- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
n0_gAboR #452 üzenetére
ez mind igaz de épp most olvastam egy kritikát ami elvette a kedvem tőle, mégpedig hogy a M1 sokkal jobban személyre szabható és rengeteg ROM van hozzá, míg ha megnézem az M2 topicját XDA-n akkor egy sincs :S
lehet tényleg érdemes megvárni a M3at és arra váltani M1ről ? :S
-
szige
tag
válasz
n0_gAboR #451 üzenetére
Köszönöm.
Aki kerdezte, erdemes-e cserelni 2-re: ha nem surgos, szerintem varj meg, a 3-nak meg jobb lesz a billenytuzete es a hardver is fejlodni fog.
A Blur szerintem semmi különös, ha lenne kedvem meg idom ilyesmivel szorakozni, vsz mar le is csereltem volna vmi alternativ launcherre. -
tezsparker13
tag
válasz
n0_gAboR #454 üzenetére
Akkor nem kell köszi, annyira nem akarom átalakítani a telefont, vagyis akkor, ha ez ennyire bonyolult.
Hasznos dolog a MotorolaBlur felület? Vagy fényévekkel le van maradva a Htc Sense-től?
Szeretnék egy ilyen telefont nagyon, de még nem volt Motorolám.És akkor neked ez a készülék kibír egy napot simán igaz? amiket korábban leírtam azok mellett akkor elmegy egy napig remélem. Ha többet nem megy, nem érdekel, este odateszem az nem gond. Csak egy napot menjen...
Nagyon tetszik ez a telefon -
D@niel
addikt
válasz
n0_gAboR #395 üzenetére
Frissítések végett melyiket lehet akkor ajánlani?
3.0 pl nem lesz Nexus One-ra, 2.2 nem lesz SE x10 seriesre, iOS 4.0 csak félig-meddig volt 3G-re, de 2.2 lesz Mile1-re, Defy-re
HTC-nél nem tudom hogy van, de ott is volt valami, hogy talán a desire nem kap 2.2-t...
Néha úgy érzem, csak az xt720 miatt megy a szöveg, hogy nem nem érdekli Motot EU...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
n0_gAboR #354 üzenetére
Ahogy nézegettem az egyes szolgáltatók előfizetéses ajánlatait, nem igazán találtam olyat ami nekem megfelelni. Van hogy hónapokig alig telefonálok, de van hogy akár 3-4 ezret is egy hónap alatt. Általánosan egy átlag 5-6 ezres feltöltés kb 2 hónapig elég. Ilyen telefonálási szokások mellé, nekem szerintem felesleges egy előfizus csomag. De ha tudsz jobbat, ki vele, meghallgatom.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
n0_gAboR #349 üzenetére
Viszont manapság minden gyártó elmehet a búsba, a marhanagy supportjukkal, kár ezt csak a moto-ra kenni. Édes mindegy mit veszel. Azzal meg senki ne jöjjön, hogy vegyek google telefont mert nekem mindkettő undorító külsőre. Nekem jelenleg a 2.2 elég, főleg, hogy nincs viszonyítási alapom, mivel ez lesz majd az első droidos telefonom.
Nem tudom ki montdta ezt az okos dolgot, de az biztos, hogy manapság úgy kell telefont venni - gyártótól függetlenül -, hogy arra elég legyen amit akarsz tenni vele, mert a supportra nem számíthatsz...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
n0_gAboR #279 üzenetére
Kár hogy sok lehetőségem nincs. Már kb egy éve akarok telefont venni. Na most i4-re nincs keret(nem akarok függőséget, függetlenül marhadrága), WP7 még legalább fél-egy év mire használható, a Symbian 3 meg egyszerűen még el van maradva, ráadásul nem sok lehetőség adódik vagy N8 vagy semmi(nekem legalábbis). Meego még messze van. Szóval vagy sosem veszek telefont vagy megveszek magamnak egy aktuális telefontamit fél-egy év múlva cserélek...És akkor még benne sincs a fetevésben, hogy esetleg mennyit javulhat üzemidőben, ha jönnek a tegra 2-es és egyéb 2 magos telefonok. Kicsit olyan a helyzet mint a pc-s iparban. Ha mindig az újításokra várunk sosem veszünk majd semmit...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
n0_gAboR #272 üzenetére
Igen egyenlőre
Én a WP7-et látom még esélyesnek hogy felnőjön az iOS mellé, de a jelenlegi formájában elég korlátolt. Talán egy fél/egy év múlva már más lesz a helyzet.
Android-ban viszont csalódtam, s főleg a készülék gyártókban. Nekem fontos hogy ne szűnjön meg a support egy alig fél éve piacra került 100k+ba kerülő készülék esetén.youngboy: Igen az elálló sarokkal volt másnak is problémája már. Egyébként az elődnek is eláll a kijelző része. Igaz nem csak az alsó sarokban hanem felül is. De ilyen a nyitó mechanika nem fekszik fel teljesen az alsó részre.
A pixelhiba az meg több mint bosszantó nem csak egy drága készüléknél. Én egy 30 ezresen sem tudnám elviselni -
Cyberpunk
félisten
válasz
n0_gAboR #262 üzenetére
Én is eladom a Milestone-omat nekem nem hiányzik ez az fw mizéria. A 2.2-t is tologatják élősszőr még augusztust pletykáltak, aztán 2010 Q4-et, most meg 2011 januárra ígérik. De én nem bízok bennük. Hivatalos Google phone-t kell venni aki hosszabb ideig szeretné hogy legyen frissítés a telefonjához.
Én épp ezért dobom az android platformot és átnyergelek iOS-re. Igen szifonom lesz lehet hogy nem szabható annyira testre a rendszer mint az android esetében, de ott lehet a support-ra számítani legalább két évet megél egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest