Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege321
tag
Magyar nyelvet lehet erre rárakni?
-
jbush
tag
válasz
Dark Archon #34 üzenetére
Nem. A Windowsok igénylik a PCI busz jelenlétét, ami ebben a SoC-ban nincs.
Szerk.: most olvastam, mások megcáfolták ezt korábban.
-
xenom0rph
őstag
Van már valakinek ilyen készüléke?
-
MattM
tag
Az alja olyan mint a Nokia N8-nak xD de gyönyörű!!!
-
kovike
tag
AMD Phone mikor lesz?
-
gege321
tag
Milyen ember az aki nagyítóval nézi a kijelzőt?
Biztos van világa.
-
hardline
senior tag
Nagyon szép ez a telefon!
Az ára elég húzós azért. -
<Adamsky>
nagyúr
Most fejből nem, de kis utána járással fel tudnék sorolni pár készüléket, ami ilyen China, Japan, US only. Ezek közül nagyon sok sláger termék lenne itt az EU-ban. És most nem feltétlen a "no-name" cuccokról beszélek. A HTC-nek és a Sony-nak is van pár olyan terméke, amit vagy abszolút nem lehet kapni, vagy az EU-s verziója "csökkentett tudású": nem bővíthető, nem cserélhető az akksi, stb. Komolyan nem értem.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem ez a készülék legfőképp a méretei miatt tetszik. Olyan szinten rosszul vagyok a mai tepsi telefonoktól, hogy az leírhatatlan. Az AMOLED-ért kár, de ha elér ide Magyarországra az M-es, Qualcomm-os (Dual-core 1.5 GHz Krait) változat, akkor biztos, hogy vetek rá egy pillantást. Addig meg szépen elkaristolok a Desire-mel. :-)
-
bruti01
őstag
nekem nagyon bejövős. amugy is szeretem a motorolát. de ha ebböl csinálnának egy nyitott bootloader-es 4 magos normális kamerás verziót akkor 100% hogy visszatérnék.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Egyre jobban tetszik
.Meg lehet ezt kishazánkban vhol. élőben csodálni/kipróbálni?
-
adabra
senior tag
Bízzunk benne, hogy ez a kb 400 erurós ár nem lesz tartható, és mihamarabb elkezdik olcsóbban árulni. Mondom ezt a Nexus 4 300 ill 350 eurós árát tekintve.
A remek képernyő/fizikai méret arány talán nem ér ekkora felárat (úgy hogy szinte minden más paramétert tekintve az N4 -nél az előny). -
lcee79
addikt
válasz
quailstorm #176 üzenetére
Ezen sem "csúnya" a kép
Régen voltak 3 colos telefonok 240*320-al...aztán 320*480 3.5 colon (samsung galaxy ace-en ilyen kijelző van, sima tft, és ha nem azt nézed el lehet nézni, pedig az elég gyenge...Feleségemnek ilyen van, ki lehet bírni használat közben is)
Ilyen 250PPI felett már csak akkor lehet recéket látni, ha nagyítóval nézi az ember, és mindenképp bele akar kötni...
És nem utolsó sorban az sem mindegy miről vált valaki...
Iphone 4s után nem biztos hogy előrelépés, de mondjuk galaxy ace után már bőven az -
Matada2.3
veterán
válasz
quailstorm #174 üzenetére
Szerintem ne menjünk ebbe bele... Nekem pentile-os atrixom van (275PPI) és semmi szem szőrös kivéve a notrification barban az óra.. de azt meg ki nézi?
-
quailstorm
nagyúr
Itt egy nagyon jó összehasonlítás régről: [link]
Ha valaki úgy netezik mint én, hogy 125%(267PPI), éppen teljesek a betűk, akkor iszonyat szembetűnő. Játéknál, képnél kevésbé. De az ábrák, vonalak, egyenesek, betűk torzulnak.
Nagyon-nagyon magas képpontsűrűségnél kevésbé szembetűnő, de gondolj bele, hogy az alpixelek száma pl kevesebb. 2 alpixel egy képpont, tehát jóval kevesebb adatot látsz valójában. Én személy szerint látom, ezért nem szeretem. Az S3 képernyőjével már azért kibékülnék.
269-es PPI-je van a RAZR -i nek, szerintem itt határon van a dolog. Neked kell megnézni. De már nem olyan borzasztó mint a linkelt tesztben. -
gege321
tag
[link] így már eldöntöttem 2 hét és veszem. Azt nem tudja valaki, hogy magyar nyelvet, hogy lehet rárakni? Megnéztem és gyárilag nincs benne.
-
lcee79
addikt
Ha olcsóbb lesz, és lesz szolgáltatónál, akkor szerintem feleségemnek ezzel megtaláltam az új telefonját
ui. A 2ghz-es prociból tuti hogy többet ki tud majd hozni egy pár hónap múlva az újabb firmware...
Lesz ott rendes benchmark eredmény is -
gege321
tag
Sok helyen írják, hogy a kijelző nem valami jó mert be tud égni meg ilyenek. Na most ez mennyi idő múlva lehetséges, mert ez döntene, hogy megveszem. Én nem értek ezekhez azért kérdem.
-
Csinszo
csendes tag
Eddig csak Motorolám volt amivel teljesen elégedett voltam minden téren, Samsungot Lg-t elvből nem vennék, van egy Samsung céges telóm, egy Galaxy mini, tudom nem nagy szám, főleg a OneX mellett, de az a csúnya, hogy a drágább Samsungok ugyanilyen anyagokból vannak, és nem értem pl egy ilyen miniben is mi kerül még mindig 40 000 Ft-ba?
-
gege321
tag
Megnéztem élőbe a phones4u -nál £349.95 (Anglia), legszebb.
-
ishowyou
csendes tag
Na erre vártam már egy ideje ès nagyon tetszetős az ára kicsit magas nekem de majd megy ez lentebb! Ha minden jól megy nem hiába vártam rá.
-
Uzi74
senior tag
Megjött a csomagom, nyitom a dobozt, tépném fel hogy megtapogassam... meglátom a Razr Maxx feliratot...
Valamit összekevertek, küldhetem vissza... Kicsit elvette a kedvem a dologtól, lehet stornózom az egészet és megvárom a nexus 4-et....
-
szentespeter
tag
Gyönyörű
-
Locutus
veterán
Ez a rings digital weather clock sajnos több sebből is vérzik. Se a grafikája nem túl nagy felbontású, se az időjárást nem tudom rendesen magyar városra belőni...
Ettől egy fokkal jobb az UCCW widget a motoblur skinnel. Ennek a grafikája kiváló, és beveszi a magyar várost is az időjárás, viszont pl nem lehet az órát 24 órás formátumra rakni, és ezen kívül semmi mást se tud.
Amit én most használok az a One More Clock Widget Free, és azon belül a circles skin. Sajnos ennek is kicsit pixeles a grafikája közelről nézve (S2-n), de legalább az óra beállítható jól, az időjárás szintén, plusz még lehet állítani azt is, hogy ittott megérintve milyen app induljoin el (pl órára nyomva az ébresztő beállítások, stb).
Szal optimális widget nincs, de egyelőre csak az utóbbi vált be majdnem teljesen...
-
Ricardo
titán
válasz
Dark Archon #157 üzenetére
Semmit. Jó a mostani. Amikor megjelent az első androidos Razr azt mondtam kell egy. Aztán szembesültem a Motorola üzletpolitikájával, és hagytam a francba az egészet.
-
-
Ricardo
titán
A Motorola nagyon eltalálta a RAZR vonalat. Be is szereznék egyet, ha nem tojna magasról erre a régióra.
-
válasz
kolosanyi #154 üzenetére
A voodoo pontosan mit csinál? Hallottam már róla, hogy a Samu baszik rendes drivert írni a wolfson DAC-hoz, és ezt orvosolja a voodoo, de azt, hogy egy végfog viselkedését hogy tudja befolyásolni egy driver, az nekem magas. Nehezen hiszem, hogy a DAC minősége többet rontana a hangzáson, mint egy gyenge kimeneti erősítő. Az pedig, hogy a füles csatlakoztatása után jelentősen emelkedik az IMD+zaj, arra utal, hogy az erősítő a gagya, mert a DAC viselkedésén nem változtat az hogy van füles, vagy nincs.
Biztos van logikus magyarázat az esetre, de egyelőre nem értem. -
-
-
Matada2.3
veterán
válasz
Dark Archon #150 üzenetére
Na ez nagyon rossz kijelentés volt.. A support az trágya (lásd atrixra nincs ics pedig 2 magos) de a szerviz az jó!
-
Borosz
őstag
Szerintem gyönyörű és igényes. Pont azokon a területeken erős, ami leginkább fontos. Nem vagyok híve a nyolcvanhat magos versenynek.
Hajrá Motorola!
-
Valahogy én is így éreztem, pedig "csak" egy Defy+-t vettem ~1 éve. Érthetetlen, miért tartanak ott, ahol... illetve annyira mégsem, mert nem nagyon tekintik piacnak Európát. Supporttal szvsz nincs gond, mert 1 hét alatt cserélték a kijelzőt garanciába. A magyar nyelv hiánya viszont még mindig sokakat tántorít el, ami azért tulajdonképpen érthető, ugyanakkor M.O. végképp nem piaca a Motorolának, lehet ezért is tesznek rá nagy ívben.
-
ati3x
senior tag
válasz
Matada2.3 #148 üzenetére
Hát biza jó lett..
Igen, előtte ment az ATOM fikázás, de annyira nem volt alapja.. Én csak kb fél éve "okostelefonozok" egy 7 éves nokia után.. Egy picit korábban asszony kapott egy apple 4s-t, ugye nem nagyon tudtam kifeszegetni a kezéből..
Erre behalt a nokiám, és kellett valami teló.. Persze nem akartam 4S árkategóriát, max a felét.. Szóba jött akkor az S2, de még mindig drágább volt annál amit rá akartam szánni. Majd véletlen ráakadtam a RAZR tesztre, és mázlim volt, mert pont akciózták itt..
Persze nem csak a tesztek alapján választ az embert, ezért beballagtam egy boltba, és kézbe vettem.. kb 1-2 másodperc után tudtam, hogy EZ AZ!!! Még mindig nem értem, hogy minőségre, anyaghasználatra ez a telefon vetekszik az APPLE cuccokkal, és mégis alig van jelen a piacon.. Én nem nagyon kötődök a műszaki cuccokhoz, csak használom, de ezek a motorola cuccok nagyon durvák.. Ráadásul pont forditva műküdnek, mert sokkal jobban néznek ki a való életben mint akármilyen katalógus fotón.. Engem pl abszolút nem zavar a pentile-s képernyő, és a rádió hiánya.. A magyar nyelv pedig... pláne! szóval nagyon remélem, hogy a moto nem tűnik el, mert bizony a többi gyártó példát vehetne róla.. Még az apple is, pl üzeidő, akksi tekintetében..
-
Matada2.3
veterán
Pedig én a teszt előtt mennyit olvastam,hogy az atom sz.r meg miért nem jön snapdragonnal ide is..
de ezek az eredmények engem is megleptek.
-
rep3at
őstag
Külsőre nagyon tetszik a RAZR széria (bár egy kicsit nagyobb kijelzőt el tudnék viselni), és a belsőt sem hanyagolták el. Kéne.
-
MrPetya19
addikt
válasz
IkszIpszilon #145 üzenetére
És még nfc is van benne btw, és szerintem erősebb, mint a gagyibb one s.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Tetszik ez a teló.One S árában vagy alatta és gyári garival beneveznék egyre.Az AMOLED a kevlár, a kis méret ellenére nagy kijelző és kameragomb nekem mind mind nagyon bejönnek
Ja és,hogy nem hagyták ki a microSD bővítést az sem mellékes.A microSIM értelmét még mindig nem látom(a microSIM gyártók hasznán túl)A fórumtárs linkjéig kicsit bántott az FM rádió hiánya,de úgy látom mégis van FM rádió.
Rusi esetleg nem tudná kipróbálni,ha még nála van a teló,hogy van-e FM rádó valóban? -
Peterson_
addikt
Tegnap csak átfutni volt időm, de most bepótoltam, nagyon jó lett a teszt, a telefon szintén.
Annak ellenére, hogy ment az Atom fikázása, én bőven látok benne fantáziát, középkategóriában igen korrekt.
Az anyaghasználat és az akku téren meg külön pirospont jár a Motorolának...az ő hozzáállásuk ezekhez a többi gyártót is minősíti.
Hogy mennyire f*snak bele az egészbe. -
Neurotoxin
őstag
Gyönyörű telefon és végre felhasználták az Atomot egy olyan dologban, amiben nem halvaszülett és tűzrevaló.
-
válasz
kolosanyi #141 üzenetére
Pedig a gsmarena mérései alapján a Nexus S sem tartozik a legjobb hangú teelfonok közé. Szvsz nem sokkal jobb a RAZR i-nél. Sokkal több múlik annak a harmatgyenge kis erősítőnek a stabilitásán és kimeneti ellenállásán, mint ezeken a torzítás értékeken. Én nem ezek alapján döntenék.
-
Csinszo
csendes tag
Hali,
egyáltalán nem sok az ára szerintem, ha figyelembe vesszük a minőséget, a felhasznált anyagokat és az üzemidőt!
Nekem most egy HtcOneX-em van de ez egy darab műanyag és arra van akksi benne hogy konnektortól konnektorig eljussak, pedig csak használom mint bárki más egy okostelefont! Egyébként tényleg jó teló lenne, de lett volna 1 mm-el vastagabb és tettek volna normális akkut bele, meg egy kis prémium anyaghasználat ennyi pénzért.
Eddig egy Milestone-t használtam (3 évig), de az is meggyőzőbb volt anyaghasználatra, tudásra (korához képest) és minőségre. Nekem ezek az érvek egyet jelentenek a csúcstelefonokkal, nem értem miért csinálják sokan műanyagból, legyen nehezebb kicsit, de legalább tudom és ézrem hogy minőségi és tartós. -
Polllen
nagyúr
Nagyon bejön.
-
blade zte
őstag
Sztem ne temesd:itt a grand x, a grand x in(ami remélem ink 40 mint 60 ezer lesz hamár szolgáltatós. Kb ugyanazt tudják mint a razr i), a zte blade 3(ami szinte biztos 40 alatt lesz), és kb az összes 200 dolcsi alatti mtk6577 procis telefon(amiböl szintén van választék, jó nagy, bár csak kínában, proci kivételével csúcsfelszereltséggel.De itthon is kapható az alcatel dual simes megoldása ilyen procival)
-
vkrisz
csendes tag
válasz
dreamdancer #117 üzenetére
Hogy miért tart itt a Motorola? Modjuk a szánalmas support miatt. Defy tulajként bizony szembesültem vele. Pl, az a szenvedés amíg a 2.2-t kiadták, az hogy egy szerencsétlen magyar nyelvet nem voltak képesek belerakni, hogy az összes XT720 tulajt csúnyán átverték, és még sorolhatnám. Amerikában sem tökéletes a helyzet, de a világ másik felén egyszerűen szánalmas. Nagyon tetszik ez a telefon, de amíg Motorola logó van rajta számomra bizony felejtős.
-
Probber
őstag
Ennél azért jóval karakteresebb az "öreg" XT910, nem is cserélném le erre, pedig mondjuk ki, ez sem egy ronda készülék.
-
Ranzon
csendes tag
válasz
[Anduriel] #113 üzenetére
Remélem hogy nem, mert a két magos változatot szívesen megvenném
de sztem kapható lesz itt mert nincs rajta a verizon felirat ami sokszor az amerikai modellekre jellemző, bár lehet h hülyeséget mondtam
http://www.gsmarena.com/motorola_razr_m-4974.php -
Wa2x_
veterán
Látom már írták többen, de én is szeretném jelezni, hogy sztem a képek - a rossz idő ellenére is teljesen jók mobilos szinten, a színek élénkek, makro teljesen jó.. nem tudom hol itt a gond!? Mondom én ezt teljesen laikusként, de azért szeme mindenkinek van, és nem hiszem, hogy mindenki 10x-es zoommal elemezgeti a mobilos képeit...
-
sixpak
nagyúr
Igen, a Defy tényleg meglepően jó áron került ki a a szolgáltatóktól. Jómagam tavaly Májusban vettem a sajátomat ( azaz másfél éves ) és mindössze 39.900HUF volt az ára, kb. ötezres havidíj mellett. Na, pont ezt az árkategóriát hiányolom mostanában a szolgáltatóktól. Sajnos az emberek ( legalább is az enyém ) fizetése lassabb ütemben növekszik, mint ahogyan a készülékek fejlődnek ( és az áruk nő ), éppen ezért valószínű, hogy a következő telefonom minimum háromszor ennyibe fog kerülni, mint amennyiért a mostanit vettem. Motorola RAZR HD a következő kiszemelt és csak remélni tudom, hogy ideér valamikor és aránylag elfogadható árban lesz.
-
MrPetya19
addikt
válasz
dreamdancer #117 üzenetére
Expansys.hu és amerikában veszik, de csak ott, mivel más ország felé nem nagyon nyitnak.
-
blade zte
őstag
válasz
Dark Archon #121 üzenetére
Irtam én ilyet? Másolni meg nem szégyen, ha jó.
Elektronika hogyhogy minöségibb? Az alkatrészeket a motorola is jórészt rendelte, és valószínüleg hasonlót mint a ZTE. Egy telefonnak sokszor megtervezik a dizájnját, a többi részét meg csak megrendelik. Csak abban, más hogy gyakoribb a selejt,de legtöbbször van rá garancia.
-
-
adabra
senior tag
"...Hiányzik valami? Igen, a rádiónak nyoma sincs, aminek biztosan nem fog mindenki felhőtlenül örülni. ..."
-
blade zte
őstag
Elöröl tisztára egy zte blade motorola logóval, és érintögombokkal. Valahogy a razr sorozat szerintem sokkal prémiumabb mint egy HTC.
(De azért 50-ezret nem dobnék ki extrába, csak mert egy zte grand x in-él jobb az anyaghasználata.)
-
spuros
őstag
Az áldóját, ez de jó telefon.. Minden passzol benne ami nekem bőven jó lenne. Csak így tovább Motorola!
(#117) dreamdancer Talán mert kevés modelljük van és az is elég drága. Talán a két Defy széria volt kivétel. A többi gyártó teherautóval hordja ki az új modelleket. Gondolom én (lehet rosszul).
-
dreamdancer
őstag
Végre egy androidos mobil, ami nem a tepsi-irányzatot és a plasztik plasztikkal anyaghasználatot követi! Könnyű, vékony, kompakt, igényes, jó üzemidő, minőségi anyagok - ezek mellett szerintem az ára sem túlzott, inkább ez, mint a négy magos csodák.
Már csak azt nem értem, miért csak szürkeimportban kapható, illetve hogy ha a Motorola ilyen telókat rak le az asztalra, miért tart ott a cég, ahol most van?
-
Napfénysüti
nagyúr
Tetszik, végre egy telefon ami nem tepsi méretű és mégis nagy a kijelzője. Az Atom energiatakarékossága meg kellemes meglepetés. Ha olcsóbbá válna elég best buy szagú lehetne ez a készülék.
-
tjb007
nagyúr
válasz
quailstorm #109 üzenetére
A natív kódot tartalmazó alkalmazások is mennek a Medfield -es telefonokon (de nem az összes), a miértjét korábban már leírtam.
-
|AP|
veterán
A többi gyártó igazán példát vehetne a "kijelző méret-telefon méret-akkumulátor" hármasról. Ilyen nehéz kompakt, jó minőségű házba rendes akksit és képernyőt erőltetni?
-
Gabó75
senior tag
válasz
Dark Archon #110 üzenetére
Atrix 2-n sincs benne a véglegesben. A hivatalos előtti leak-ben benne volt, így Premete bele tette a hivatalosba:-)
-
Ranzon
csendes tag
Sziasztok! Nem tudja valaki esetleg hogy ennek a telefonnak a 2 magos változata a Razor M kapható lesz-e nálunk valamikor?
-
-
quailstorm
nagyúr
Ha még megvan a teló, akkor ezt próbáljátok ki rajta pls. [tank recon]
Tartalmaz natív ARM kódot. Ha nem megy el, a mobilon androidx86 van, ha elmegy, akkor vagy olyan emulátor mint a bluestacks(akkor a hang robotos, éles lesz), vagy pedig maga a CPU van jól tervezve, és teljesen normális, na akkor tetszik a dolog és érdekel. Bár droiddal nem lesz kihasználva, de egy újabb (elpazarolható) lehetőség.
(#108) nuke7: naigen, netezésnél nagyon látszik hogy szőrös a szöveg. Nem is vettem N9-et akármennyire linux fan vagyok és N900-am van... Ugyanaz a felbontás de pentile, feltűnt volna. -
nuke7
veterán
PENTILE
-
vasii
senior tag
Nem tudom mit van mindenki fennakadva a 120k kezdoaron...
Annyiert mar majdnem kapni s3 vagy onexet? Csak h azok kezdo ara 180 volt fél éve...Ez meg egy friss telefon
Ilyen kijelzo merettel+keszulekmerettel+akksival pedig egyedulallo, es rengetegen vannak akik gyulolik a lapat csucstelefonokat de normalis meretu f*st se akarnak venni, szoval ha kaphato lesz itthon, sztem biztos h fogyni fog rendesen. En varom -
falijja
őstag
De hogy miért kellett a kijelzőbe integrálni a gombokat....a razr he -ba isúgy lessz sajnos...de lealább átlátszós lesz...
-
Quarell
tag
Ne felejtsd el, hogy az jó két éve volt... Szerintem egyre kevésbé van esély magyar nyelv nélküli készülékek megjelenésére szolgáltatói kínálatban és ha belegondolsz igazuk is van. Átlag vásárlónak teljesen érthető elvárása, hogy tudjon magyarul a havi fizetésébe kerülő telefonja.
-
Quarell
tag
válasz
Dark Archon #100 üzenetére
Nincs benne
http://www.youtube.com/watch?v=2BKxWIc8rzk
Csak a billentyűzet/bevitel nyelvét lehet magyarra állítani.
-
Weeman1
veterán
Nekem kifejezetten tetszik a formaterv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A RAZR i az Intel Atom processzora miatt jelenleg igazi csemege a piacon, de tartogat még más különlegességeket is.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest