- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Sikerült szereznem egy diófa hátlapos modelt. 2nd genes X-em nem volt még. Kár, hogy nem gyártanak manapság Motonál ilyen méretű és minőségű telót. A kijelzőn semmi beégés 5 év után, bezzeg az 1. generációs Pixelek 2 év után mind be voltak már égve.
-
ghiottone
nagyúr
Motorola Command Center - A Droid Turbo 2 gyári időjárás-óra widget-e:
Innen letöltheted. Telepíted és ott lesz a widgetek között
Moto X Play-en tesztelve.
-
ghiottone
nagyúr
Áfacsalásról ne beszélgessetek már a fórumon.
Folytassátok privátban.
-
ghiottone
nagyúr
Erősebb aksi, jobb kamera. - mindennapi használatba a teljesítménybeli különbség nemigazán fog kijönni. Ami nekem egyedül hiányzik az az amoled panel - mivel ebben az IPS már nem pulzál, csak az értesítés érkezésekor és a telefon megmozdításakor villan fel. Amúgy nagyon jó minőségű a panel. Meg lehet szokni a méretet, én előtte 2 hétig egy 1. genes Moto G-t használtam.
-
ghiottone
nagyúr
500 dolcsi körül érkezhet az új X - 5,5 col és micro sd - dual sim - elveim vannak, ennyit nem akarok adni egy telóért, ÁÁÁ
Kíváncsi vagyok nálunk menyi lesz. Itt vagy itt élőben lehet majd követni a bemutatót.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
andronymus #636 üzenetére
Én a supcase-t ajánlom - 1. genes X-en, 2. genes G-n ilyeneket használunk a családba.
-
ghiottone
nagyúr
A francba, a végén még elcsábulok egy új X-re. De még kitartok! 4 hónap és jön az új X! Az kell majd.
--- Monológ vége -
ghiottone
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #443 üzenetére
Persze. A system fájlokban nincsenek benne a magyar nyelvi mappák, és .xml-ek. Az utóbb telepített alkalmazások lesznek csak magyarok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso #374 üzenetére
Nem tudtam hogy a 2.genes is dettó ilyen.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso #336 üzenetére
Az 1. genesen is ezt csinálta, bezzeg a G-n feldobta, hogy csatlakoztatva.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso #334 üzenetére
Totalcommanderbe nem látni? Illetve a Beállítások --> Tárhely --> USB-disknél?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsinnyegtet #330 üzenetére
Ilyet használok én is, hasonlóan megterhelte a pénztárcámat, de aki nem bír várni az a madaras tecskóba találhat ilyet a 15 centis plüss dobókockák és a nikkelezett váltógombok mellett közvetlenül a bolyhos kormány melegítők felett nyócszáért.
ja és ott ezen is van ám krómozás.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
wukodlak #312 üzenetére
Ne légy türelmetlen. Nekem még a 2013-as X-em van, de azt nem szeretném lecserélni a 2014-es X-re, csak a 2015-ösre.
Hátlap ragasztási hibákról lehetett olvasni a forgalmazás kezdetén. A bőr az szépen öregszik. A fa hátlap - saját tapasztalatom alapján a korábbi verzión - jól bírja - 6 hónap minimális zsírosodás/fényesedést vélek felfedezni rajta, de kopást azt nem.
Toknál - én a supcase-t ajánlom + a bumper-t.
Ha a Motorola tartja a korábban megfigyelhető ütemezést, akkor a 2015-ös X szeptemberben várható. Jelenlegi pletykák a Snapi 810-est említik, de ez még nem megerősített.Zitta: megy sima X-en. Csak arra kell figyelni, hogy ha cseréled az appot, akkor az alkalmazásoknál először töröld a Command Center adatait és úgy tedd föl egy másik verziót (Material Dark --> Materila Light, vagy más kombó).
-
ghiottone
nagyúr
Köszi, de nálam nem zabálja az aksit, anno azért is csináltam belőle flashelhető verziót a 2013-as X-re.
-
ghiottone
nagyúr
Kár hogy zabálja az aksit, más is írta anno
Nálam meg jó az X-en (2013).
-
ghiottone
nagyúr
Moto X forgalmazása? - Diplomatikus válasz a Telenortól.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
limefuture #76 üzenetére
Morelocale2 - amihez nem kell nyitni a bootloadert, vagy ha rendszerszintű magyar nyelv kell akkor ezen leírás mentén el lehet indulni (tudom ez lolli, de mivel a korábbi X-re nem jött ki 5.0 így a leírást se frissítettem)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
griiischdoov #62 üzenetére
+1 bár a vége erős lett.
-
ghiottone
nagyúr
Ja, én is várom a 3. generációt - ha lesz belőle - és majd esetleg arra cserélem az 1. geneset.
mediumgecso OTG VAN itt egy videó.
Magyarországon nincs jelenleg szervizpartnere a Motorolának (az új generációs készülékeknél, hiszen nincs hivatalos forgalmazása). Az expansyses telók és az eMag-osak intéztetik már országban Motorola partnerrel.
hopsz, megelőztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest