- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
olaho80
tag
válasz
#59070464 #16193 üzenetére
Köszönöm az infókat!
A szervíz a véletlen rebootra szerintem se fog sok mindent csinálni ezért tényleg kár beküldeni.
A gyári beállítás visszaállítás már megvolt, kb egy hónapja ez nem segített rajta.
Mindegy akkor használom így ameddig meg nem adja magát a készülék.
Ha pedig kifutok vele a garancia időből, így jártam.
Az akksit is gondolom csak szervízben cserélik, na nem mintha azzal baj lenne.
Mégeccer köszi. -
olaho80
tag
válasz
#59070464 #16189 üzenetére
Tok nélkül használom én is!
A farmer zsebben tapasztaltam ilyet, illetve sídzsekin ami szintén nem olyan nagy zsebbel rendelkezik.
Azért kérdeztem itt, mert más fórumokon más készüléknél is előfordult ilyen újraindulásos dolog és ott a tokot ajánlották mert az pont annyira védi a bekapcsoló gombot, hogy az ilyen eseteket ki védje.
Hát nem tudom.
Van úgy hogy egy hónapig semmi, aztán egyszer csak újraindul, bár inkább ezt amikor hajolgattam a fent említett ruházatokban akkor eset meg.
De akkor az miért van, hogy sok más készüléken nyomhatod a gombot 30 másodpercig is akkor se kapcsol ki?
Akkor ez ilyen Motorola betegség?
A factory reset módszert leírnád hogy kell megcsinálnom? -
törölt tag
válasz
#59070464 #16141 üzenetére
Kicsit utána jártam, a CM-nek semmi baja. Két nappal korábban volt egy SystemUI: add a disabled state for Quick Tiles (android_frameworks_base) commit. Biztonsági okokból van letiltva a quick tiles, ami egyben egy új feature.
SystemUI: add a disabled state for Quick Tiles Some tiles may want to be visible, but not allow any user interaction due to security reasons. Add a visual disabled state for tiles which are not enabled. With this patch, the Profiles tile and the Lockscreen toggle tile disable themselves on a secure lock screen.
-
Sutee89
aktív tag
-
Sutee89
aktív tag
válasz
#59070464 #16114 üzenetére
Azért CM13-ban a kamera szerintem még nem az igazi, ja, meg a nyolcadikai buildből random hiányzott pár dolog (iránytű, vakus lámpa). A tegnapi build már újra "teljes"
Amúgy összességében jobb a memóriakezelése, mint a 5.1-nek, kevesebb a redraw, újratöltés. Az akkuidő viszont az óriási reklám ellenére nekem nem javult. Próbáltam már balanced és efficency akkuüzemmódot is, semmi változás. Másnak tapasztalat?
-
whYz
őstag
válasz
#59070464 #16114 üzenetére
En fokepp a kernel es az extrak miatt RR-t hasznaltam eddig, de a dev befejezte a fejlesztest es az utolso verzio is eleg gyatrara sikerult, igy most keresek masik romot.
Lehet mokee lesz belole, mert az szinte tiszta cm13 viszont van rendes OTA es release verziok a nightly-k helyett.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
#59070464 #16088 üzenetére
A csempéket lehet szerkeszteni. Edit tiles csempére katt, a plusz gombbal hozzáadhatsz elemeket, balra lapozva az egyéb beállításokat lehet megnyitni, a csempéket hosszan nyomva meg át lehet őket helyezgetni. Úgy emlékszem így volt CM12.1-ben is, csak a beállításoknál.
A home gombra hosszan pedig dedikáltan a Google Now van társítva már az MM-ban. -
dkface
aktív tag
-
snake1977
őstag
válasz
#59070464 #16032 üzenetére
Pár napja van csak meg a készülék, nagyon nem mélyedtem el még benne, illetve szerintem nincs nyitva a bootloader sem.
Nem szeretnék frissiteni sürün, egy megbízható stabil rendszert szeretnék, a gapps lényegtelen ha a blackmart megy helyette onnan leszedem ami szükséges, 1 ebook olvasó meg egy két alap dolog legyen, úgy rémlik a kamera is jobb CM alatt, mintha ezt olvastam volna.
Nagyon szuper ez az akku idő, ha nálam 2 napot elmegy akkor már elégedett lennék.
Esetleg tudsz egy linket adni hogy hogyan tegyem fel ezt a cyanogent? -
snake1977
őstag
válasz
#59070464 #16028 üzenetére
Nekem totál üresen ennyi, teljesen újrahuztam a 4.4.2-vel ami az összefoglalóban szerepel, de az 5.1-re már wifin updatelt. Nálam jobban zabálta az akkut, legalábbis a lollipop, most visszatettem a kitkatet, kevésbé merül, reggel 8kor vettem le töltőről most este 9után néztem még 64%-on vagyok és ma volt bő 40perc telefonálás is. Elég jól sikerült telefon, bár az hogy smst csak a hangout appal tudok küldeni az kiborít.
Van rá telejsen stabil, hibamentes CM? -
Upo
addikt
válasz
#59070464 #16018 üzenetére
4-es droidot ne nagyon akarj rátenni, addig örülj amíg megúsztad a téglázást (erről páran tudnának beszélni akiknél ott a téglázott teló a polcon mert még mindig nincs megoldás). 5.0 vagy inkább 5.1 gyári romot kell feltenni. Bootloadert nem lehet régebbit felrakni, olyan rommal próbálkozz aminek a bootloader verziója legalább olyan mint ami most is fent van, régebbi nem lehet.
Flashelés közben figyelni kell, hogy a gpt és a motoboot is rendesen felmenjen, ne legyen hibaüzenet.
A system-nél biztos jók a file nevek? Ugye azokat a file neveket írtad be amik tényleg ott vannak? Van amelyik csomagban 3, van amelyikben 4 sparsechunk file van.
A rom készletből a fájlok nem keverhetők egymással, azoknak kell felmennie amik benne vannak a csomagban. Ha valamelyik nem megy fel (kimarad) az csinálhat olyant hogy utána nem bootol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest