- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
Hello!
Én megírtam jópár hibáját, de le lettem hurrogva, valószínű ezért nem kapsz érdemleges választ!
Engem nem érdekelnek a gányolt rom-ok, csak a gyári, és az sajna nem műxik jól.
A telefon külsejével is vannak gondok, de ez Csakis az én véleményem!!!
Itt kérnék elnézést a fanatikusoktól, hogy rosszat merészeltem írni a drágaszágról!namyang:
Flashlight -et használom semmi hangja sincs. -
bwoay
nagyúr
8 éves regisztrációval te tényleg, halálosan komolyan gondolod, hogy a topic rendszeres látógatóinak illene minden egyes újonnan érkezőnek pár szóban összefoglalni a telefonnal kapcsolatos tapasztalatokat abban a topicban, ami folyamatosan a telefonnal kapcsolatos tapasztalatokat taglalja?
-
dsr
senior tag
Nem hiszem , hogy wwhy kollega sértésnek szánta volna a hozzászólását.
A custom romokat nem tudom honnan szedted , mert szerintem nem sokan vannak itt akik leváltanák ezt a gyors , stabil alap rendszert
A launcher meg szerintem relatív dolog , a legtöbben a plusz fícsörök miatt használják őket , no meg a jobb testreszabhatóság is egy jó érv -
namyang
tag
Én elégedett vagyok vele.
Legnagyobb gondom vele a mérete, mert mindig nagy telefon ellenes voltam, de kategóriájában rendben van ez is (az SP picivel nagyobb, nexusok szerintem mind nagyobb), és ezt nem lehet a telefon hibájának felróni
Ami néhány dolog nekem hiányzott, azokra lehet találni app-ot, és volt is szó már róla.
Amik viszont olyan hiányosságok, hogy jelenleg nincs rájuk megoldás:
- nem RGB LED van benne, azaz csak fehéren jelez (egyébként nem fogadott hívásnál nem jelez, de ezt a light manager nevű appal lehet javítani)
- én a képekkel amiket csinál nem vagyok kibékülve, elmaszálja az egészet, szerintem driveren kéne javítani (SP-hez hasonlítogattam már egész sokat, egy kategóriában vannak kb, bizonyos körülmények között az csinál jobb képet, bizonyos körülmények között pedig ez. néha meg ugyanolyanok.
- valamint nekem még a hangszórója volt csalódás, nincs semmi alja, egy cincogás az egész. cserébe viszont baromi hangos, és tisztán szól (nem torzít, persze mi torzítani, amikor semmi mély nincs benne) - de arra amire hivatott (csengés, figyelmeztető hangok) tökéletes, nem ezzel kell zenét hallgatni. Szintén SP hez hasonlítva ugyanaz a kategória (lakótársam és munkatársam is most vett SP-t, ezért mindig az a példa, mert sokat hasonlítgatjuk)
- OTG-t furcsán csatolja (vagyis inkább sehogy) neked kell tudnod, hogy ott van, és valami appot ráküldeni, hogy na, nézzed fiacskám
- az operátor neve non-stop ott van a status baron, de ezt már elvileg javítja a motorola, és jön majd rá a frissítés
(ezek közül van amit rootolással lehet javítani)Mindezek mellett eszeveszett gyors, mindenre azonnal reagál, a telefonáláshoz használt hangszórója is elég hangos (körúton amikor elzötyögött mellette ma villamos kényelmesen tudtam beszélgetni, régen ilyenkor pár másodperc szünetet kellett tartani; a cserélhető színes hátlap zseniális ötlet, és mindig megkapod hozzá a frissítéseket; egy töltéssel rengeteget elmegy (32 óra standby, 5 óra screen on, 3G, folamatos WIFI, és most vagyok 30%-on)
freeZZZbee: Elforgatva nekem sem átlátszó, Nova launcher (bár én force portrait-ben használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest