- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
Hat ha nem ragaszkodik az ember a fuggetlen keszulekhez (vegulis nem valtasz naponta szolgaltatot, es az elofizetesek is kb. ugyanazok mindenhol - kiveve persze ha ceges flotta) akkor egyaltalan nem kirivoan draga az iPhone. A plusz penzzert viszont nagysagrendekkel csiszoltabb platformot kapsz.
-
D@niel
addikt
Azért az Apple annyira nem vészes ilyen szempontból...sőt, az egyik legjobb. Bár véleményem szerint kissé a másik végletet képviselik: rendszeresen jönnek ki az update-ek, másfél év iPhone 3gs után ezt untam meg, folyamatosan frissíteni, és frissíteni
Nem rég jelent meg a Meizu M9, erre hamarabb lesz droid 2.3, mint a Google 2 modelljére, na ilyenkor mi van
Remélem, hogy a Mile2-re fel lehet majd pakolni a 2.3-at. Bár ez nekem ilyen megnyugtató érzés, hogy napra kész a mobilom, szvsz 2.2-vel rendben van az M2
-
youngboy
senior tag
Még nincs pénz. Papír van. Határidő 30 nap. (Remélem a pénz is megjön majd.) Eddig nagyon korrektek voltak. Igaz én az elállás jogával éltem, mert még 8 munkanapon belül voltam. Tehát nem visszavét, csere vagy garancia. Abba nem fért bele. Jelenleg nincs telefonom. (Csak a régi.)
A Motorola állásfoglalását pedig továbbra is csak várom. 2 hét alatt arra futotta, hogy még várjak, mert nem kaptak választ a "nagytestvértől".
Szóval ez a pixelhiba és a gyenge támogatás megingatott, hogy valaha vegyek-e Motorola készüléket. -
n0_gAboR
őstag
Androidnal egyelore nagyon eletszeru a kovetkezo keplet:
Csak azt a telefont szabad megvenni, ami a jelenlegi allapotaban hasznalhato, es megfelelo, mert a frissitesekben nagyon nem lehet bizni(HTC-nel is kezdetben mindenki azt hitte, hogy etalon ilyen szempontbol, aztan az uj Sense-t meg a 2.2.1 frissitest megsem kapta meg a Desire, pedig kb ugyanaz a hardware, mint a HD meg a Z)
-
sifarr
senior tag
A rövidségben biztos velős lesz.
2 hete van meg.
Alapvetően filofax helyett használok okostelefont.
Tehát zene nulla, kép-fotó nem érint.
Az e-mail viszont telkóra jön. Valamint némi web.Fagyás, bug a 2 hét alatt nulla.
Alaprendszer és a telepített progik minden gond nélkül futnak.
Billentyűzet nekem megfelelő. De a korrektség miatt megjegyzem, nincs összehasonlítási alapom.
Az ékezetes betűk a billentyűn is megoldottak.Üzemidő (akku már beállhatott) 2-3 nap. Kékfog állandóan bekapcsolva autóskihangosító miatt. 2G-én megy állandóan, az e-mailhez az EDGE elég. Alapvetően a telefonálási idő határozza meg, nálam átlag napi 30-40 perc.
De ma pl. reggel vettem le a töltőről és most 90 %-on áll. Igaz a telefonálás csak 5 perc volt.Nem bütykölés, nincs root.
-
ice9
tag
Hívásbeli problémám nem volt, wifi se. Eddig azt hiszem 2x fordult elő h "befagyott" a kijelző. Reagált a hardveres kikapcs gombra és a bill. kicsúsztatásra de a kijelző ill a 4 virtuális bill sem reagált. Ami jelenleg aggasztó, hogy szombaton működött minden további nélkül az sms kézbesítés jelentés, de mostanra ezt a funkciót mintha elfelejtette volna. ki-be kapcsolgattam eredménytelenül. sehogy se jelez vissza
-
Dottore
addikt
A hangminőség tökéletes. Az eddigi legjobb a telefonjaim között.
Itt vettem, 12 Hó EU garancia 122900 Ft. Német országból jött.Mondom még egyszer. Nekem már betegesen meglátja a szemem ezeket az apró hibákat. Grafikus vagyok, így baromira idegesítenek ezek a dolgok. Egy átlag ember észre sem veszi, csak ha jobban megnézi. Ettől még létezik a probléma, számomra mindenesetre. Elhallgatni meg nem fogom, főleg ha már megvettem. Nálam nem játszik a kognitív disszonancia, nem is vagyok boldog ember.
-
Dottore
addikt
Nekem ez lesz az első Androidos telefonom, előtte csak Symbian volt. Kicsit "izgulok", de ahogy utánanéztem, van programokból bőven választék, olyanok is amikről csak álmodtam S60 alá.
Igazából ahogy megláttam ezt a telefont, rögtön megtetszett, ez végképp eldöntötte a kérdést.
-
zitback
csendes tag
Énis nagyon örülnék véleményeknek, mert nagyon szemezek vele! Ha már a Desire Z ennyire el lett szúrva! Csak legalább a MM2 billentyűzetét szeretném kipróbálni mielőtt megveszem! Remélem valamelyik boltban megengedik
Amúgy lenne egy kérdésem a néphez, nem mélyedtem el a cégek frissítési politikájában, de: Miért csak a motorola hozzállását tartjuk elfogadhatatlannak, ha a HTC a fél éves Desirere se ad ki 2.2t? és az összes cég évente hoz ki "jobbnál-jobb" készülékeket?
Személy szerint két éve keresem, de nem találom az ETEN M700am utódját. (Tudom annál minden jobb
, de mára szinte tökéletesre csiszoltam mindenféle programmal)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest