mivel elutasítottam a frissítést ezért visszadobtak a sorvégére,ezért nem tudtam már frissíteni.De szerencsére nem kellett sokat várni pontoson 1 hét elteltével újra működött a frissítés és így sikerült a JB-t felrakni otaval a telóra.Először nem akartam factory resetet csinálni,telepítés után kényelmi szempontból,de sajnos kénytelen voltam,mert az akkuidőm a telepítés után drasztikusan lecsökkent.A menüben lapozgatás is néha kicsit akadozós volt.tehát ma nyomtam neki egy factoryt.Jelentem a most már gyorsan és röccenésmentesen működik a telefon.
Az akkuidőt meg majd meglátjuk,de gyenlőre úgy látom mintha lassabban merülne.Csáó
-
Keki
csendes tag
Hello Mexi,
hülye kérdés de próbáltad már telefon újraindítás után ?Nekem hasonló volt, folyamatosan néztem hogy van-e frissítés (akkor már volt JB) de mindig azt írta hogy legfrissebb van telepítve, majd egy reboot után azonnal automatikusan feldobta a frissítési értesítést.
Viszont lenne egy kérdésem nekem is a nagyérdemű közönség felé, másnak is van problémája a Viberrel? Eddig minden flottul ment, most frissítettem a play-ről és azóta nem akar még csak elindulni sem
-
zsirfecske
addikt
magyarul?
nem jól írtál valamit, ha helyesen pötyögöd be, akkor eltűnik a beírt számsor és megjelenik az értesítési sávban egy "checkin succeeded" üzenet.
de utánakerestem, itt a teljes post amire hivatkoztam, van benne google framework clear is, egy próbát megér bár nemtom mivel jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged