- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
snake1977 #16046 üzenetére
Nem biztos, hogy pontosan egyeznek a lépések, de hasonlóan én is jártam.
5.1-ről vissza 4.4.x-re és semmi; vagy csak részek változtak. A megoldás nekem az volt, hogy egy szűz gyári rendszer ment vissza fastboot-tal.
Volt olyan, hogy a TWRP-vel sem boldogultam, arra a Philz Touch Recovery felrakása volt a megoldás...
A "partition size mismatched" nem probléma, figyelmen kívül hagyhatod... -
törölt tag
válasz
snake1977 #16033 üzenetére
Tömören:
1. Motorola oldalán regisztrálsz, ahol kapsz egy unlock kódot.
2. Ezt követően tudod telepíteni valamelyik recovery-t (TWRP ajánlott).
3. Innentől fogva pedig tudsz telepíteni alóla bármilyen .zip-t (többek között a CM ROM-t).Ha nincs GApps, nem tudsz Google Account-t sem szinkronizálni (pld. névjegyzék).
-
törölt tag
válasz
snake1977 #16031 üzenetére
...de az 5.1-re már wifin updatelt.
Vagyis dirty flash volt. Érdemes lenne csinálni most egy factory reset-et. De inkább tedd fel a CM 12.1 Snapshot-t. Ez egy igen stabil fázist jelent. Tévhit, hogy a nightly instabil. Nem ritkán használtam nightly-t és előfordult, hogy semmilyen gondom nem volt vele. Persze aki mindennap frissít, az beleszaladhat.Nálam jobban zabálta az akkut, legalábbis a lollipop...
Rosszul ítéled meg, hiszen fent írtam, hogy csináltál egy dirty flash-t, ami könnyen lehet egyedi hibák okozója (nem ritkán az általad említett battery drain).CM 12.1 (Android 5.1.1): Nekem 60 óra után volt 70%. Majd ma többet használtam, plusz voltam pár órát olyan helyen, ahol gyenge a hálózat (gyorsabban merül), most 72 óra után vagyok 45%-on. Majd holnap este töltőre kerül (~100 óra). Sosincs repülő módban. Vagy 3G vagy WiFi-n vagyok. De mondom, nekem nincs fent GApps. Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem használom a telefont telefonáláson kívül másra!
Szerintem butaság két éves ROM-t használni (4.4.x).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy ruhás topik
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest