- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
matyiGo #1233 üzenetére
Jajjj! Ez szomorú.
Mondjuk Motorola telefon nem igazán szokott annyira behalni, hogy ne lenne visszaút, de persze nem elképzelhetetlen.
Amit pedig írtál - méret, dizájn, zsebre rakás főleg, meg úgy egyáltalán az egész - szóval verhetetlen.
Én csak néha költözöm bele az X²-be, de kellett a tudat, hogy van egy ilyen telefonom a polcon - persze a többi, majd másfél tucat Motorola telefonnal együtt.
A8? Én inkább az S vonalat preferálom, de állítólag jó az A8 - legfeljebb szokatlan lehet számodra.
-
Gábor-KJ
őstag
Nem bírtam tovább és beszereztem a talán legutolsó európai Moto X 2nd Gen-t, ráadásúl 32GB ami még fénykorában is ritka volt.
Segítségemre volt Ghiottone kolléga, aki nélkül ez a ritka darab most nem lehetne nálam.
Nekem ez és a Milestone 2 volt a favorit Motorola Android telefon - a mostani Lenovo Moto termékek még csak meg sem közelítik a hajdani minőséget.
-
Gábor-KJ
őstag
Szerintem kamera eddig sem volt rossz, de nem is tökéletes.
Tehat maradt ugyanolyan.Az akku idő picit gyengébb lett, vagyis 1 napot mindenképpen kibír mégha nagyon zuzva is van, másél nap sem ritka és ha nagyon odafigyelsz 2 nap is lehet az üzemidő. (5.x-nél simábban ment a 2 nap.)
Víz/Por? Otterbox tok és akkor mindkét dolog pipálva.
Amúgy ilyen szituációknak nem teszem ki. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
matyiGo #1199 üzenetére
Hihi - Galaxy S6-t hasznalok, imadom meg minden, de vettem tegnap egy borhatlapos makulatlan X2-t es elkapott ujra a feeling - foleg, hogy kb hibatlanul mukodik az X2 meg msot is.
Sajnos a Z es tarsai nem hoztak ezt az erzest kb semmiben - hacsak nem a hatlapon diszelgo M logo altal - legalabbis nekem. (amugy jo keszulekek a Z-k, de nem ilyen mint ez)
Szoval mindennel egyetertek amit irtal - noha az S6 S7 szeria mar nagyon rendben van, megha Samsung is.
Rendeltem hozza foliat meg 2db Supcase tokot.
Amig azok befutnak addig nem viszem utcara, de utana nagyon is!Viszont van egy ismerosom akinek a bambuszos X2 mostanaban ujraindulgat stb es sajna a reset sem oldotta meg.
Mi lehet a baja? Alaplap, szoftver, akku???
Ha ezek kozul valamelyik akkor kellene egy lezuzott donor.Zsirfecske telefonjat eddig lattam a hardverapron 10-ert, de most nincs ott.
Vagy megunta hirdetni vagy eladta.(?)Ha valakinek van lezuzott kijelzovel X2, akkor batran irjon privit!
Szoval ujra itt!
-
Gábor-KJ
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsirfecske #606 üzenetére
Na akkor szerintem most szakadjál le rólam bunkókám, mert nem szóltam hozzád és kezdem unni a beszólásaidat meg a szemtelenkedéseidet!
Te ios-ozol meg kóstólgatsz a beszólásaiddal - úgyhogy diskurzusunk itt érjen a végéhez!
Kocc!
-
Gábor-KJ
őstag
Szerintem elég durván zabálja a RAM-ot ez az 5.1.
Azelött mindig 1-1.2GB RAM volt üresen, most meg volt már 600-800MB is...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsirfecske #603 üzenetére
Jovanna - megtaláltam - müködik is...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsirfecske #595 üzenetére
Hiába gúnyolódsz - ez konkrétan mindenhol jobb - még androidon belül is!
Ez az 5.x egy kapufa. Sajnos.
-
Gábor-KJ
őstag
Továbbra sem ébreszt a telefon néma állapotában - és ez így kissé tréfás fél év elteltével/2db semmitmondó frissítés által.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #583 üzenetére
Más érdemleges?
Ébreszt néma "all" állapotban?
-
Gábor-KJ
őstag
Itt is! Csoda!
-
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsirfecske #552 üzenetére
-
Gábor-KJ
őstag
Gratulálok annak az idióta balfasznak aki konkrétan életelenné tette a lehuzható sávban a Cast Screent meg aki egyáltalán átvariálta a Chromecastot!
Vicc! Hajrá így tovább!
Már nem sokáig leszek androidos - úgy látom...
-
Gábor-KJ
őstag
Hetvegen bekoltoztem a Motorola K3 telefonomba es ameddig nem javitjak ennek a szopo nyalokanak a vallalhatatlan hibait, addig bojkottalom az android platformot es a moto termekeket is!
Pics@ba - eleg volt!
Jaaaaaa es ha nagyon felszivom magam - akkor veszek egy Lumia 830-t! NARANCSSARGABA!!!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
s3nsitivity #530 üzenetére
Fuuu te! Ez mar kezd unalmas lenni!
Nekem 2 napot siman elmegy 4-5ora kijelzovel es szinten 4-5 ora beszelgetessel.
Igaz a kijelzo nem egy 3D-s jatekkal hozza ezt az idot, de konyorgom - azzal egyik sem fogja!
Meg a masik: ha allandoan indokolatlanul felbaszkodjak a toltore, akkor ugyanilyen osszevissza lesz a teljesitmenye is - hiba jonnek ezzel a lithiumnak mindegy dumaval, mert nem mindegy!
Es a 3G is akkukiller - ugyhogy vagy 2G es csak akkor LTE amikor szukseges - egyebkent meg az LTE nem is eszik sokat, csak ahol mondjuk nem stabil az LTE ott atallogat a 3G-re ami szinten nem stabil... (ezt helye valogatja)
iPhone 1 napot sem bir ki, es az LG G3-G4 volt az ami jo akkuidot hozott, mas szirszar telefonokrol nem tudok nyilatkozni, de 1 napokat mennek altalaban amit ez az X2 siman hoz barmikor.
-
Gábor-KJ
őstag
Ez hogy némán nem ébreszt a telefon még fél év elteltével ennek a hulladék szoftvernek a megjelenése után sem - ez egy kib@szottúl szánalmas tréfa!
Lassan epőldíjas lesz ez a brigád is.
Konkrétan egy ilyen kaliberü hibát 3 munkanapon belűl kellene orvosolni!
Ezek meg - totál elégedetten hátradőlve Android M híreket reptetnek...Menjenek a p....ba! Oda!
Nagyon kezdem unni - nem lesz telefonom - csak vonalas - és az is kihúzva!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #514 üzenetére
Meginogtam jaja - órában pixel, telefont nem lehet simán némára tenni - kicsit unom...
Alma lenne a b opció, de abból most fogtam a kezemben egy 5s-t, 6-t és ott is vannak poénok...
Szóval no para - maradok, de azért megnézem mi a kapás!
-
Gábor-KJ
őstag
Frankon kezdem unni az "up to date" kiirast a telefonomon!
Hogy miert?
Mert kib@szottul nemara raknam mar igy fel ev utan!!!!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #478 üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy te mit csinálsz azzal a telefonnal - nálam simán 4-5 óra - ami nálad 2-3.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #470 üzenetére
Lali - most megint mivan mar?
Most mi kovetkezik?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #437 üzenetére
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #413 üzenetére
Majd akkor oruljunk, ha barmelyikunknek lejott mar!
Ami akar 1 honap mulva is lehet... -
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #410 üzenetére
Ez egy amoled es ennek, meg a szemednek is jot tesz - hidd el!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #408 üzenetére
Igen!
Az egy ilyen ejszakai funkcio, hogy ne basszad ki a retinadat! No para!
!
Multkor meg akartam mutatni valakinek es screenshot-ot csinaltam rola, de az nem lett lila! -
Gábor-KJ
őstag
Nincs és nem is lesz jobb ötlet - ár érték arányban meg főleg.
Nézd csak meg ezt a topikot - néha erre repked 1-2 folia vagy tok téma - aztán vagy 2 hétig semmi.
Ez itt maga a nyugalom szigete - talán az LG Flex topikot láttam ilyennek vagy a Nexus 6 fórumot.
A többi fórum meg egy betegágy szinte - állandó problémákkal, mókolgatással.
MEDIUMGECSO: Mondtam én. A kamera és egyebek annyival nem jobbak, hogy lemondj a prémium érzésről.
(Egyébként mindkét dolog javul majd az 5.1 alatt) -
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #392 üzenetére
Hihi! Es akkor most megkerdezem...khmmm..., hogy mi az a szam szung?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
ghiottone #315 üzenetére
Itt megjegyeznem, hogy csak a fa es bor verziokkal volt gond es azokkal is csak az elejen.
(legalabbis elvalas tekinteteben)
Azt meg kitargyaltuk anno, hogy kopottan raj a bör.A sima fekete es egyeb hatlapokkkal semmi gond nem volt es nincs most se.
A widget tanacsot meg koszi!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #298 üzenetére
huhuuuuuuuu
nem is tudnam kinyomtatni, mert nincsen itthon annyi papir a nyomtatoba!
Ha ez ennyi, akkor samueknal ez milyen hosszu felsorolas lehet?
Konkretan nekem annyi gondom van, hogy nem tudom siman nemara rakni a telefont, csak ha bukom az ebresztest, meg nagyon unom, hogy a hangerot nem lehet allitani se BT fulesrol se vezetekesrol - ami egy vicc!
-
Gábor-KJ
őstag
A Widget problemat valoszinuleg az applikaciok lollipopra valo optimalizalasanak hianyossaga teszi.
Minden nemu magyaritas problemat meg fog oldani a kollegak altal linkelt megfejtes - noha nekem jo ugy ahogy van!
A gyari launcher pedig jo, csak max még szokatlan...
Amúgy meg isten hozott!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #283 üzenetére
Egyébként meg nem értem, hogy miért nem rakja fel a Motorola akár fizetősbe azt widgetet!?
Szerintem vennék mint a cukrot...
Írjunk nekik levelet! -
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #283 üzenetére
Az a widget valóban nagyon állat, de nem ér annyit...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #281 üzenetére
Én nagyon nem javaslom a készülék basztatását!
Csak cumi és sírás lehet a vége!
Amúgy mi az ami miatt késztetést érzel egy tökéletes készülék belepiszkálására?És igen - él a garanciavesztés.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #279 üzenetére
Ezt toljad! Igaz fizetos, de berosszulsz tole! (jo ertelemben)
Banyekk - eddig Nexus 6-nal lattam mukodni, de sajnos X-el nem megy...
Nincs tobb otletem
nekem jo a gyari is.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #277 üzenetére
Valami dual simes ótvar Moto G szinten, de igazából annál jópár emelettel lejjebb.
És a neve száma? Hát khmmm izzé őőő pfff - tökmindegy - egy volt a világ harmadik helyezett gyártójától... -
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #275 üzenetére
Nahat...
Csak annyit, hogy az X1 is siman veri a mai fisfos amde elvonalbeli telefonok nemelyiket es nem mellesleg teljesen vallalhato - zokszo nelkul. (na jo maximum johetne ra az 5.xx)
Ma volt szerencsem (vagy szerencsetlensegem) a kezembe fogni egy Lenovo keszuleket...
Na az az igazi igenytelen szar es ha azt a format, anyaghasznaltaot es egyebeket fogjak alkalmazni, akkor az nem tul szep jovokepet fog festeni.
Szoval gyujteni gyujthetsz - csak inkabb valami masra!
Az ilyen Moto bejelenteseket is fentartassal kezelnem, mert anno Suszter David is azt mondta, hogy nemsokara kesz a Razr i kitkat frissitese es ennek mar masfel eve. (azota rajott a Razr i userek tobbsege, hogy ez a hajo mar elment es mindazt ugy, hogy be sem futott)
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #273 üzenetére
Don't fos!
Csutkara usd le este es hagyd a tolton reggelig (barki barmit is mond) es kb majd a 5-6. toltes utan fog beallni!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #269 üzenetére
Velkámmm!
Van van - spuri egy rendes netre, mert majdnem mintha fél giga lenne a csomag.
-
Gábor-KJ
őstag
Urak - holgyek!
Egy jotanacs...
Mostanaban 2x is talalkoztam eldurrant/recsego hangszoros Moto G 4G illetve Moto G2-vel.
Valoszinuleg ezek a userek (noha ez nem igazan magyarazat) csutka hangeron toljak a beszelgeteseiket es ez vezet ehhez az allapothoz.
Ha tehetitek a beszelgetes hangerejet legalabb 1 nyomassal huzzatok visszabb vagy akar kettovel, mert a hosszu tavon kakaon cseveges sajnos ide vezethet!
Noha X keszulekeknel meg nem tapasztaltam ilyen hibat, de ha ennyivel elkerulheto biztosan, akkor ezen ne muljek!
En minden Motomat e szerint hasznaltam es nem volt ilyen gondom, de Razr i ismerosnel szinten ezt dobta es sorolhatnam. (pl. defy-nel a hangszorohalal tipikus hiba volt)
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #265 üzenetére
Es most honnan lesz neked ilyened?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #261 üzenetére
Itt nem kell kampanyolnod a szam szunggal - mi mindent elhiszunk, csak csinald mar!
Eleted legjobb droidja lesz a kezedben es pont.
Majd 2 het mulva megkerdezem mi az az S5 es csak halovany emlekeid lesznek es azokat is letagadod...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
mediumgecso #254 üzenetére
Annak semmiképpen nem mondanám, de a barna szíj nekem nagyon!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #252 üzenetére
249euro
-
Gábor-KJ
őstag
Megrendelve...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #249 üzenetére
Kell kell kell!
Csoki pénz - nem számít!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #246 üzenetére
Mert itt mindenki elegedett es max arrol beszelgetunk, hogy megjott e a folia vagy khmmm a tok.
Apropo - foliat is rendeltel, mert 1db-ra beneveznek en is.?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #237 üzenetére
-
Gábor-KJ
őstag
4G-re vagy allitva? Mert ott aztan van hibafaktor rendesen, amikor tornyok kozott kotoraszas megy.
En atraktam 2G-re es csak akkor tolom at magasabb quality-re, ha netezek is.
De hidd el, ez halozat! Konkretan valamelyik nap nem volt 2G EDGE csak 3 es 4 - vicc!
Haverom telenyomoros, telefon feljelentkezve a halozatra es jon az sms, hogy nem fogadott hivasa volt! Pfff
-
Gábor-KJ
őstag
Megjött ma a Moto Buds!
Hát pfff - nagyon állatúl szól az X2 telcsivel és nagyon praktikus/felhasználóbarát az egész feeling!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest